Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, December 4, 2013

SaLuSa 4. prosinac 2013.
Mike Quinsey
Pozdrav prijatelji,
sada se osjećam više kao stari ja, i ponovno sam pokušao kanalizirati SaLuSa. Nemam određen način da znam sigurno da li ću biti uspješan, ali sam provjerio poruku sa Stewe Beckowom koji je dobro pozicioniran da mi da svoje mišljenje. On je uvjeren da poruke navjerojatnije dolaze od SaLuSa. Zato ću sada pripisati poruke njemu, dok sam jako sretan zbog njihovog podrijetla. To se također temelji na prijateljici Nancy Tate koja je to provjerila sa svojim kontaktima u duhu, a njegova poruka bila je kako slijedi:

"Dragi moji, vrijeme je za nastavak poruka kroz vas od mene, SaLuSa, i bilo kojih drugih koji možda osjećaju da je pravo vrijeme. Svi smo mi usklađeni s vama, i molimo vas ne samo da donosite poruke kroz vas kako ih vi osjećate, nego da znate da smo s vama 100% u ovome i u svemu što radite. Za neke je najveći izazov da vjeruju u sebe u ovom vremenu uzašašća. Uvjeravam vas, u stvari, da je za vas oboje vrijeme da donosite informacije koje se odnose na ovo vrijeme. Dobrodošao natrag!"

Dakle, ja ću nastaviti ispostavljati po jednu poruku od SaLuSa svaki drugi petak. To će, naravno, samo ići ljudima na mojoj tekućoj listi pretplatnika. Svatko tko želi upisati ime u njoj, detaljnije u nastavku kako to učiniti.

Ako sve bude dobro napredovalo, sigurno ću slati poruke na tjednoj bazi u dogledno vrijeme.

U ljubavi i svjetlu. Mike Quensey


SaLuSa 4. prosinca 2013

Stvari se kreću prema svom završetku takvom velikom brzinom, da morate biti otvorenog uma i biti spremni osigurati da idete s tokom. Stara uvjerenja tresu se do srži, a to je namjerno i s namjerom da vas uvede u Novo doba. Mnoga od njih nose stupanj istine koji je bio dovoljan da bi vaše noge bile stavljene na put realizacije, ali ona više nisu adekvatna za velike promjene koje se događaju. Brzo se približava vrijeme kada će vam biti dana prilika da podignete svoje vibracije na takvu razinu, na kojoj će samo istina postojati. Vi ste već na putu cjelokupnog prosvjetljenja, a daje vam se uvelike pomoć da bi se osiguralo da imate svaku priliku kako bi dovršili svoje uzašašće.

Toliko je događanja oko vas da vam se može činiti da je to konfuzno, ali pod uvjetom da slijedite svoju intuiciju i tražite unutar sebe, vi ćete imati odgovore. Kao i uvijek, razlikujte i znajte da te poruke svjetla i ljubavi imaju poseban osjećaj o njima, i nikada ne nose niže vibracije povezane s negativnosti. Razdoblje u koje ulazite je već viših vibracija nego koje ste doživjeli prije relativno kratkog vremena. Vrijeme nastavlja ubrzavati, a to vam je dokaz o višoj razini vibracija u kojima sada boravite. Što se više usredotočujete i fokusirate na svoje svjetlo, tim više ćete biti spremni za tekuće povećanje vibracija koje imaju namjenu da vas podignu izvan dualnosti.

Nemojte se rastrojiti previranjima koja neminovno rezultiraju iz velikih promjena koje se dešavaju. Energije niskih vibracija, koje nemaju mjesta u Novom dobu, više se ne mogu održati. One će izgubiti svoju sposobnost da ostanu zajedno s višim vibracijama koje se uspostavljaju, i ostati će u trećoj dimenziji. Uzašašće će biti kulminacija svih promjena koje se događaju, a to je konačni rezultat za one koji su podigli svoje vibracije u više dimenzije. Vama se daje prilika da trajno napustite ciklus ponovnog rađanja, a to je jedinstveno vrijeme koje dolazi sa zatvaranjem sadašnjeg ciklusa.

Gdje ste u prošlosti igrali svoje uloge i stvorili i održavali odvajanje, ta epoha je završila i odigrala se do svog završetka. Vi ste uvijek bili jedan uz drugoga, iako ste često igrali uloge koje su vas stavljale u opoziciju. To je bilo radi toga da se ubrza vaša evolucija kroz stečeno iskustvo, a kao rezultat toga sada se odvija još brže dok svjetlo raste u svom intenzitetu. Oni koji su već napredovali, također pomažu ostalima koji idu njihovim stopama, na isti način na koji vam se do sada pomagalo. U vašem Sunčevom sustavu vi ste posljednji koji će postići uzašašće, i dalje ćete primati pomoć sve dok svaka duša to ne učini.

Mračni su u stanju panike i pokušavaju svim sredstvima spriječiti neizbježan kraj svoje vladavine. To će biti bez uspjeha, tako da nema potrebe za zabrinutost, a mi vas molimo da se koncentrirate na dovođenje svjetla. Što više možete staviti sebe na postizanje svojih ciljeva, brže će događaji krenuti dalje. To će omogućiti prvu službenu najavu od strane predsjednika Obame priznanjem postojanja i kontakata s našim svemirskim prijateljima. To će rezultirati u otvorenom razgovoru i svijesti o njima, i sporazumu za pregovore o protokolu koji će omogućiti da se ostvari otvoreni kontakt. Otada, cijeli predmet će ući u javnu domenu da nikad više ne bude skriven od pogleda.

Zato vas molimo da ostanete u svjetlu cijelo vrijeme, i da ne budete ometeni ničim što nije od njega. Jako dugo vremena istina o vašem bivstvovanju je bila zadržavana od vas, ali vrlo brzo će biti poznata. To će ubrzati vaš napredak i bez uplitanja mračnih ubrzo će dostići više razine nego u bilo kom trenutku otkad je ovaj ciklus započeo. Na kraju ciklusa puno je sređivanja i svakoj duši je dana svaka prilika da se preseli na njezinu najvišu razinu postojanja. Kako u stvarnosti ne postoji takva stvar kao što je vrijeme, sve je u sada i nema potrebe brinuti se o napretku drugih duša. Svaka duša ima beskonačnu količinu "vremena" u kom bi dovršila svoje putovanje kući. Sve se događa u savršenom odnosu na sve ostalo u skladu s Božjim planom za čovjeka.

Budite uvjereni da mnoge duše putuju s vama na vašim putovanjima i vi nikada niste sami. One su vaši pomagači i vodiči da bi vam pružile svu pomoć i omogućile vam da uspješno ostvarite svoje ciljeve. Naći ćete da je uvijek više evoluiranih bića koja sežu dole da pomognu onima koji ih slijede njihovim stopama. Međutim, one vam se ne nameću, ali će uvijek odgovoriti na vaše pozive za pomoć. Potrebno je imati na umu da nećete uvijek dobiti ono za što ste zvali, jer vaš životni plan je njima dobro poznat i u skladu s njim poduzimaju se odgovarajuće akcije. One će vas nježno i mudro uputiti u pravom smjeru i slaviti sa vama kad budete ostvarili svoj životni plan.

Držite vaše oči usmjerene ravno prema naprijed i znajte da u stvarnim uvjetima ima malo vremena preostalog za ostvarenje vašeg životnog plana, ali mnoge duše čine sve što mogu kako bi osigurale da budete uspješni. One su uvijek s vama i dijele vaše nade i aspiracije, i pomažu vam na vašem putovanju natrag u svjetlo. Vaša slobodna volja je jako cijenjena i važna, i s njom se mora brižno postupati ako ste onaj kome je suđeno da uzađe na kraju ovog ciklusa.

Hvala ti SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi

< previous message  | next message >Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge