Home > > Mike Quinsey - 5. svibnja 2017

Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 5. svibnja 2017

Mike Quinsey

Svakog dana sve se više približavate točki kada će mračni biti dovoljno obuzdani da dopuste dobrodošle promjene vaših valuta. Trenutno se odvija velika aktivnost da se uklone oni koji se skrivaju unutar Zemlje, kojima je rečeno da se predaju ili da će se suočiti sa smrću. To čini mogućim poduzimanje mjera da se očisti njihovo svemirsko oružje kako bi se osiguralo da se poželi dobrodošlica letjelicama posjetitelja koje će se spusti na Zemlju. Sve to je nužno kako bi se omogućilo sigurno uvođenje Novog doba i to bez odlaganja. Budite sigurni da pripreme za ovo vrijeme traje već dulje vremena, i čim se uklone „prepreke“, događaji će se ubrzati. Promjene su zakašnjele i neizbježne su, te unutar nekoliko godina će već početi transformirati vaše društvo.

Sada ste u vremenu kad morate imati kontrolu nad svojim emocijama i ne smijete dopustiti da negativne misli uđu u vaš um. Ne može se dovoljno naglasiti koliko je važno sačuvati miran pristup zemaljskim pitanjima, koja ponekad mogu biti uznemirujuća. To će biti posljednji znakovi od važnosti u reakcijama onih koji ne razumiju da se čišćenje mora obaviti prije nego što se može uvesti novo. Promjena vibracija uznemiriti će one koji ih ne mogu prihvatiti jer neće biti u stanju shvatiti što se događa. Sve dok ne bude slobode tiska teško je prenijeti istinu svim ljudima, jer oni koji su još uvijek pod kontrolom Iluminata i dalje će biti zbunjeni.

U vremenima kada je teško razumjeti što se događa, vodite se svojom intuicijom i kad stvari ne izgledaju jasne ili nemaju smisla, pokušajte vidjeti osnovni razlog i tražite pozitivan ishod. Shvatite da vi kao i svi drugi možete pomoći oblikovati kako budućnost funkcionira, a to je slobodna volja u akciji. Vi ste u stvari mnogo moćniji nego što mislite, a kako se vaše vibracije povećavaju znat ćete da su vaše misli kreativne. U stvari, morat ćete naučiti kako ih kontrolirati. To će vam prirodno doći pa se ne brinite ako na sadašnjoj razini ne možete spriječiti da zalutale misli ulaze u vaš um. Ipak ćete biti ugodno iznenađeni kojom brzinom ćete se prilagoditi višim vibracijama.

Neki bi mogli pitati zašto je duši potrebno to iskustvo u nižim dimenzijama, a jednostavan odgovor je da evoluira gdje se iskustvo može steći mnogo brže nego bilo gdje drugdje. Bit će vam teško na putu, ali ćete dobiti svaku pomoć da uspijete. Naravno, možete putovati odabranim putem i brzinom koja vama odgovara, a vaši vodiči će osigurati da se ne preopteretite. Uostalom, sve je u „sada“ tako da možete evoluirati vlastitom brzinom. Većina duša pozdravlja priliku da ubrzaju svoju evoluciju, a neki su pokušali postići previše u jednom životu.

Namjerno ste držani na razini gdje niste bili svjesni načina na koji možete postići uzašašće. Mračni su planirali da vas drže u zatvoru tako da vas mogu porobiti, i do sada su bili uspješni. Međutim, mnogi su dovoljno podigli svoje vibracije da su bili u stanju premjestiti se izvan ograničenja koja su im nametnuta, i sada se mogu veseliti uzašašću. Viša područja svjetla zovu i neće proći dugo prije nego što poduzmete korake koji završavaju s vama koji postajete galaktičko biće. Međutim, mora se naglasiti da još trebate preći dug put prije nego postignete tako visoku razinu, ali to je put koji ste odabrali za svoju evoluciju.

Istina će vam na kraju biti otkrivena, ali tempom koji vas neće preopteretiti. Vrlo je malo onih kao što ste vi dovedeni da vjerujete, ali budite sigurni da postoji Bog, veličanstveni izvor svega što postoji. Svi ste vi besmrtni i napravljeni na sliku Boga, što znači da imate puni potencijal da postanete Jedno s Bogom. Čovjeku je dana slobodna volja da je doživi kako on želi, ali s njom dolazi i odgovornost za sve radnje koje poduzimate. To znanje pomaže objasniti zašto prolazite kroz dualitet. Međutim, budite uvjereni da ste prije nego što ste krenuli na ovo putovanje bili u potpunosti svjesni izazova s kojima ste se suočili „tražeći svoj put natrag Bogu.“ Na početku je Bog poslao sve duše da steknu iskustvo tako da Bog može naučiti više o svojim kreacijama. Kaže se da „Bog udiše i Bog izdiše“ i možete se povezati s njim dok putujete izvan Božanstva.

Religija je izabrani put mnogih koji trebaju učitelja da im pokaže put, ali često je to teško slijediti jer je to čovjekova verzija istine. U stvarnosti je vrlo jednostavno i pokriveno s „čini drugima ono što bi učinio sebi.“ To znači tretirati sve kao sebi ravnima – kao vašu braću i sestre. U vašem sadašnjem iskustvu možda je teško živjeti u skladu s takvim obećanjem, ali kroz učenje dobrih djela vi skraćujete put u Svjetlo koji će vas na kraju vidjeti kako postižete uspjeh. Univerzalna ljubav ne vidi nikakve razlike od jedne duše do druge, jer se dozvoljavaju na svoj način i po vlastitom izboru. Međutim, ponekad čovjek dođe u poteškoće i gubi dodir sa svojim Višim Ja, ali daje mu se pomoć da se opet podigne i nikad nije ostavljen da putuje sam, a Bog je samo za molitvu daleko kad trebate pomoć.

Kad postanete više biće vaše vibracije će postati toliko visoke da ćete održavati savršeno tijelo koje će trajati stotinama godina. To će objasniti zašto ste slušali o redovnoj prisutnosti St. Germaina na Zemlji tijekom posljednjih 300 godina ili tako nešto. On je bio viđen u više navrata i nikad nije pokazao znakove starenja. Zamislite da ste sposobni obavljati svoj duhovni rad tijekom tako dugo vremena i da ste mentor duša da im pomognete napredovati u nizu zemaljskih života. St. Germain se čak pojavio na sastanku u Americi kada je bila potpisana Deklaracija o nezavisnosti i bio je uključen u njenu izradu. Njega je uvijek zanimao najveći napredak čovječanstva i koristio je svoj utjecaj da ih drži na pravom putu.

Kako vrijeme prolazi, vrlo brzo učite o vašoj povijesti i gdje vas budućnost vodi. To je uzbudljivo vrijeme za mnoge od vas čije je putovanje skoro gotovo i prekrasna budućnost zove. Još je puno toga za naučiti o tome tako da zapis može biti stavljen ravno tamo gdje je vaša povijest u pitanju. U stvarnosti vi vrlo malo znate o povijesti Zemlje i svojoj ulozi u njoj, iako ste odvedeni u vremena prije Atlantide. Svako razdoblje pokazuje da je napredak cikličan i da je svaki solarni ciklus završio čišćenjem Zemlje. Ovaj put nije ništa drugačije i novi ciklus će započeti vrlo brzo za duše koje trebaju nastaviti svoju evoluciju u nižim vibracijama. Oni koji uzlaze premještaju se u više vibracije gdje zlo ne može postojati i uživaju u mirnom životu ispunjenom ljubavlju.

Držite svoj pogled na svemu onome što je u harmoniji i viših vibracija, a to će osigurati da budete spremni za uzašašće.

Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja i nosi energije Svjetla i Ljubavi.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |