Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, March 7, 2012

SaLuSa, March 7, 2012


Sve više vas počinje vjerovati da će predstojeće promjene biti značajne, a detalji su dostupni onima koji su ih spremni tražiti. Nakon nekoliko razočaranja, sada je postignuto stanje gdje su događaji napredovali do točke gdje Mračni ne mogu zaustaviti ili vratiti ono što se događa. Njihovi dani su odbrojani i suočeni su sa sramotom gubitka svog položaja i bogatstva. Često su obje te značajke bile stečene preko mita i korupcije te se prema njihovim shvaćanjima događa nešto neizrecivo. Ne samo da su prisiljeni odstupiti sa svojih pozicija, već su prisiljeni izgubiti i svoja dobra stečena na zao način. Pravda će biti izvršena sukladno njihovim zločinima i morat će naučiti vrijednu lekciju. S njima se neće postupati nimalo drugačije nego sa bilo kojom drugom dušom i to će ispraviti štetu koju su izazvali.

Niti jedna stvar nije izostavljena kada pregledavate svaki životni vijek i niti jedna stvar ne može ostati skrivena. Sve će biti sagledano i shvaćeno upravo prema razlozima zašto se dogodilo, a ukoliko će vam biti potrebno pojašnjenje, proživjet ćete taj aspekt ponovo. To se proteže na svakoga tko je uključen u vašem životu i naravno da će i oni imati slično prisjećanje kad stigne njihovo vrijeme. Ukoliko sada imate tajne ispunjene krivnjom, najbolje će biti da si sada sve oprostite, jer to nitko drugi ne može učiniti umjesto vas. Tako ćete izbjeći samokažnjavanje, a koje je posve nepotrebno, budući da se na svako iskustvo gleda kao na lekciju. Nastavite sa svojim životom i probrinite se da ne ponavljate iste greške. Karma se može očistiti u istom životu u kojem je stvorena, iako je uobičajeno da se prenosi u buduće živote.

Već smo prije spomenuli da postoji Zakon Milosti koji može biti primjenjen da bi se otpustila Karma i taj Zakon će sve više djelovati kako ćete se približavati kraju vremena. U stvari, od svih vaših života upravo u ovome ćete spoznati trenutno ostvarenje Karme jer je nećete nositi sa sobom u Uzašašće. Stoga, Dragi, obratite pažnju na vaša iskustva i, ako su za vaš razvoj, što vam imaju za poručiti. Neki Svjetloradnici su već prešli točku gdje za njih život ima više bilo kakvih lekcija. Već su sa obje noge na putu Uzašašća i podigli su svoje razine svijesti te su odrezali svoje veze sa nižim vibracijama. Instinktivno ćete znati koje su to i možete tražiti pomoć ukoliko imate bilo kakvih poteškoća da ih očistite. Često raspravljate sa samima sobom protiv odricanja od nečega u čemu uživate, čak iako je to štetno za vaše fizičko biće te je duhovno neprihvatljivo. Ovisnosti je zahtjevno kontrolirati, ali kad imate čvrstu namjeru da ih prevladate, uspjet ćete.

Ne samo da loša prehrana uništava vaše tijelo, već to čini i zlouporaba proistekla iz loših navika, kao i negativne energije stvorene lošim verbalnim izražavanjem i glazbom koja je u nesuglasju. Ti poremećaji vas mogu učiniti prijemčljivima za bolesti, fizičke i mentalne, ukoliko ustrajete. Vaše tijelo ima izvanredne moći iscjeljenja koje se manifestiraju jednom kad odaberete drugačiji životni put. Uzašašće se približava i mudro je odlučiti točno što želite i kako ćete to postići. Izbor je na vama, stoga odlučite što želite i radite prema tom cilju.

Zvuk ima važno mjesto u vašim životima, a vi ste okruženi takvom kakofonijom raznih zvukova, s tim da su neki van vašeg slušnog dosega. Stoga izbor glazbe ima veliki utjecaj na to kako ćete se iscjeliti. Čisti zvukovi, kao što možete zaključiti, veoma su korisni i imaju iscjeljiteljske kvalitete pa se zbog toga upotrebljavaju u terapeutske svrhe. Vaše glavne čakre su niz energetskih centara od vaše korjenske do vaše krunske čakre, i prema njihovom stanju uživat ćete zdravlje ili bolest. Zvuk ih može uravnotežiti ili ih izobličiti kao i žlijezde koje su iza njih, što je štetno za vaše zdravlje i dobrobit. Zvuk može uništiti ili čak i ubiti, toliko je moćan da se ponekad koristi i kao oružje u ratu.

U višim dimenzijama ne postoje izobličeni zvukovi i okruženi ste energijama koje su uravnotežene i prekrasne. One nadahnjuju vaše eteričnije tijelo i dušu i to može biti opisano kao senzualno iskustvo. Pitajte bilo koga tko je bio na astralnim razinama, poznatima kao Zemlja Ljeta, kako je tamo i oni će vam nedvojbeno reći da ste okruženi energijom koja je miroljubiva i puna ljubavi. Ipak, to je ono što mi zovemo 4. dimenzijom, a vi kad uziđete ćete biti čak i više, u 5. dimenziji. Da li, stoga, možete dokučiti kakav je to osjećaj i nije niti čudo da duše toliko nevoljko napuštaju te razine. Vi se nosite sa nižim vibracijama Zemlje jer ste se na njih navikli, ali su one u kontrastu sa višim (vibracijama) te su teške i naporno ih je kontrolirati. Ipak, postali ste majstori u upravljanju njima i svatko od vas će biti visoko odlikovan zbog toga.

Nisu svi među nama iz Galaktičke Federacije prošli kroz ljudsko iskustvo. Stoga smo iznimno zainteresirani za vas i to kako upravljate sobom. Činjenica da vam se pruža pomoć ne umanjuje vaša fantastična dostinuća u svladavanju sile nižih energija. Vi ste moćna Bića koja dokazuju koliko ste pametni u rješavanju stvari sa Mračnima. Jednog dana u budućnosti oni će se diviti vašoj zapanjujućoj snazi da prevladate sve što su stavili pred vas. Vaša kolektivna iskustva se čuvaju u Dvorani Zapisa da ih svi mogu vidjeti i učiti iz njih.

Uzašašće neće biti samo dobrodošli predah od izazova dualnosti, već i promjena života u onaj koji je prepun radosti i vrijednosti. Bit će to nešto što ćete prihvatiti kao posve prirodno jer ste na to navikli prije nego ste napustili više razine. Iluzija koju ste živjeli na Zemlji će proći, ali ne bez proširenja razina vaše svijesti. Sva iskustva su pridonjela vašem sveukupnom razumijevanju nižih vibracija. To ne znači da ih trebate u potpunosti biti svjesni, već da je lekcija naučena.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i mogu vam potvrditi da ono što sada učite iz mnogobrojnih raznih izvora, a to je da je u tijeku veliki poduhvat da bi se odstranilo one koji stoje na putu napretka. Naše aktivnosti su pojačane u davanju podrške našim saveznicim, a naša ljubav hrli svakome od vas.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana
Share |

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge