Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 7, 2012

SaLuSa, 7. svibnja 2012


Tek mali broj vas ima bilo kakva prava sjećanja na vaše prijašnje živote osim možda tek povremene bljeskove spoznaja, pa ipak, imali ste toliko mnogo života prepunih iskustava koja su vas dovela tu gdje ste danas. Bilo je to dugo putovanje i mnogi od vas stoje na vratima Uzašašća, no ne razumijete u potpunosti kakav će se kvantni skok doista odigrati. Budite strpljivi, Dragi, i znajte da se nalazite među onima koji su odabrani da budu ovdje u ovom vremenu, a to je doista velika povlastica i iskustvo koje neće biti nikada zaboravljeno. I dok se evolucija mnogo brže odvija u dualnosti, u neku ruku je u pitanju paradoks jer je vi doživljavate kao spor proces. No, upravo u ovom životu sve se ubrzalo i tek u nedavnom razdoblju neki osvješatavaju iznimno brz rast njihovih razina svijesti. To je ono po što ste zapravo došli, znajući da će na neki način kraj vremena biti uzbudljiv i da će pružiti ispunjenje. Stoga vas molimo da podledate s vedrije strane kada stvari postanu naporne, znajući da je to tek prolazna faza. Zlatno Doba se rađa i jednom kada ćete stići tamo, sve što mu je prethodilo izgledat će nevažno i bit će uskoro zaboravljeno. Svi ste okončali teški dio i sada vas čeka još samo odraditi čišćenje koje će uz našu pomoć biti brzo obavljeno.

Postat ćete ratnici ljubavi i mira te će mnoge manje iskusne civilizacije tražiti vaše vodstvo. Život postoji svugdje i nikada neće postojati vrijeme kada ćete moći reći da ste sve vidjeli jer Stvoritelj neprestano unosi život u nove stvari. Sada počnite razmišljati o miru i nosite mir kamo god da idete i ne dajte se omesti ničim što je izvan vas. Vi to možete i uvidjet ćete da je mir lako održavati bez obzira na to što se događa oko vas. To postaje načinom života pa cijelo vrijeme uživate mirnoću i razumijevanje Jedinstva kojeg ste dio. Moći ćete otpustiti i pustiti Boga da bude u vama, a vaš život će poprimiti novo značenje. Osim toga, bit ćete oni koji će pomoći rastu svih drugih koji će vođeni vašim primjerom ići istim putem.

Iako radimo iza scene, i tako smo činili vrlo dugo vremena, vi imate mnogobrojne zasluge za napredak koji je ostvaren u nedavnom razdoblju. Pri tome ste iskazali svoju slobodnu volju da promjenite staru paradigmu ograničenja i kontrole u onu koja vas vraća u slobodno društvo unutar kojeg ćete graditi svoju budućnost. To nam je omogućilo da radimo uz vas, budući da se pozvali pomoću u odstranjenju onih koji su vam oduzeli vaša prava. Budite sigurni da ćete ponovo postati potpuno slobodni i da će nepravde učinjene protiv vas biti ispravljene. Doista ćete steći više no što ste prije imali jer ćete primiti dobrobiti naprednih tehnologija da bi vas se pripremilo za Uzašašće.

Ponovo naglašavamo da se nemate o čemu brinuti kada je u pitanju vaša osobna imovina i vaša dobra jer ćete uvidjeti da će vam biti zadovoljene sve potrebe. U biti, mnogima će biti daleko bolje tako da će vaše društvo biti više ujedinjeno u Jedinstvu, gdje svi dijele dobrobiti koje će vam biti dane. Vaše vrijeme ćete moći koristiti da biste ispunili svoje vlastite želje i omogućit će vam se da provodite svoje vrijeme točno onako kako ga želite. Bit ćete ohrabrivani da stasate u zajednice koje će same odlučiti o vlastitoj razini služenja jednih drugima, a više razine svijesti će pobuditi ono najbolje u ljudima.

Mi smo iznimno posvećeni uvjeravanju Mračnih da se konačno povuku i omoguće nam da vam pomognemo u restrukturiranju vaših društava bez njihovog sudjelovanja. Sa ili bez njihove suradnje, nastavit ćemo i odstraniti njihova posljednja uporišta moći. U svakom slučaju ona se urušavaju oko njih i postaju nepovezana, a javlja se i trenje među njihovim vlastitim pripadnicima. Uskoro ćemo ih pomesti sa strane i prepustiti ih njihovoj zasluženoj sudbini, dok ćemo odstranjivati sve ono čemu nema mjesta u Novom Dobu. Kao što smo vam već rekli, mi smo vaša budućnost i nećemo nestati nakon Uzašašća, već ćemo još više sudjelovati u vašim daljnjim promjenema koje će se nastaviti sve dok se ne razvijete u potpuno svjesna Bića. Tada ćemo postati kao Jedno i vi ćete biti punopravni članovi Galaktičke Federacije i pozvani ste da radite uz nas na čemu god želite. Imajte na umu da ona (GF) odražava mnoge uzašle civilizacije, a pronaći ćete i svoju vlastitu zvjezdanu obitelj koja je već uz nas.

Život će za vas postati uzbudljiv s malo ili nimalo ograničenja oko toga što možete postići i postat će nadasve zadovoljavajuć te će ispuniti vaše najluđe snove. Rad ili trud, poput onog na koji ste navikli, više vas neće opterećivati te ćete uvidjeti da će život postati mnogo lakši i ugodniji. Bog vas nikada nije osudio na iskustvo koje bi vas stalno dovodilo do neugodnih situacija, to je, Dragi, bio rezultat vaših vlastitih stvaranja. Ipak, sada je to gotovo dio prošlosti i vi već uviđate da se mnogo vas može uzdići iznad nižih vibracija. Dualnost je bila veoma težak učitelj u poduci iskustva osamljenosti uslijed odvojenosti od Izvora. Sada prepoznajete Jedinstvo u svemu što postoji i pronašli ste Boga unutar sebe te Ga prepoznajete u drugim dušama.

Vi gledate sebe i zatim gledate nas i naizgled između nas postoji velika razlika, no veoma nas malo razlikuje osim činjenice da smo mi već dosegli razinu pune svijesti koju ćete uskoro i sami doseći. Postojalo je vrijeme u veoma dalekoj prošlosti kada ste bili poput nas, no dopustili ste si da padnete u niže vibracije da biste u potpunosti iskusili njihove izazove. Stoga, u biti niste stranci u višim dimenzijama pa ćete zato i tako lako prihvatiti nadolazeće promjene. Ono što će se sada odigrati na Zemlji je tek početak i, ukoliko ste pažljivi, primjetit ćete da se uobličavaju događaji kao priprema za veliku završnicu. Neće vam biti uskraćen spektakl da svjedočite kako će vrhovni članovi Iluminata biti izvedeni pred lice pravde. Planovi se ostvaruju i našim saveznicima su dostupna potrebna sredstva. Još samo malo pričekajte i uživat ćete u posljednjim danima onih koji su zlostavljali vašu civilizaciju.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam radost koja raste među vama dok opažate dokaze o napretku koji smo ostvarili. Sve će završiti onako kako vas već dugo vremena izvještavamo jer, napokon, tko ste vi koji ste smrtni da se suprotstavljate zapovijedi Boga. Poput mnogo drugih izvora, mi šaljemo neizmjerne količine ljubavi prema vama i to će vas osnažiti na putu prema pobjedi.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana - Svjetloradnici