Home > > Mike Quinsey - SaLuSa -  9. svibnja 2014

SaLuSa -  9. svibnja 2014

Postoji mnogo načina na koji se može pomoći želji da se donese trajni mir svijetu. Kao pojedinci možete širiti svoje svjetlo gdje god idete, fokusirajući se na sve ono što je čisto i dobro. Također možete poslati svoje iscjeljujuće energije i ljubav kako bi uzdigli one koji trebaju pomoć. Vaša sposobnost da to učinite ide daleko izvan vašeg razumijevanja, zahtijevajući ogromnu vjeru s vaše strane. Slično privlači slično i to je razlog da iscjelitelji predstavljaju monumentalnu snagu za dobro. U ovom trenutku Zemlji treba golemo iscjeljenje kako bi joj se pomoglo da ide dalje, a to dolazi iz više izvora od kojih su mnogi izvan Zemlje. Dok je možda Zemlja jedna od beznačajne veličine u usporedbi s drugim planetima u vašem Sunčevom sustavu, možete biti sigurni da u vašem svemiru ona je središnja točka. To je zbog njene važnosti za evoluciju ljudske rase koja evoluira dalje od treće dimenzije. Da se to ne dogodi, to bi utjecalo i usporilo napredak duša koje postoje u višim dimenzijama. Pa kao što možete vidjeti, ova faza ljudske evolucije je tako važna za napredak drugih duša.

Kao što smo ranije spomenuli, prilika da se uzađe je toliko važna da, ako se se ne iskoristi, zapravo može usporiti vaš napredak. Međutim, ne budite uplašeni ili pogođeni zbog onoga što smo vam rekli, jer imate mnoge napredne civilizacije koje vam daju svoju punu podršku. Vi zapravo imate puno više pomoći nego što možete zamisliti, a ona će vam dati svaku priliku da postignete svoje ciljeve. Neposrednu pomoć dobivate kako bi se osiguralo da je vaš napredak u pravom smjeru. Mi možemo utjecati na vaše odluke, ali ne možemo nametati svoje ideje vama. Međutim, duše koje koje sudjeluju u kraju vremena su svjesne svojih zadataka, čak i ako je to samo na podsvjesnoj razini. Sve u svemu, mi smo uvjereni da će uspjeh biti postignut, ali uvijek postoji taj element rizika zbog vaše slobodne volje.

Svatko tko slijedi svoj duhovni napredak, sigurno će moći pogledati unatrag i vidjeti određene uzorke. To im pokazuje otvaranje svjetla koje je naraslo brzim tempom, i to toliko da je to donijelo mnogo mirniji pristup životu. Možemo vas uvjeriti da će to nastaviti rasti sve dok ne bude priznato da je ljudska rasa spremna za uzašašće. Međutim, još treba puno toga napraviti, ali u bliskoj budućnosti postati će jasno da mračni više ne mogu utjecati na sudbinu čovječanstva. Mi čekamo našu priliku da vas sretnemo, ali okolnosti moraju biti takve da je na Zemlji uspostavljen mir. U tome ćemo aktivno sudjelovati, tako da se možete opustiti i znajte da ste izabrali svoj put u svjetlo. Mračni se više neće moći miješati u vaš napredak, štoviše, oni će biti uklonjeni i naći se na razini koja je u skladu s njihovim nižim vibracijama.

Dragi prijatelji, mi se neznatno razlikujemo od vas, osim što smo se uputili dalje putem evolucije. Vi ste izabrali drugačiji put od nas, ali ipak, svi mi putujemo u istom smjeru, i zato vam pružamo ruku pomoći da ubrzamo vaš napredak. Važnost sadašnjeg vremena ne može biti dovoljno naglašena, jer to je kulminacija razdoblja koje pokriva mnogo godina evolucijskog iskustva - solarnog ciklusa od 26.500 godina. Oni od vas koji su u dovoljnoj mjeri evoluirali i dalje će rasti, jer vi doživljavate u skladu s vašim ciljem da se i dalje širite u svjetlu.

Nužno ćete doživjeti mnoge promjene koje će vas pokrenuti u Novo doba. Stari načini više nisu prikladni ili ne odražavaju nove energije koje teku na Zemlju. Drago nam je da vam možemo reći da, nakon što se stvari pokrenu naprijed, to će se dogoditi vrlo brzo, jer uostalom mi smo bili pripremani za ovaj trenutak mnogo godina. Vi ste, kako bi vi rekli "sada postali punoljetni" i vaš moma se omogućiti da se krećete naprijed. Jasno je da će biti neke zbrke, gdje će oni koji nisu prosvijetljeni biti zabrinuti. Mi ćemo vam, pak, dati sve moguće informacije kako bi olakšali vaše brige. Budite uvjereni da ćete biti obaviješteni o tome što točno možete očekivati, a to će uključiti mnoga vrlo prihvatljiva iznenađenja.

Biti ćete iznenađeni kojjom brzinom ćete se kretati prema naprijed, i zaboraviti ranija razdoblja poteškoća. Imajte na umu da doživljavate kraj puta a isto i dolazeće energije koje će vas uzdići. To će biti neobično još više uzdižuće iskustvo, jer ćete biti sposobni da cijenite razlog promjena. Oni od vas u znanju biti će sposobni da pomognu onome koji će biti zbunjeni i nekako zaplašeni zbog onoga što im budućnost donosi. Međutim, mi namjeravamo osigurati da nakon što vam se predstavimo, da ste potpuno informirani o onome što se događa i što vi možete pomoći. U međuvremenu, nove energije će vam pomoći da ostanete mirni, a mi ćemo uvijek biti u pripravnosti ako okolnosti budu zahtijevale našu intervenciju.

Širom svijeta doživljavaju se vremenske promjene, a u nekim područjima one već postaju gotovo ekstremne. Te promjene se moraju dogoditi, jer vi se selite iz iznimno nestabilnih ekstremnih vremenskih uvjeta prošlosti. Stvari će se smiriti i vi ćete iskusiti prihvatljivije uvjete koji će biti po vašim željama. Ekstremni uvjeti koje normalno doživljavate polako će nestati, i na kraju će se vaši obrasci vremena smiriti. Ne očekujte to tako skoro, jer mi vas informiramo o tome što vas očekuje u bliskoj budućnosti.

S vaše strane možete pomoći drugima da shvate potrebu za promjenama u cijelom svijetu, i što je najvažnije, pomoći im da shvate potrebu da se krećete zajedno s njima, jer one su za vašu korist. Najupečatljivije promjene će, po našem mišljenju, biti rezultat čišćenja Zemlje od stoljeća zagađenja i uništavanja. Vidjet ćete trenutne koristi i ljepotu koja će biti najupečatljivija. Zagađenje zraka, zemlje i mora vrlo brzo će biti uklonjeno i sve će na kraju biti vraćeno u svoje savršeno stanje.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uzbuđen na pomisao da vam pomognem u svim čudima i ljepoti koja čekaju da vas pozdrave. To je prekrasno vrijeme i uskoro ćete vidjeti promjene oko vas. Održavajte svoje želje na visini i znajte da je Bog proglasio kraj zadnjeg ciklusa, i tako će biti. Kao i uvijek, ostavljam vas u svojoj ljubavi i blagoslovima.

Hvala ti, SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |