Home > > Mike Quinsey - 11. sijecnja 2019

Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 11. sijecnja 2019

Mike Quinsey

Informacije dolaze kroz mnoge pouzdane izvore koji ne neocekivano daju više detalja o dolazecem „Dogadaju“. Vjerujem da je ispravno reci da nitko ne zna tocno kad ce se on dogoditi, osim da dolazi ubrzo i tu tom cilju daje se mnogo informacija da nas se pripremi za njega. Moj utisak je da ce se dogadaj dogoditi približno oko 2028. godine, pa cete barem imati ideju kada. Medutim, kako godine prolaze takoder je sigurno da ce cvrste indikacije biti moguce, i trebali bismo ocekivati da imamo bolju ideju o vremenu Dogadaja. Do trenutka kad se približavamo kraju morali bismo napraviti ogromni napredak, jer kako vibracije nastavljaju rasti, uživat cemo u razdoblju rasta bez miješanja mracnih. Tu je veliki napredak u životnom standardu koji ce biti objavljen ali samo onda kada bude „pravo vrijeme“ da se krene. Život ce se promijeniti na bolje da se više ne vratimo tamo gdje smo bili prije. Svjetlo je dobilo bitku za vaše duše i nastavit ce uzdizanje bez straha od prekida.

Za one koji još nisu procitali punu detaljnu verziju onoga što ocekivati, uzeo sam jedan izvod koji slijedi gdje su detalji srž poruke.

SANANDA: Veliki Dogadaj dolazi

Jednostavno receno, Dogadaj je rijetka, kozmicka, potpuno vidljiva, „Eksplozija“ Božanskog svjetla i ljubavi na Zemlji. Ovi snažni valovi Božanskog svjetla i ljubavi doci ce ravno iz Božjeg Izvora usmjereni kroz Veliko Centralno Sunce. Oni ce proci kroz vašu galaksiju i planetarne sustave da bi došli i obuhvatili sve na Zemlji u JEDNOM jedinom trenutku – dostižuci do svih koji žive na planetu istovremeno. Gaja i svi njeni stanovnici moci ce osjetiti i vidjeti Dogadaj, a niti jedna osoba nece ostati nepromijenjena nakon toga.

Ono što je vjerojatno da ce se dogoditi nakon Dogadaja je da ce inkarnirane duše osjetiti snažan neporeciv val sljedecih osjecaja koji su svi pomiješani zajedno: Bezuvjetna ljubav, Božansko blaženstvo, potpuna prihvacenost onoga što jesi, Božanska milost, blagoslovi i snažni osjecaji da ceš se ponovno vratiti kuci. Tijekom ovog snažnog energetskog udara, neki od vas ce moci svjedociti pojavu Uzašlog Majstora, Voda i Osnivaca religija/vjera u koje vjerujete ili s kojima imate blisku duhovnu vezu. Na primjer: Ako ste kršcanin, možete vidjeti viziju Gospodina Isusa i moci cete s njim osobno razgovarati. Ako ste budist, možete vidjeti viziju Saddhartha Guatame Buddhe, i moci cete privatno razgovarati s Njim. Odmah cete ih moci prepoznati po snažnom svjetlu i vibracijama ljubavi koje zrace, i po vlastitoj vjecnoj vezi s dušama tih visoko evoluiranih svjetlosnih bica.

Cak i nakon citanja onoga što je gore napisano, za vecinu vas to ce biti izazovno da cete cak i zamisliti kako ce se dogadaj osjecati, jer još nemate prethodno životno iskustvo kao referentnu tocku za usporedbu s tim životom. Medutim, neki od vas koji ovo citaju doživjeli su nešto slicno dogadaju tijekom meditacije/duhovnog budenja, ali u mnogo manjem opsegu. Ako pripadate ovoj drugoj skupini, imajte na umu da cete sve ono što ste ranije osjecali u prošlosti ponovno osjetiti sve gore navedene osjecaje, ali povecane više od tisucu puta tijekom dolazeceg dogadaja.

Što ce se dogoditi nakon Dogadaja, i to je ono što je pomalo teško za objasniti. Svatko od vas ce doživjeti i obraditi Dogadaj na drugaciji nacin, ovisno o tome kojem tipu duša vi pripadate medu cetiri razlicite grupe duša.

KRAJ IZVODA

(https://www.raphaelshealingspace.com.au/blog-1/).

Dragi moji, mracna noc je prošla i Svjetlo je sada dominantna sila na Zemlji. Zato se pokušajte osloboditi bilo kakve vezanosti za ono što je ostatak negativnosti koje još uvijek obiluju na Zemlji. Budite sigurni da je to u svojim danima umiranja i polako gubi svoju moc da prekine napredak onih koji gaze putem svjetla. Toliko ste dugo cekali vrijeme koje se sada ocituje i uskoro biste trebali vidjeti znakove koji ukazuju na velike promjene koje ce biti korisne onima na putu svjetla. Imate mnogo više pomoci nego ikada prije i samo trebate pitati svoje vodice za pomoc i oni ce biti tu za vas. Doista, neki od vas ce postati svjesni kontakta koji ste imali u vašem snu pozivajuci iskustvo nakon budenja. Takvi kontakti postat ce uobicajeniji i vjerojatno cete "osjetiti" prisutnost vaših vodica u budnom stanju.

Vrijeme u kojem se sada nalazite vrlo se razlikuje od onog prije 2012. godine, jer ste vec porasli u svom razumijevanju zbog snažnog svjetla koje sada prožima Zemlju. Ono ce pomoci da se potpuno probude oni koji su spremni da se premjeste u svjetlo, i sa širenjem svijesti brzo ce se pomaknuti na put svjetla. Ne može postojati nikakav drugi ishod kao onaj kojeg je Stvoritelj odredio da ce se uzašašce dogoditi, i ni jedan smrtnik ili cak probudena duša ne može promijeniti vašu odredenu sudbinu cak i ako to žele. Kako budete postajali prosvjetljeniji tako ce vaša prisutnost i vibracije pomoci podici one oko vas. Pomozite im svim sredstvima ako izraze želju za dodatnim informacijama, ali nastojte ne ici dalje od onoga što žele znati. Kada budu spremni, možete biti sigurni da ce tražiti odgovore od vas ili nekog drugog tko je sposoban dati te informacije.

Zavjesa se podigla i istina o svim stvarima je na dohvat ruke, a dok to tražite, bit cete vodeni do onih izvora ili ljudi koji vam mogu pomoci. Mnoge napredne duše su na Zemlji koje su cekale ovaj trenutak, neke su mlade generacije koje su došle s naprednim znanjem i informacijama koje ce podijeliti s vama, i pomoci dati odgovore tamo gdje je njihovo iskustvo potrebno, a vi to samo trebate zatražiti.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. To je svakako potrebno usred toliko konfuzije.

Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |