Home > > Mike Quinsey - SaLuSa - 11. rujan 2015

SaLuSa - 11. rujan 2015

Sasvim iznenadno nakon čekanja za neka značajna vremena za pozitivne vijesti o uzašašću, vi saznajete da brojni izvori primaju pozitivne informacije. Vama se više puta govorilo da je 28. rujan visoka točka mjeseca, kao dan na koji je fotonska energija na vrhuncu. Ne samo to, nego na razini koja nikad prije nije doživljena. Ako ste ikad imali bilo kakve sumnje o napretku koji je postignut u uzašašću, sada su sigurno uklonjene. Sada ćete početi shvaćati koliko se toga događalo "iza kulisa" čega prije niste bili svjesni. Kao što vam se često govorilo, u interesu našeg plana tajna je čuvana što je duže moguće. Razne civilizacije su bile uključene u akciju, ne manje važne od svih Shelves 6-te dimenzije koji su se iznenada javili vama. One su od svjetla i osigurati će da uspijete proći svoj put do uzašašća, i neće dozvoliti mračnima da nastave ometati vaš napredak. Kad se osvrnete unatrag, shvatit ćete da je od 2012 postizan stalan napredak, sve dok iznenada ne otkrijete svoje mjesto u Novom dobu i ništa neće moći zaustaviti vaš završetak.

Kao što su mnogi od vas već saznali, Shelves su stigli u vaš Sunčev sustav sa svojim "planetom domaćinom" koji sada pomaže skrenuti neke od moćnih energija koje dopiru do vas. Inače bi neki od vas mogli biti zahvaćeni punom snagom takvih snažnih energija. One su znakovi napretka koji je postignut na mnogim frontovima koji će uskoro dovesti do uzašašća. Koje će duše uzaći u potpunosti ovisi o razini njihovih vibracija, zato je bitno da sami držite svoj fokus na vašem cilju. Prirodno je da ćete biti zabrinuti zbog svojih najmilijih, ali budite sigurni da će se sve duše naći točno tamo gdje su namjeravale biti. Ciklus koji je upravo završio za razliku od prethodnih, neće završiti katastrofom nego uspješno, jer svi oni od vas koji su spremni će se pokrenuti i više neće biti zadržavani.

Neke duše će pitati kako će znati jesu li spremne za uzašašće, a činjenica da su se nastojale pripremiti za uzašašće i činjenica da su se nastojale pripremiti da budu spremne za takvu priliku, sugerira da su se uspješno pripremile za to. Nastavite onako kako ste to radili prije i ne brinite se o svojoj budućnosti, jer mnogi vodiči koji putuju s vama će osigurati da se nađete točno tamo gdje ste namjeravali biti. Neke duše će nastaviti njihovu sadašnju razinu u dimenziji sličnoj sadašnjoj, gdje će nastaviti doživljavati izazove 3. dimenzije. Majka Zemlja također uzlazi i više neće biti vezana na niže vibracije. Prekrasna Zemlja će se dignuti iz pepela staroga tamo gdje mir i ljubav stanuju. Više nećete biti predmet za one koji nose negativne energije, ili njihovih akcija koje ruše više vibracije svjetla. Jednostavno rečeno, oni ne mogu opstati u višim vibracijama koje su za duše koje su uklonile u prošlost potrebu za daljnjim iskustvima na toj razini.

Gdje god se nalazili u svijetu, nove energije će mijenjati stare, a uzašašće će dati iste mogućnosti svim dušama bez obzira na njihovu pozadinu. To isto je bilo još od kada je vaše putovanje počelo prije mnogo eona. Sve duše su pomagale kroz razne svoje živote, čak i ako nisu bile svjesne prisutnosti svojih vodiča. Kako vibracije rastu, neke duše će početi postajati svjesne njih i na kraju će biti u stanju razgovarati s njima. Imajte na umu da neki od vas ostavljaju svoja usnula tijela tijekom svake noći i sastaju se s njima, kad se raspravlja o vašim potrebama i daje vam se pomoć ako želite. Vi nikad niste ostavljeni da sami vodite svoje bitke kroz život, iako se može činiti da je tako kada se čini da su izgledi posloženi protiv vas. Mi ćemo vas podsjetiti da ste pristali na životne testove prije inkarnacije, prihvativši potrebu da učenjem nekih lekcija ubrzate svoju evoluciju.

Kad biste imali živa sjećanja na vaše prošle živote, bili biste zaprepašteni brzim napretkom koji ste napravili. Doista, nema bržeg načina koji vam je dostupan čak ni u slijedećoj dimenziji. Budite sigurni da ste svi vi koji ste u ovom trenutku prisutni na zemlji bili izabrani zbog vaših posebnih potreba, i vaših prethodnih iskustava. Međutim, također je potrebno imati duše sa svih razina da se stvori kompletno društvo koje svima njima daje iskustva potrebna da se razviju. Može se činiti da je život mješavina iskustava za koja se čini da imaju malo svrhe, ali mi vas možemo uvjeriti da su ona pažljivo planirana i provedena od strane vaših vodiča. Kao što možda shvaćate, u ovom posebnom trenutku stvar je u vezivanju labavih krajeva kako bi se osiguralo da budete u potpunosti pripremljeni da uzađete. Vi ste bez sumnje imali iskustvo da neke duše nemaju bilo kakvog interesa za uzašašće, jer one nisu podigle svoju svijest na dovoljnu razinu da shvate što to znači. Međutim, što mi često ističemo, to nije važno u većoj shemi stvari hoće li na kraju svi završiti svoje lekcije u 3. dimenziji.

Vi ste sada na početku jedne druge velike avanture, ali ovaj put vi ćete izabrati put koji želite slijediti. Nakon svih iskustava koja ste prošli možete zasjesti i uživati u promjenama kako one dolaze. Jasno je da ima još posla kojeg treba obaviti, a potrebno je i strpljenje dok se stare energije odigravaju. Vi koji imate znanje možete biti od velike pomoći onima koji se bude i trebaju pomoć da shvate što se događa. Kao što možete i zamisliti, istina će doći kao šok većini ljudi, ali promjene će biti pozdravljene jer one vas odvode na razinu gdje vladaju mir i ljubav. Sve preostale stare vibracije će postupno nestati ili će biti uklonjene, jer prednosti viših vibracija će vas podići.

Mi vjerujemi da će mnogi od vas početi osjećati blagodati porasta vibracija, a to bi trebalo donijeti duševni mir i osjećaj sreće da konačno možete u potpunosti uživati u svjetlu koje se povećava cijelo vrijeme. Život će biti svrhovit, a stari dani kaosa i nesigurnosti će nestati u pozadini jer su odslužili svojoj svrsi pomažući da evoluirate. Putovanje natrag u više vibracije bilo je dugo i naporno, ali svaki uloženi trud dobro će se isplatiti. U nekoj fazi moći ćete pregledati mnoge svoje živote i povijest, i onda ćete imati puno razumijevanje vaših iskustava. Ona će vam pomoći u vašem izboru budućih prilika da prenesete svoju evoluciju na slijedeći stupanj.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uvijek mi je drago da vam se obratim posebno u tako važnom trenutku. Vaše razumijevanje života krenulo je naprijed u skokovima i u granicama, i to će se nastaviti ubrzavati, kad vam se veće istine priopće. Sve dok doista ne shvatite svoje izvanredne uspjehe nećete moći točno dokučiti koliko su oni veliki, i zašto vas gledaju druge civilizacije koje su pratile vaš napredak... Ostavljam vas kao i uvijek s mojom ljubavi i blagoslovima, i vjerujte da ćete smoći snage da vidite cilj pred vama koji je sada tako blizu.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |