Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 12. srpnja 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 12. srpnja 2019

Mike Quinsey

Nema sumnje da su se vibracije Čovječanstva znatno povećale poslije 2012. godine kada je Novo doba službeno započelo. Ono je primjetno među mlađim generacijama koje su startale u prvom redu jer su već prije podigle svoje vibracije. Njihov utjecaj pomogao je mnogim pojedincima da dosegnu nove razine svjetla, omogućujući im da postignu svoje ciljeve mnogo brže. Veliki dio njihovog dobrog rada priznaje se, ali ostaje neobjavljen, ali oni zapravo ni ne traže priznanje za to. Općenito, evoluirani svjetloradnici ne traže nagradu za ono što rade, a zadovoljstvo im je obavljati posao za dobrobit čovječanstva koji je njihova prva briga. Ipak, ako vaš posao bude priznat, to je zasluga za vašu učinkovitost i predanost zadacima.

Svaka duša koja se inkarnira na Zemlji dolazi opremljena sredstvima za uspješno izvršavanje zadatka. To uključuje savjete i smjernice koje će vas postaviti na pravi put, a u različitim vremenima tijekom života duše će vam pomoći u vašim zadacima kako bi osigurale vaš uspjeh. Neizbježno, žrtvovati se mora, ali vi ste se složili s tim prije inkarnacije. Ipak, kako imate slobodnu volju, lako možete odgoditi svoj posao ili ga ignorirati u cijelosti i to ne bi donijelo nikakvu optužbu, ali sličan zadatak može uslijediti kako bi testirali vašu namjeru da obavite svoj posao onako kako je planirano.

Neke duše pitaju zašto se svjetloradnici ne identificiraju uvijek kada rade za Svjetlo, a to je zato što je često najbolji način da se odbije neželjena pažnja kako bi im se omogućilo da na zadovoljavajući način završe svoj posao. Mračni će ići daleko kako bi se umiješali u vaš rad, jer njihov motiv je da izazovu što je više moguće zbrke. Naravno, u nekim okolnostima ne možete izbjeći publicitet, ali ćete biti zaštićeni u svom radu. Tajna vaše sigurnosti je da vaše vibracije budu što je moguće više u svakom trenutku, a Svjetlo će vas zaštititi od nižih energija.

Bez obzira na trud koji ste uložili u podizanje vašeg Svjetla, on će biti nagrađen jer ćete izraziti svoju namjeru i to će vam koristiti. Ono na što se fokusirate će vas privući tijekom vremena, zbog čega je mudro u svako doba paziti na svoje misli. Slijedeći istu liniju pristupa, možete, primjerice, pomoći onim dušama kojima je potrebna pomoć, šaljući im ljekovite trake boja prema njihovim potrebama, a što su čišće boje, to su snažnije. Međutim, s novim načinom izražavanja stvari u Novom dobu, ne trebate više puta slati određene iscjeljujuće energije, jer kada ih pošaljete da rade svoj posao, to bi trebalo biti dovoljno.

Trenutno ste u fazi velike promjene jer novi načini i metode koje su na raspolaganju čekaju na uvođenje. Za to će trebati vremena, ali će u konačnici biti uspješni, jer je to u skladu s vašim željama da krenute dalje od razdoblja sporih promjena i rasta, jer je napredak namjerno zadržavan. Znajte da je uvijek postojao plan za vašu evoluciju, a oni koji nadgledaju vaš napredak osigurat će da se on slijedi. Vaše je pravo da iskoristite napredak koji ste postigli tijekom mnogih godina, a dok su se neki filtrirali kroz područja kao što su medicina i elektronika, mnogi su vam namjerno negirani. Ta pozicija ne može ostati duže dok sve više i više ljudi zahtijeva da se informacije objavljuju za dobrobit cijelog čovječanstva. Kada, primjerice, postanete svjesni da kirurški nož više neće biti potreban, te da se "operacije" mogu provesti bez njega, shvatit ćete koliko ste zaostali u medicini. Možete se zapitati zašto je takva situacija još uvijek dopuštena, a to je zato što moramo poštovati vašu slobodnu volju da biste odredili vašu vlastitu sudbinu.

Moglo bi se reći da je Zemlja prikaz „života kroz stoljeća“, jer se primjeri toga još uvijek mogu naći širom svijeta. To nije bilo po planu, već neizbježno, jer su se različite skupine duša na različitim razinama inkarnirale na Zemlji. Bili su na vrlo kontrastnim razinama evolucije i držali su se odvojeni kako bi omogućili svoj napredak prema svojim potrebama. Tijekom vremena takve duše su evoluirale, ali nisu nužno spremne poduzeti veliki korak naprijed. Opet su oni koji su napredovali često ispred mlađih skupina nego ikada prije, a u nekim slučajevima došlo je do smišljene politike da ih se drži u neznanju kako bi se mogli koristiti kao virtualni robovi. Jasno je da se tim dušama koje se zadržavaju mora pomoći da napreduju, baš kao što ćete u vrlo bliskoj budućnosti dobiti priliku da se popnete na višu razinu.

Vi ste bili u mraku mnogo vijekova i patili ste od mnogih neugodnih iskustava, a ipak ste kroz njih prošli da budete mnogo jači i pojavili ste se kao duše sposobne izraziti sebe u ljubavi i radosti kao onaj koji je “vidio svjetlo”. Vašim će primjerom drugi slijediti vaše stope videći mir i svjetlo koje zrače oko vas. Čak i sada tako neki od vas zračeći svoje svjetlo na sve pomažu podići vibracije. Općenito govoreći, evoluirana duhovna bića imaju instinktivni osjećaj i želju da pomognu drugim dušama da se uzdignu, i kada to budete spremni učiniti, možete biti sigurni da će se vaši talenti koristiti u skladu s tim kako bi im se pomoglo.

Bez obzira na vašu ulogu u ovom životu, možete biti sigurni da ćete u nekom trenutku biti pozvani da pomognete drugima da evoluiraju. To je pitanje korištenja vašeg znanja i iskustva kako biste pomogli duši koja može imati koristi od vašeg iskustva. U daljnjem koraku možete poželjeti da i sami postanete učitelj duhovnih stvari, a to se može dogoditi unutar ili izvan organiziranih religija. Već ste došli do stupnja razumijevanja u kojem znate da duši dajete samo onoliko koliko su spremne i koliko mogu shvatiti, jer više od toga ih može zbuniti.

Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima i neka vaši snovi budu ispunjeni a svjetlo obasja vaše dane. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge