Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 16. studenog 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 16. studenog 2018

Mike Quinsey

Čekate ono što je postalo poznato kao „Događaj“, a u višim područjima to se vidi kao da je u sadašnjosti, pa je stoga teško tome odrediti datum. U najboljem slučaju može se reći da postoji vjerojatnost da će se to dogoditi prilično brzo, a unutar razdoblja od sljedećih 10 godina. To bi se trebalo uzeti samo kao orijentir, jer stvari se stalno mijenjaju. Nije pametno držati se čvrstih predviđanja čak i za takav veliki kozmički događaj, ali budite spremni da će se dogoditi u većini vaših života. Kad vibracije dosegnu neizbježno visoku točku, uzašašće će se dogoditi i ništa ga neće odgoditi ili spriječiti. U međuvremenu, na vama je kao pojedincima da se prihvatite zadatka podizanja vaših vibracija tako da ste spremni za uzašašće i sigurni da ćete proći kroz njega.

Mudro je slijediti svoju intuiciju, jer informacije i vijesti o općim događajima često su samo djelomično istinite ili ponekad potpuno lažne. Na ovom stupnju ne morate nužno dublje znati o tome što se stvarno događa, i više se fokusirajte na vaš neposredni zadatak pripremanja za uzašašće. Budući da ste došli tako daleko, malo je vjerojatno da ćete se pokolebati ili izgubiti kontrolu, ali pazite se da ne budete uvučeni u stvari koje nisu u vašem interesu. Svakakve stvari se događaju, jer čišćenje koje je u tijeku donosi stvari na površinu kako bi bile očišćene. Činjenica je da živite u eri uvjerenja gdje je malo onoga što se stavlja pred vas prava stvarnost. Mračni su dugo vremena kontrolirali „vijesti“ i skrivali pravu istinu, i hranili vas iskrivljenjima ili čak lažima kako bi vas spriječili da saznate što se stvarno događa.

Dugo vremena ste imali tajnu vladu koja je diktirala političarima i velikom biznisu što bi trebali raditi, a njihov glavni cilj je bio da vas drže u mraku. Na taj način ne biste otkrili istinu, a u isto vrijeme bili biste držani u stanju neimaštine. Međutim, stvari se mijenjaju i postaje sve teže skrivati istinu i ono što se skrivalo sada se otkriva, zajedno s istinom o tome kako ste bili prevareni da vjerujete da ste slobodni građani, kad ste zapravo bili zatočenici mračnih. Kad istina počne izlaziti nastat će vrijeme sumnje da su takvi zločini protiv čovječanstva mogli biti tako dugo skrivani. Međutim, dokaz će biti tamo da ga svi mogu naći, a oni koji su krivi za zločine morat će odgovarati za svaki od njih.

Dugo vremena ste vjerovali da ste u centru svemira, ali taj mit je već odavno prepoznat, i u stvari vi ste samo jedan mali planet među milijardama drugih. Kao civilizacija također ste relativno novi u svemiru, i bili ste spriječeni da saznate vaš pravi odnos prema svemu drugom. To razdoblje je sada završilo i vama se daje više istine o vašoj evoluciji i pripremi za vaš skorašnji napredak i uzdizanje. Budite sigurni da su takve odluke donesene tako da vam se omogući da prirodno evoluirate u procesu kojem vam vaša iskustva omogućuju da se duhovno razvijate. Ta vremena su završila dolaskom 2012. godine i Novo doba je uslijedilo od kada ste se postupno uvodili u veće razumijevanje istine. Trebalo vam je otvoriti oči za ono što se stvarno događa u vašem Sunčevom sustavu, i uvesti informaciju koja će vam omogućiti da shvatite svoje mjesto u njemu. I još važnije, trebali biste znati svrhu života i to da svaka duša ima vječni život.

Vi se razvijate kao vrste i pomagalo vam se u svim fazama kako bi se osiguralo da se postigne odgovarajući napredak. Do sada ste trebali biti svjesni da ste dobili slobodnu volju i dopustilo vam se da na svaki način doživite ono što ste željeli. Međutim, to dolazi s odgovornošću za vaše postupke zbog čega neki od vas još uvijek imaju karmička iskustva koja moraju očistiti. Kroz takva iskustva učite da budete pozitivni i izrazite se u uvjetima Univerzalne ljubavi. „Svi su Jedno“ i stoga morate ispraviti svoje pogreške prema drugim dušama koje su vaše sestre i braća. Shvatite da ste se tijekom mnogih života inkarnirali u različitim rasama zbog određenih iskustava, tako da, dok ih vidite sada shvaćate da ste međusobno povezani i da ste u biti svi ista bića svjetlosti. Čak i oni koji trenutno doživljavaju negativnost još uvijek su jedno s vama i putuju istim putem prema višim dimenzijama. Možda će im trebati više vremena ali će dobiti dovoljno vremena i pomoći da napreduju, i nema razloga zašto ne bi uspjeli.

U bliskoj budućnosti sresti ćete one koji su radili s vama i pomno pratili vašu evoluciju. Neki koje sada poznate po imenu Blue Avians neko vrijeme su bili s ljudskom rasom. Također imajte na umu da imate veze sa zvjezdanim sustavima kao što su Plejadi, Sirius, pa čak i Andromeda. Kao duše iz mnogih zvjezdanih sustava, mnogi od vas su došli na Zemlju kako bi unaprijedili svoju evoluciju koja je uvijek u tijeku sve dok ponovno ne postanete bića svjetlosti. Na tom stupnju može zvučati kao nestvaran i čudan koncept, ali vi ste jednostavno na putu povratka tamo odakle ste došli. To je široki obris putovanja duše, ali shvatite da imate izuzetnu povijest, i nije prvi put da ste se inkarnirali u novi svemir. Dok rastete u svijesti, vaše razumijevanje će postati mnogo veće i vi ćete postići vaš sadašnji cilj da postanete galaktičko biće.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Sve se može postići ako se usredotočite na to i odlučite da ne skrenete sa svog cilja. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge