Home > > Mike Quinsey - 17. svibnja 2019

Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 17. svibnja 2019

Mike Quinsey

Ovaj izvod se bazira na povijesnim činjenicama i informacijama od Kryona. To je najinformativnije za razdoblje koje je imalo velik utjecaj na naše sadašnje vrijeme i omogućuje nam da događaje smjestimo u njihov pravilan redoslijed, tako da su povijesno ispravni. Povratak dodatno dovršava sliku potvrđujući da su ranije postojale vrlo napredne civilizacije koje su došle i otišle.

IZVOD IZ PORUKE KRYONA.

Prije otprilike 11.000 godina, na kraju posljednjeg glacijalnog doba, mini ledenog doba, ako želite, bilo je stvari koje su se događale na ovom planetu i vi možete tražiti ovo i naći ćete ga. Ove stvari imaju veze s onim što ću nazvati neobičnom plazmičkom aktivnošću u atmosferi. Magnetska mreža je bila mnogo, mnogo drugačija. Velike erupcije Sunca, i vrste stvari od kojih su filmovi napravljeni pogodit će magnetsko polje ovog planeta. To bi ga napunilo raznim vrstama plazme. To je tu da vidite u povijesti znanosti. Nalazi se u jezgrama leda, a magnetizam bi mjerili u slojevima zemlje.

Tada je bilo drukčije i želim vam reći što je to uzrokovalo. Prije svega, uzrokovalo je mnogo mrtvih. Rekli smo vam to prije, i rekli smo vam da su toga djelomično stvorili ljudi. Čovječanstvo je prošlo kroz barem četiri stupnja civilizacije kroz različite dobi i gotovo je prekinuto svaki put. Možete se sjetiti da su vas vaša proročanstva prije nekoliko godina vodila u posljednji rat u tisućljeću, s masovnim uništenjem. To se nije dogodilo. To je broj četiri, koji se kreće prema broju pet. Godina 2013. i dalje je broj pet. Rekli smo vam da gledamo na broj tri u "nepoznatoj povijesti". Nećete lako pronaći ništa o čemu govorim, a povijest nije izbrisana oružjem; radije, to je bilo kroz pražnjenje plazme - priroda. Ali prije toga, vaš planet je imao atmosferu koja je živjela na drugačiji način kroz aktivnost Sunca (heliosfera), i napunila je magnetsku mrežu na način na koji je čovječanstvo uspijevalo razviti DNK na najmanje 50%. Zapamtite, trenutno imate 30% do 35%. "Čekaj malo, Kryone, hoćeš reći da smo otišli unatrag?" Da, na kraju ćete naći dokaze za to - naprednu civilizaciju.

Ako ste imali živote u kojima ste osjećali da ste dio napredne civilizacije, bili ste. To je zato što je vaša svijest napredovala, a ne vaša tehnologija. (Opet to ponovite polako). Mogli biste činiti stvari sa svojom svjesnošću koje sada ne možete učiniti, a mogli biste ih učiniti lako. Svojom vlastitom sviješću možete izliječiti svoje tijelo. Bilo je onih koji su mogli stvoriti stvarnu materiju iz ničega, sve to, naprednim razmišljanjem, a ne mehaničkim uređajima. Dajemo vam princip o kojem se još nije razmišljalo: "Svijest je fizika. To je stvarno, mjerljivo polje koje utječe na fizičku stvarnost." Jeste li ikada ugasili računalo kad ste bili ljuti ili ugasili žarulju? Kako? To je fizika!

Da, bili ste tamo, ne s letećim automobilima i antigravitacijom, nego s mudrošću i visokom fizikom koje se dobro sjećate. Sjećate se napredne mudrosti i svijesti. Postoji razlog zbog kojeg se intuitivno možete sjetiti svega ovoga. To je u vašem Akaša zapisu! Slušajte me, jer ovo je danas pouka: ne pokrivate novo područje dok evoluirate - slušajte me - umjesto toga napredujete dalje s onim što ste imali. Vraćate se nazad kako biste postigli budućnost! Vaš Akaša zapis polako se budi od kada ste prošli 2012. godinu. U vama već postoji uzorak ili predložak ove napredne stvarnosti, a vi ste je živjeli prije mnogo vremena. Ovaj uzorak Akaša postoji u vama da biste brzo utrli put evoluciji kroz koju sada prolazite. Bili ste tamo prije! Stara duša, ono čega se sjećate je put napredne civilizacije prije 10.000 godina. Ali sjeme toga ponovno se počinje oblikovati. To nije novo, a vaš Akaša to zna. Urtođeno vašeg tijela to zna. Ono što je bilo ponovno će biti stvarnost i za vas to neće biti novo. Vraćate se na to. Razgovarali smo o Atlantidi i razgovarali smo o činjenici da nisu svi, ne milijuni vas, mogli biti na jednom otoku koji tone! Ipak, svi vjerujete da jeste. Postoji metafora za uništenje čovječanstva iz mnogo razloga, i bila je stvarna, i svi ste to prošli. Većina vas je uništena u tim vremenima, a to je bila civilizacija broj tri. Broj dva je imala svoje razloge, uglavnom temeljene na zemlji. Zatim je došlo do početka četvrte civilizacije (vaše sadašnje 11.000-godišnje povijesti). Dakle, sve što pripisujete ljudskoj civilizaciji, svih 11.000 godina, zapravo je četvrta civilizacija. Znam da ovo zvuči vrlo čudno, ali čak i neke mudre drevne informacije od autohtonih ljudi na vašem planetu znaju te stvari. To je dio njihovog učenja.

Dragi moji, vaša je civilizacija tu već 50.000 godina. Znanost će se jednog dana složiti da se čini da je povijest izgubljena i da je vidi onakvom kakva jest. Vi niste tako mladi! Mnoge vaše duše su vrlo stare i mudre i vi ste ovdje dugo vremena. Vaš Akaša zapis je ispunjen takvim stvarima. Vidite li što danas govorim? Dobili ste građevne blokove budućnosti jer ste to doživjeli u prošlosti! Zbog toga se nećete bojati toga, i kada počnete to doživljavati, to će vam biti nešto ugodno. Želim da pogledate u oči indigo djece na trenutak. Oni koji su mlade duše su zbunjeni. Ali oni koji su stare duše su uvjereni! Možda previše uvjereni? Ne gledaju okolo ili se plaše da su drugačiji. Oni umjesto toga gledaju vas i pitaju se zašto niste uplašeni jer ste tako ... stara energija! Oni su prošli su kroz to prije! Oni su stare duše i sjećaju se onoga što dolazi. A u njihovom povjerenju to možete vidjeti. Ne dopustite da vas njihovo lice zavara. Oni nisu tvrdoglavi. Oni se jednostavno bude na nešto čega se "sjećaju" što nisu vidjeli dugo, dugo vremena.

KRAJ IZVODA

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |