Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 17. listopada 2014 

SaLuSa - SaLuSa - 17. listopada 2014 

Ako ste ikad trebali dokaz za vremenske promjene koje se događaju, samo se trebate osvrnuti na razliku između sada i onoga što je bilo prije samo 50-tak godina. Promjene su dramatične i ne čini se da slijede neki određeni uzorak, a ponekad se čine kaotičnim. Ipak, promjene nisu slučajni događaji, ali vode prema mnogo prihvatljivijem uzorku, onom koji osigurava da se ekstremi koje obično doživljavate više ne javljaju. Kaos oko vas je još jedan znak onoga što se događa, iako je većinom karmički, kao stari problemi među ljudima, pa čak i narodi su u to svrstani. Da, to je uznemirujuće vrijeme, ali to je nužno kako biste vi rekli, da se očisti smeće kojemu neće biti mjesta u višim vibracijama. Vaša osobna uloga je da "očistite" svoje vlastite smeće kako bi vam se omogućilo da dobijete svoje mjesto u novom dobu, i uživate u svim promjenama koje će podići čovječanstvo na višu razinu. Ako je vaša želja da budete dio promjena, vaša namjera će vas nositi i privući vodiča koji će vam pomoći.

Često smo vam govorili da se ništa ne događa slučajno, i dobro je to imati na umu, jer inače biste se mogli osjećati kao da ste ostavljeni na milost i nemilost slučajnih događaja. Kada je vaš vlastiti život u pitanju, uvijek postoji plan koji će vam omogućiti da evoluirate, tako da se ni jedna prilika ne bi smjela propustiti. Vi nastavljate po stopi koja je dogovorena s vašim vodičima koji će vam pomoći da postignete uspjeh, međutim vi još uvijek imate slobodnu volju i konačna odluka je vaša. Jasno, ako se želite razvijati, vi ćete učiniti ono što je potrebno da bi bili uspješni, a to često znači da slijedite svoju intuiciju bez da nužno znate svrhu. Naravno, neka iskustva se odvijaju da bi očistila neke karmičke dugove koje možda imate, tako da imajući ovo na umu, to vam može poslužiti da prihvatite takve situacije dobroga srca. Ništa se ne događa bez valjanog razloga, tako učinite sve što možete u takvim prilikama. Ovo je vrijeme za oprost za sve doživljene nepravde protiv vas, i imajte na umu da su sva iskustva vrijedna.

Dobre vijesti rijetko su istaknute u izvješćima vaših medija, a mi vas možemo uvjeriti da postoji trend da više ljudi pomaže drugima koji su u nevolji. Osjećaj jedinstva širi se s spoznajom da ste vi "čuvari svoje braće", iako neka uvjerenja su toliko snažna da se razlike u potpunosti održavaju. U takvim okolnostima duše s tako izraženim vjerovanjima su rođene u zemljama gdje mogu najbolje naučiti svoje lekcije i da "svi su jedan". To je razlog zašto ratovi još uvijek traju i normalno da će prestati samo onda kada se na mir bude gledalo kao na jedini put prema naprijed. Kao jedan koji je mnogo svjesniji, vaša prisutnost može biti od velike koristi kada, na primjer, živite svoj život onako kako bi trebalo, u miru i harmoniji sa svim živim bićima. Doista, živeći po svojim uvjerenjima vi pomažete drugima jednostavno što ste među njima. Vaše svjetlo će najvjerojatnije privući k vama druge koji žele znati kako možete živjeti u miru, kada je često kaos oko vas.

Ako počinjete shvaćati, mi držimo na oku one koji mogu uništiti Zemlju ako bi se njihove aktivnosti ostavile bez kontrole. Iluminati i njihovi podanici pomno se prate i oni ne mogu učiniti ništa bez našeg znanja. Stoga možete biti sigurni da neće biti nikakvih većih incidenata uništenja, a pogotovo nikakvih ratova osim malih svađa. Naša uloga je da vas sigurno dovedemo do mirnog rješenja, a okolnosti će nam omogućiti da otvoreno dođemo na Zemlju. To će biti veliko vrijeme radosti i objava koje će očistiti misterije vaše prošlosti. Vi ste namjerno držani u mraku, i spriječeni u napretku koji bi ogromno poboljšao kvalitetu vašeg života. To je kao da ste bili zaključani u vremenskoj kapsuli u kojoj se vrijeme zaustavilo. Sve to će se promijeniti u bliskoj budućnosti, a vi ćete biti zaprepašteni kojom brzinom ćete nadoknaditi izgubljeno vrijeme.

Razmišljajte na veliko kada je vaša budućnost u pitanju, jer ćete uvidjeti kako se vaša svijest širi mnogo brže kad uđete u viši tempo vibracija. Biti ćete zapanjeni opsegom promjena koje će vas vidjeti kako ulazite u Novo doba mira i prosperiteta. Plodova Zemlje će biti više nego dovoljno za vaše potrebe, a razmjena će postati normalna stvar i biti će dovoljna za svačije potrebe. Novi pronalasci koji su bili zadržani od vas će biti objavljeni, a naporan i težak rad za preživljavanje postati će stvar prošlosti. Svijet će vam se otvoriti i putovanja će postati gotovo normalna, kada se bude moglo doći do udaljenih mjesta u trenutku. To će naravno značiti da će biti uvedeni novi oblici putovanja, a većina vaših sadašnjih sredstava će postati zastarjela. To će biti uzbudljivo vrijeme za svakoga, a promjene će se dogoditi vrlo brzo uz našu pomoć.

U vrijeme kada je teško dokučiti gdje događaji vode, mi se nadamo da smo vas podigli dajući vam uvid u budućnost. Ništa ne može zaustaviti plan za vašu budućnost, a mi smo, kako bi se moglo reći, spremni da krenemo i gledamo naprijed kako bi vas doveli u Novo doba. Prijašnji ciklusi su završili s velikim promjenama koje su dovele čovječanstvo da ponovno započne nove. Ovaj put ste uspješno završili solarni ciklus, a oni od vas koji su podigli svoje vibracije nastavit će se razvijati kad uđete u Novo doba. Svaka duša će se naći upravo na najboljoj poziciji da nastavi sa svojim iskustvima. Mi znamo da takve izjave izazivaju zabrinutost unutar obitelji koje žele ostati zajedno. Mi vas želimo uvjeriti da obično postoje jake veze unutar njih, i bilo bi neobično ako ne bi napredovale kao cjelina. Međutim, naći ćete dok se razvijate, da ćete biti privučeni skupinama sličnih vibracija, gdje ćete se nastaviti razvijati sve dok ne nađete potrebu za drugačija iskustva.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uživam provodeći vrijeme s vama i unaprijed se radujem da ću sresti mnoge od vas u bliskoj budućnosti. Samo vrijeme neće imati isti učinak na vas kao sada, i na neki način više neće upravljati vašim životom. Tu je toliko dobrodošlih promjena koje vas očekuju, a kad budemo u mogućnosti da vam se predstavimo, svi zajedno ćemo velikom brzinom otići u Novo doba koje drži toliko mnogo toga za vas. Gledajte naprijed i znajte da je vaš život priča koja ima sretan završetak.


Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge