Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, December 20, 2010

SaLuSa, December 20, 2010

Sretni smo zbog svih vas jer vam rast blagdanskog ozračja donosi toliko željeni prekid od surovosti i zahtijeva svakodnevnog života. Dokazuje se da ako vi to želite možete kreirati energiju oko sebe koja nije uprljana nižim vibracijama. Doista bi bilo lijepo ako bi mogli održati taj viši nivo u Novu Godinu. Doduše znamo da ovakve poruke kao naša ne dostižu svakog i kako se promjene razvijaju mnogi su prestrašeni od budućnosti. Ovo je područje u kome vi kao informirani radnici Svjetla možete pomoći drugima, ako nikako drugačije onda pomažući im da shvate da je ovo samo prijelazno stanje te da će u konačnici rezultat biti uzdizanje cijele vaše civilizacije na visoke nivoe koji nisu dosad iskušani.

Stari načini nisu više prihvatljivi za duše koje uzlaze i odabrale su put ka uzašašću. Velikom većinom svladali ste lekcije koje ste došli iskusiti. Možete se stoga pripremiti na nužni raskid sa svim što je povezano sa dualnošću. Postavite se potpuno u svoj fokus i centrirajući se postat ćete manje sputani i ometani od onoga što se dešava oko vas. Jednostavno dozvolite da događaji nađu svoje vlastito mjesto i omoguće priliku da vaši (zemaljski ? op.p.) saveznici uskoče. Nekoliko mogućih različitih svršetaka se nazire kraj i čini se da će razotkrivanje biti prvo na redu za manifestiranje.

Svakako opća atmosfera je danas takva da je postalo uobičajeno nači članke i poruke o nama. Više nas se ne gleda kao tuđince, izvanzemaljce no više kao vaše Svemirske prijatelje. To je bio naš cilj već dugo vremena. Morali smo nadići predrasude i namjerne dezinformacije o nama kao i konfuziju koju su stvorili Sivi (zlonamjerna rasa ET-a koja pokušava miješanjem s našom rasom opstati op.p.) koji nisu članovi Galaktičke federacije. Mi imamo određeno razumijevanje prema (teškom op.p.) stanju njihove civilizacije koja je u opastnosti izumiranja. No ipak u trenucima svog očaja oni su sklopili sporazume (sa Zemaljskim vladama op.p.) koji nisu bili u najboljem interesu vaše civilizacije. Inteligencija ili razumijevanje naprednih tehnologija na Zemlji ne znači nužno i mogućnost njihove ispravne primjene. Pohlepa za moći je bila odlučujuća na Zemlji i samo kroz intervenciju Božanskih bića ste spašeni od potpunog uništenja.

Obzirom na to koliko se povremeno osjećate zanemareni i prepušteni sebi bili biste iznenađeni kad biste znali istinu o tome koliko vas snage Svjetla blisko prate kroz dualnost. Oni su došli sa mnogih različitih razina kao i mnoge napredne civilizacije kao što su naše koje su bile puno bliže vama nego mnogi drugi. Nadalje na osobnom nivou uvijek ste imali nazočne svoje Vodiče i Anđeoske čuvare i gdje je to bilo potrebno oni su vas štitili tijekom svakog života (reinkarnacija, razvoj duše kroz više života op.p.). Pozovite ih ako trebate pomoć i budite sigurni da će vas oni čuti. Pomoć obično dolazi na neobične načine stoga nemojte eksplicite tražiti jedan ili drugi način no ostavite sve mogućnosti otvorene. Također zapamtite kako vrijeme ne postoji van Zemlje te se odgovori mogu pojaviti bilo kad i kad budu bit će pravi bez obzira koje potrebe imate.

Zadnja riječ u svim vašim aktivnostima i iskustvima je ono što ste planirali učiniti. Čak i tzv. negativci stječu iskustva koja su dogovorili prije inkarnacije. To je razlog što to na drugom nivou dotiče vašu civilizaciju. Mi se ne smijemo uplitati osim ako dobijemo božansku dozvolu. Stoga možete shvatiti zašto se povremeno moramo povući i dozvoliti da se odrade vaše kreacije (i pozitivne i negativne op.p.). Doista koji bi bio smisao (boravka u dualnosti op.p.) ako ne biste bili u stanju razumjeti puni utjecaj vaših želja i namjera. Konačno zatvaranje kruga dualnosti bit će kraj mnogih bitki između mračnih i snaga Svjetla. Ipak podsvjesno ste znali da bez obzira koliko niske vibracije osjećali ćete i dalje biti pobjedonosni. Upravo proživljavate zadnje dane koji vas otvaraju Svjetlu vrlo ubrzano.

Ipak ostanite pažljivi na završne činove koje će odigrati negativci i kao što vam tako često ponavljamo ne dajte se uvući u strah.
Sve vrijeme dok ste u Svijetlu razumjeli vi to ili ne kamo god idete vi transformirate niže energije. Kada tisuće i tisuće vas to čini učinak je značajno veći i već samo to je čin služenja Svjetlu. Vi svi možete odigrati ulogu i vjerovati nam. Znajte da je svaki doprinos jednako važan kao i drugi. Možete biti indivivualci sa vlastitim stavom no svejedno ste važan dio cjeline i ono što vi činite utječe na svih. Prema tome brzina kojom vi napredujete ovisna je o svima vama.

Ne poričemo da će se desiti teška vremena jer drugačije ne možete iskusiti propadanje i pad vaše civilizacije. No ipak nagrađeni ste time što ste ovdje i jer će te biti dio promjena služeći svoje pratioce na putu. Jednog dana ćete pogledati i osjećati se tako privilegirani što ste bili dio toga. Do tada ćete zaboraviti teškoće i izazove kojima ste se suočili. Sve će to doći pod poglavljem “iskustva” a vi ćete se kao rezultat toga uzdići na visoke nivoe svjesti. Upravo to je razlog zašto bi vam se mnoge druge duše rado pridružile no nisu bile spremne za tako težak izazov. Vi ste posebni vjerovali to ili ne i uskoro ćete se vratiti na one nivoe koji su vaš istinski dom.

Da li sada počinjete shvaćati veličanstvenost Svjetla koje prožima sve što postoji i Ljubav koju je Stvoritelj izrazio da bi ga vi mogli iskusiti. Vaši ograničeni umovi razumljivo imaju teškoća u potpunom razumjevanju no kako se razvijate u Svjetlo ovo će se popraviti.

Ja sam SaLuSa, i mogu vam reći najdraži da mi jednako kao vi postajemo uzbuđeni kako se jako brzo približavaju vremena kraja. Kako biste osjetili da je vrijeme dobilo na ubrzanju morate samo osvjestiti kako su godine protjecale brže od Milenija (2000 ? op.p.) no zbog vaše razvijajuće svjesti možda to niste iskusili na ovaj način. Sve su to znakovi da se dešavaju dramatične promjene. Ipak nijedna nije veća od one uzrokovane vašim Suncem. Ono vam sve snažnije šalje više energije nego ikad prije i pomaže vam proširiti vaše nivoe svjesti. Mi smo svi jedno i dijelimo našu ljubav sa svima vama.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: SinišaWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge