Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, January 21, 2011

SaLuSa, January 21, 2011

Nema ništa neobično u tome da vremena kraja ciklusa budu kaotična, no kako stari načini otpadaju novi se putevi ukazuju. Dosad biste trebali vidjeti pravac u kome idete koji će se uklopiti u plan za Uzašašće. Kako budete uočavali promjene u vašoj svjesti uočit ćete da za svakog pojedinca postoje osobna iskustva. Uočavate kako vam se lakše koncentrirati i niste više tako jednostavno uznemireni vanjskim događajima. Vremena kraja su veliki test koji određuje koliko daleko ste napredovali. Morate se nositi sa stalnim napadima na vaša osjetila kao i doživljavanjem smrti i uništenja za koju se čini da konstantno ispunjava medije. Kad možete dati svoju ljubav i suosjećanje unesrećenima i niste negativno utjecani emocionalnim ozračjem vaših srca postavljate se van dosega negativne reakcije. No to u nekim ljudima izaziva bijes koji jednostavno pridodaje strahu koji već postoji i hrani upravo one koji vas nastoje uznemiriti.

Pogledajte oko sebe i trebali biste naći dovoljno dobrih vijesti da podignete svoje raspoloženje. Uočljivi su znaci koji indiciraju da mračne sile ubrzano gube kontrolu nad vama. Uočite kako kineski vođe vrše ustupke Zapadu i koriste svoju moć kako bi spriječili Iluminate od stvaranja novih uporišta na Istoku. Oni su dio rastućeg pokreta za stabilizaciju svijeta i iskorjenjuju utjecaje koji su vas pokušali odvesti u novi ratni scenarij. Ne možemo zaustaviti manje prepirke i sukobe no mi ćemo spriječiti eskalaciju u sveopći rat. To je unutar našeg autoriteta i također je odgovor na rastući nivo svjesti koji zahtijeva mir za sve ljude. Nekolicina ne može više diktirati smjer čovječanstva i put se otvara za završne činove dualnosti kako je vi vidite.

Kroz mnoge živote i kroz mnoge civilizacije iskusili ste praktički sve religije i kulture i danas stojite kao ekstremno napredna duša. Vaša intuicija je, na taj način, izoštrena i malo je toga što imate za naučiti osim svakodnevno primjeniti vaše znanje. Na taj način trebali biste moći donositi odluke koje će vas zadržati u Svjetlu. Vaše veze sa bilo kojom od aktivnosti mračnih sila bi trebale otpasti kako počnete rezonirati na vaše više ja. Postat će to normalan način kako vodite svoj život a rezultirat će u harmoniji i ravnoteži. Ljudski zakoni su slaba refleksija univerzalnih zakona i nekad se morate protiv njih boriti kako biste ostvarili pravdu. S našim dolaskom bit će učinjene promjene a Ustav ( u svim državama ? op.p.) će biti obnovljen sa mali amandmanima kao odgovor na populaciju koja brzo prepoznava potrebu za takvim činom.

Mračne sile nisu ni približno uvijek imale sve po svome. Razlika je u tome što su do bliske prošlosti vršili svoja djela prilično javno. Svjetlo je pak radilo uglavnom iza scene i preferira anonimnost iz razloga sigurnosti. U stvari svjetlo nikad nije prestalo raditi za vaše prosvjetljenje. Sad čekate promjene u vladi, razotkrivanje i programe blagostanja da vas gurnu u preostali period ovog ciklusa. Oni napreduju i u prikladno vrijeme mi ćemo se pokrenuti u akciju te će se život dramatično promjeniti. Puno je pažnje pridano našim inicijalnim izjavama za javnost kako bi stekle povjerenje i podršku ljudi.

Bit će konfuzije no istina o vašoj nedavnoj povijesti će temeljito ukloniti lažnu i obmanjujuću informaciju. Vi ste namjerno obmanjivani i držani u mraku po pitanju puno događaja koje kao Nezavisna bića imate pravo znati. Na primjer postoji mnoštvo neprijepornih dokaza kako život ne samo da je postojao na vašem Mjesecu i Marsu no postoji i danas. Također je poznato da postoji Unutrašnja Zemlja koja udomljuje napredna Bića. Pri tome ne mislimo na podzemne baze koje udomljuju ljude i ET-e (o podzemnim bazama čitajte ovdje). Doista imate mnogo toga za pohvatati za povratak u ravnopravan položaj i neke informacije će istovremeno biti šokantne i senzacionalne.

Bit će vrlo važno da bez ikakve sumnje možemo dokazati bilo koju informaciju koju vam dajemo a to možemo učiniti na način koji će vas zaprepastiti vraćajući se natrag u prošlost. Vi volite vaše misterije no još više ćete uživati u odgovorima. Za primjer možete uzeti veliku piramidu. Izazvala je tako puno špekulacije o tome kad je sagrađena i o njenoj svrsi. Neki istraživači su otkrili puno toga o njoj no većina vas ima malo informacija o tome. Recimo da je stvorena prije 10.000 godina i da su je stvorili ET. Oni su kreirali mrežu ovakvih divova, kao što to otkrivate, oko cijelog svijeta. Uglavnom vaša povijest je vrlo ograničena u vezi njih i netočna što se odnosi na većinu od vaših zadnjih 12.000 godina i više. Ono što je interesanto je što ste vi sami bili vlastiti preci. To može objasniti zašto neki od vas osjećaju tako snažno privlačenje prema određenim civilizacijama. To može čak i danas utjecati na vaš ukus i preference a očito je i u mnogim domovima. Oduševit će vas kada vam donoseći vam prošlost pokažemo točno kako je sagrađena velika piramida. Najdraži ispunja nas radošću i ispunjenjem znanje o tome što stoji ispred vas.

Mračne sile više neće imati riječ u stvarima i bit će uklonjene sa pozicija moći. Velika duhovna bića uklonit će ih i čovječanstvo će napokon biti izvedeno iz mraka u Svjetlo razumijevanja. O kako su za vas sretna vremena odmah iza ugla. Mi to znamo jer smo mi dio tih vremena. Možete li zamisliti koliko tereta će biti uklonjeno s vaših leđa i kako brzo će biti riješene stresne situacije. Biti istinski slobodan je tako veliki korak naprijed no to dolazi sa priznavanjem jednote u svemu što postoji.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i mogu vam reći kako mi iz Galaktičke federacije postajemo uzbuđeni na blizinu službene objave naše nazočnosti diljem svijeta. Želimo pomoći smanjiti patnju koja se odvija u potlačenim zemljama i također bilo gdje u svijetu. Imamo svo iskustvo potrebno da promijenimo stvari prilično brzo. U stvari možemo razumjeti ove stvari puno dublje nego što vi možete i znamo točno što je potrebno biti odmah uspostavljeno. Držite se najdraži jer pomoć dolazi uskoro na najefikasniji i najblaži način.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge