Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, January 21, 2011

SaLuSa, January 21, 2011

Nema ništa neobično u tome da vremena kraja ciklusa budu kaotična, no kako stari načini otpadaju novi se putevi ukazuju. Dosad biste trebali vidjeti pravac u kome idete koji će se uklopiti u plan za Uzašašće. Kako budete uočavali promjene u vašoj svjesti uočit ćete da za svakog pojedinca postoje osobna iskustva. Uočavate kako vam se lakše koncentrirati i niste više tako jednostavno uznemireni vanjskim događajima. Vremena kraja su veliki test koji određuje koliko daleko ste napredovali. Morate se nositi sa stalnim napadima na vaša osjetila kao i doživljavanjem smrti i uništenja za koju se čini da konstantno ispunjava medije. Kad možete dati svoju ljubav i suosjećanje unesrećenima i niste negativno utjecani emocionalnim ozračjem vaših srca postavljate se van dosega negativne reakcije. No to u nekim ljudima izaziva bijes koji jednostavno pridodaje strahu koji već postoji i hrani upravo one koji vas nastoje uznemiriti.

Pogledajte oko sebe i trebali biste naći dovoljno dobrih vijesti da podignete svoje raspoloženje. Uočljivi su znaci koji indiciraju da mračne sile ubrzano gube kontrolu nad vama. Uočite kako kineski vođe vrše ustupke Zapadu i koriste svoju moć kako bi spriječili Iluminate od stvaranja novih uporišta na Istoku. Oni su dio rastućeg pokreta za stabilizaciju svijeta i iskorjenjuju utjecaje koji su vas pokušali odvesti u novi ratni scenarij. Ne možemo zaustaviti manje prepirke i sukobe no mi ćemo spriječiti eskalaciju u sveopći rat. To je unutar našeg autoriteta i također je odgovor na rastući nivo svjesti koji zahtijeva mir za sve ljude. Nekolicina ne može više diktirati smjer čovječanstva i put se otvara za završne činove dualnosti kako je vi vidite.

Kroz mnoge živote i kroz mnoge civilizacije iskusili ste praktički sve religije i kulture i danas stojite kao ekstremno napredna duša. Vaša intuicija je, na taj način, izoštrena i malo je toga što imate za naučiti osim svakodnevno primjeniti vaše znanje. Na taj način trebali biste moći donositi odluke koje će vas zadržati u Svjetlu. Vaše veze sa bilo kojom od aktivnosti mračnih sila bi trebale otpasti kako počnete rezonirati na vaše više ja. Postat će to normalan način kako vodite svoj život a rezultirat će u harmoniji i ravnoteži. Ljudski zakoni su slaba refleksija univerzalnih zakona i nekad se morate protiv njih boriti kako biste ostvarili pravdu. S našim dolaskom bit će učinjene promjene a Ustav ( u svim državama ? op.p.) će biti obnovljen sa mali amandmanima kao odgovor na populaciju koja brzo prepoznava potrebu za takvim činom.

Mračne sile nisu ni približno uvijek imale sve po svome. Razlika je u tome što su do bliske prošlosti vršili svoja djela prilično javno. Svjetlo je pak radilo uglavnom iza scene i preferira anonimnost iz razloga sigurnosti. U stvari svjetlo nikad nije prestalo raditi za vaše prosvjetljenje. Sad čekate promjene u vladi, razotkrivanje i programe blagostanja da vas gurnu u preostali period ovog ciklusa. Oni napreduju i u prikladno vrijeme mi ćemo se pokrenuti u akciju te će se život dramatično promjeniti. Puno je pažnje pridano našim inicijalnim izjavama za javnost kako bi stekle povjerenje i podršku ljudi.

Bit će konfuzije no istina o vašoj nedavnoj povijesti će temeljito ukloniti lažnu i obmanjujuću informaciju. Vi ste namjerno obmanjivani i držani u mraku po pitanju puno događaja koje kao Nezavisna bića imate pravo znati. Na primjer postoji mnoštvo neprijepornih dokaza kako život ne samo da je postojao na vašem Mjesecu i Marsu no postoji i danas. Također je poznato da postoji Unutrašnja Zemlja koja udomljuje napredna Bića. Pri tome ne mislimo na podzemne baze koje udomljuju ljude i ET-e (o podzemnim bazama čitajte ovdje). Doista imate mnogo toga za pohvatati za povratak u ravnopravan položaj i neke informacije će istovremeno biti šokantne i senzacionalne.

Bit će vrlo važno da bez ikakve sumnje možemo dokazati bilo koju informaciju koju vam dajemo a to možemo učiniti na način koji će vas zaprepastiti vraćajući se natrag u prošlost. Vi volite vaše misterije no još više ćete uživati u odgovorima. Za primjer možete uzeti veliku piramidu. Izazvala je tako puno špekulacije o tome kad je sagrađena i o njenoj svrsi. Neki istraživači su otkrili puno toga o njoj no većina vas ima malo informacija o tome. Recimo da je stvorena prije 10.000 godina i da su je stvorili ET. Oni su kreirali mrežu ovakvih divova, kao što to otkrivate, oko cijelog svijeta. Uglavnom vaša povijest je vrlo ograničena u vezi njih i netočna što se odnosi na većinu od vaših zadnjih 12.000 godina i više. Ono što je interesanto je što ste vi sami bili vlastiti preci. To može objasniti zašto neki od vas osjećaju tako snažno privlačenje prema određenim civilizacijama. To može čak i danas utjecati na vaš ukus i preference a očito je i u mnogim domovima. Oduševit će vas kada vam donoseći vam prošlost pokažemo točno kako je sagrađena velika piramida. Najdraži ispunja nas radošću i ispunjenjem znanje o tome što stoji ispred vas.

Mračne sile više neće imati riječ u stvarima i bit će uklonjene sa pozicija moći. Velika duhovna bića uklonit će ih i čovječanstvo će napokon biti izvedeno iz mraka u Svjetlo razumijevanja. O kako su za vas sretna vremena odmah iza ugla. Mi to znamo jer smo mi dio tih vremena. Možete li zamisliti koliko tereta će biti uklonjeno s vaših leđa i kako brzo će biti riješene stresne situacije. Biti istinski slobodan je tako veliki korak naprijed no to dolazi sa priznavanjem jednote u svemu što postoji.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i mogu vam reći kako mi iz Galaktičke federacije postajemo uzbuđeni na blizinu službene objave naše nazočnosti diljem svijeta. Želimo pomoći smanjiti patnju koja se odvija u potlačenim zemljama i također bilo gdje u svijetu. Imamo svo iskustvo potrebno da promijenimo stvari prilično brzo. U stvari možemo razumjeti ove stvari puno dublje nego što vi možete i znamo točno što je potrebno biti odmah uspostavljeno. Držite se najdraži jer pomoć dolazi uskoro na najefikasniji i najblaži način.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge