Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, September 21, 2012

SaLuSa, 21. rujan 2012.


Pošto je sve u sadašnjem trenutku, mi ne vidimo stvari kao ih vi vidite i mi vidimo ukupnu sliku na kojoj se vidi da će se završetak ovog ciklusa odviti onako kako smo i zamislili. Nakon što uzađete preseliti ćete se u novu eru i imati ćete koristi od uzdizanja u energijama i vaše veće razine svijesti. Sve što se mijena zbog vas brzo će se ostvariti i na kraju ćete biti slobodni od pažnje tamnih. U novoj dimenziji nema mjesta za sve što je manje od toga a vi ćete biti u mogućnosti da osjećate pojačane vibracije. To će biti sasvim novo iskustvo da znate da su sve osobe s vama na istim vibracijama i da možete vjerovati u njihovo poštenje u svim njihovim kontaktima s vama.

Zlatno doba će vas odvesti daleko i ako ste se ikada pitali kako izgleda Raj, to će biti najbliže Raju. Potpuni sklad sveg života će biti tako očit i biti će radost biti živ i to doživjeti. Budući da će sve vaše potrebe biti zadovoljene, uživat ćete razinu sreće i zadovoljstva rijetko doživljenu u sadašnjosti. Dualnost je po svojoj naravi uvijek bila teški test vaših sposobnosti da se održite u istini i ipak, unatoč pritiscima vi ste izronili i preselili se u Svjetlost. Držite svoje mjesto u Svjetlu sigurnim i netaknutim i ne dopustite sumnji da se ušulja već se usredotočite na sve ono što je od viših vibracija.

Čak i po vašem računanju, ostalo je tako malo vremena prije kraja ovog ciklusa i kako se i drugi nastavljaju buditi zrače vašom pomoći i znanjem. Međutim, molimo vas, dopustite im da imaju vlastite misli, jer istina ponekad može biti preteška. Dano je vrijeme kako bi se omogućilo da se stara uvjerenja ispitaju u svjetlu novih otkrića. To vrijedi naravno za sve, jer u stvari vi nikada nećete prestati tražiti i učiti. Razvoj je spor napredak, ali vaši Vodiči će vas nježno voditi do većeg razumijevanja kada vi budete za to spremni. To je razlog zašto je prihvaćeno da neće svatko biti spremni da uzađe, i to će biti njihov izbor. Na vas se ne gleda kao na manje uspješne od bilo koje druge duše i na kraju ćete i vi dostići istu razinu kao i bilo tko drugi.

Mnoge duše su se identificirale sa zemaljskim vibracijama i postale su odvojene od svojeg pravog Ja. To se i očekivalo i na to se gleda kao na bitan dio vašeg iskustva i to predstavlja pravi izazov koji ste sami izabrali da se s njim suočite. Tako stečenom snažnom obranom ste preživjeli protiv tamnih i njihovih pokušaja da vas povuku dolje na njihovu razinu. Oni su u stvari potonuli tako nisko da iako imaju sve, odsječeni su od Svjetlosti. Ipak Ljubav Boga prema svojoj kreaciji vidi samo Svjetlost koliko god ona bila slaba. Nada za njihov porast natrag u svjetlo je takva, da će im biti dana svaka pomoć kako bi se u potpunosti vratili u Svjetlost.

Kao što smo ranije spomenuli, tražimo od vas kao Bića Svjetla da osjećate suosjećanje za one koji su otišli u krivom smjeru. Biti će onih koji ne razumiju da je najveća usluga koju mogu dati drugoj duši, da im šalju svoju ljubav. Gledajte na Svjetlo koliko god ono bilo prigušeno kao na Božansku iskru koja je nepromjenjiva i uvijek će ostati u ovom ili onom obliku. Pokažite da ste razvili toliko da ne osuđujete, i omogućite tijeku prirodnog prava viših zakona da brinu o onima koji trebaju odgovarati za svoje zločine protiv čovječnosti. Dovoljno je da preokupirate svoje umove mislima o prekrasnoj budućnost koja se razvija.

Tražite okolo, ako želite pronaći dokaze da se bankarska situacija razvija, jer ih se sada već nekoliko suočilo sa progonom zbog njihovih kriminalnih poslova. Ono što ste vi ljudi već učinili je da ste istaknuli njihove nedostatke, i nemilosrdno tjerali vlasti da poduzmu mjere protiv njih. To je dobilo publiciteta i konačni rezultat je da vas se još više probudilo, što je uzrokovalo puno zabrinutosti među velikim korporacijama. Oni znaju da je ljudska moć sposobna za postizanje rezultata. Dakle, iako se te promjene ne mogu lako primijetiti, vi ste već sada djelomično postigli uspjeh. U mnogim zemljama su demonstracije sve intenzivnije i vlade upotrebljavaju silu kako bi ih ugušile. Međutim, to neće smanjiti količinu demonstracija koje se odvijaju, i pokazali ste da ste vrlo energični kada dođe do toga da morate tražiti svoja prava. Mi vas ne možemo javno podržati, ali kada su vaša akcije miroljubive, mi ćemo vas poticati na njih.

Upravo sada, veliki broj akcija koje imaju cilj početak promjena, dobro napreduju, i vjerojatno je da će odjednom o nekima od njih biti objavljeno u medijima. Na tamnoj strani ratni huškači još uvijek pokušavaju pokrenuti novi svjetski rat, ali nemojte se uzbuđivati jer im neće biti dopušteno da to učinite. Možemo koristiti bilo koja sredstva da to spriječimo, a neke od naših naprednih tehnologija su prilično zapanjujuće i apsolutno savršene za ove svrhe. Doista, često smo ih koristili da bi zadržali relativno mirno stanje na Zemlji, kada su pojedini elementi pokušali pokrenuti sveopći rat protiv druge zemlje.

Vi ste sigurno s nama, a mi ćemo i dalje u potpunosti pratiti vašu Zemlju. Kada trebamo možemo se usredotočiti na bilo koju osobu gdje god se ona nalazila, tako da se tamni nemaju kamo skriti. Kada dođe vrijeme da ih se odvede, nećemo gubiti vrijeme da ih premjestimo tamo gdje oni više neće moći opstruirati proces Uzašašća. Za sada ćemo gledati da učinimo sve što je potrebno da bi dobili ovlasti da ih izbacimo iz opticaja. Znamo da ste imali problema kad ste to već prije pokušali učiniti, ali situacija se mijenja i došlo je vaše vrijeme da poduzmete akciju. Imat ćete našu zaštitu i s povjerenjem može ići naprijed.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i vidim kako ste blizu završetku ovog ciklusa. I vidim da ste obavili izvrstan posao u uzemljenju Svjetlosti koja zrači iz Zemlje puno snažnije nego što je zračila tisućama godina prije. Svjetlo se širi eksponencijalno i pratiti će vas sigurno kroz Uzašašće. Mi nećemo zaboravite ni one koji nisu spremni ili ne žele ići, i oni će također primiti našu zaštitu dok ne napuste Majku Zemlju. Mi vas sve volimo, i vidimo da vaše svjetlo isijava čak i ako neki od vas nisu u potpunosti razvijeni. Za nas vi ste svi jedno i ne radimo iznimke kod toga.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.

Preveo: Darko Kontrec


Website: Tree of the Golden Light