Home > > Mike Quinsey - SaLuSa - 22. svibnja 2015

SaLuSa - 22. svibnja 2015

Vrijeme i dalje vrlo brzo prolazi i tako će se i nastaviti, što za mnoge od vas je to olakšanje dok se suočavate s mnogim izazovima. To je i za očekivati, jer se suočavate s čišćenjem ostatka karme nakupljene tijekom dugog vremenskog razdoblja. Doći ćete u točku kada ćete praktično to završiti, i to će se smatrati kao da je izbrisano i prošlost će biti čista. Vaš fokus na sve što je pozitivno osigurat će da ostanete na putu prema svjetlu.

To je kao da se ta dva svijeta isprepliću, ali u stvarnosti oni se razdvajaju dok vas više vibracije podižu. Vi ćete po vlastitom izboru ostaviti stare vibracije za sobom, jer ste naučili lekcije koje su vam one trebale dati. Oni koji su odlučili ostati, njihov život će se nastaviti kao i prije, čak i ako budu preseljeni na novu Zemlju. Budite sigurni da je plan za čovjeka savršen i svaka duša će se sama naći tamo gdje je namjeravala biti. Ako to znači rastanak od prijatelja, ne očajavajte, jer tamo gdje je prijateljstvo stvoreno ljubavnom vezom, vi ćete ga uvijek moći obnoviti. Imajte na umu da će u nekoj fazi u budućnosti sve biti u "sada", i onda ćete se moći trenutno premjestiti snagom misli.

Za sada možete početi zamišljati što budućnost donosi, a ona će donijeti radost i sreću. Neke duše će brinuti o održavanju starih odnosa, ali imajte na umu da se kontakt uvijek može uspostaviti slanjem misli, i ako je ta duša slobodna, vi ćete se povezati. Usporedbom slobode koju ćete imati, zemaljsko iskustvo će izgledati kao da ste bili u "zatvoru" jednostavno zbog ograničenja koja su bila potrebna da bi se osiguralo da vaši životi ne budu ometani. Stvorili ste svoju stvarnost i bilo je potrebno da doživite ono što ste stvorili. To je jedini način da se nauči kako upravljati takvom moći, a to će vam dobro poslužiti kad budete imali potpunu slobodu kretanja unutar viših dimenzija galaksije.

Vjerujemo da su se mnogi od vas probudili na svoj istinski potencijal, i znajte da ste se probudili i proširili svoju svijest. To će se nastaviti sve dok ne budete spremni poduzeti završne korake da postanete galaktičko biće. Za vas to neće biti novo, jer vi se vraćate na razinu koju ste prethodno postigli. Spustili ste svoje vibracije na niže, a sada su mnogi od vas spremni povratiti one više. Vi ste mnogo veći nego što vjerojatno možete zamisliti, ali kako vrijeme prolazi vi ćete se sjetiti svojih prethodnih iskustava. Nakon što ste proveli mnoge živote na Zemlji s ograničenom sviješću, na kraju ćete opet postati onaj sa svojim Višim Ja i postati cjeloviti. Vremena pred vama su uzbudljiva i vi ćete izabrati svoje slijedeće iskustvo, jer evolucija se stalno odvija. Krajnji cilj je povratak Bogu, ali to je daleko ispred vas u ovom trenutku.

Kao i uvijek mi pratimo sve aktivnosti na Zemlji i oko nje, s ciljem sprečavanja zaraćenih strana od izazivanja još jednog svjetskog rata. Također zadržavamo pogled prema vani zbog neželjenih uljeza, jer Zemlja je ono što vi zovete "zabranjeno područje". Ponekad dopuštamo kontakt, ali samo da povećamo vašu svijest da i drugi oblici života postoje u vašem svemiru. Vi jednostavno trebate toliko toga naučiti i to će biti vrlo prihvatljivo i pomoći će razumijevanju svemirskog života koji obiluje oko vas. Do nedavno ste držani u takvoj izolaciji i dadoista vjerujete da ste bili u središtu svemira. Sada shvaćate da mnoge, mnoge vrlo napredne civilizacije postoje s vama, a kad budete spremni one će vam se predstaviti.

U međuvremenu požurite s onim što zovete "nedovršeni posao", i gdje se to primjenjuje na odnose pokušajte dovesti do uzajamnog razumijevanja za prevladavanje svih preostalih problema. Osveta ili izravno neprijateljstvo nisu prihvatljivi za one koji su u potrazi za napretkom u svojoj evoluciji. Kao što smo vam često govorili, "ljubav" je najmoćnija energija i ona će na kraju prevladati najteže probleme koji se mogu pojaviti. Ako ste čitali poruke Majstora zapazit ćete da su oni od "ljubavi i mira", a kao primjer su učenja Isusa koja naglašavaju potrebu da "okrenete i drugi obraz", a to nije lako kada ste suočeni s neprijateljstvom ili prijetnjama. Međutim, uvijek težite najvišem mogućem odgovoru i svojim primjerom ćete pomoći drugima.

Promjene na Zemlji na koje ste upozoreni se odvijaju, i neizbježno će biti gubitaka života. No, budite sigurni da sve slijedi životni plan svake duše, i općenito svi ćete biti tamo gdje ste trebali biti da steknete iskustvo. Ako budete mogli ići u korak s tim, vi ćete proći kroz takva razdoblja relativno lako. Toliko toga je pod utjecajem promjena a ništa manje i sva carstva prirode. Naročito životinje, one će se preseliti u područja koja odgovaraju njihovim potrebama, a najvažnije je da održe kontinuitet. Neke vrste neminovno će izumrijeti i ako pogledate povijest, takve promjene nisu neobične. Promjene se ne mogu izbjeći, a nakon što se stvari smire vidjet ćete da svijet postaje umjereniji. Sve to je dio evolucije vas i vaše Majke Zemlje.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uvijek mi je drago da vas prosvijetlim o prirodi promjena koje možete očekivati. Tražite pozitivan ishod onoga što se događa, i znajte da je čišćenje dalekosežno dok se nastavlja vraćanje Zemlje u njezino savršeno stanje. Pristupajte svojim poslovima s ljubavlju i radošću i dajte ih slobodno drugima dijeleći svoje putovanje.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |