Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 24, 2012

SaLuSa, February 24, 2012


Vaša glad za istinom, nakon što ste shvatili da je eonima vremena čuvana dalje od vas, i što više gledate kao je u povijesti lažirana tako da odgovara ciljeva onih koji su uključeni. Možda najvažniji propust je dokaz naših posjeta Zemlji i kontakata koje smo napravili. Međutim, kroz arheologiju za one koji imaju oči da vide, postoje dokazi unatrag tisuća godina. Neki od njih su neosporni, čak do točke koja pokazuje da su letjelice bile na vašem nebu davno prije nego što ste se vi vinuli u zrak. Ako je već prihvaćeno da smo bili stalni posjetitelji vaše Zemlje i imali značajne kontakte s vama kada smo vam prenosili znanje, to će puno olakšati razotkrivanje. U stvari, na neki način to možda uopće i neće niti biti potrebno učiniti, jer naša veza s vama će biti shvaćena a naše posjete će se otvoreno odvijati.

Dakle, sada je prepušteno našim saveznicima da naprave takav pritisak na vaše Vlade, koje će u konačnici morati na vaš zahtjev za istinom, priznati činjenice o nama. Vaša Vlada i vojska su dobro svjesni da će na ovaj ili onaj način, naša nazočnost uskoro biti poznata i samo zato što smo u sukobu s onima koji odbijaju stvoriti mir i umjesto toga stvarati rat. To može započeti čim mediji odluče da istina može ići u tisku, a bezočne laži i lažne informacije budu odbijene. Postoje neki potezi prema takvim promjenama, ali to nije dovoljno brzo za nas, tako da će se primijeniti jaki pritisak ​​dok se taj proboj ne dogodi. Mi smo s vama strpljivo čekali dugo vremena da vidimo da se tamni maknu i dopustite početak Novog doba Galaktička federacija će razmotriti izravne akcije, ako to i dalje ostane u slijepoj ulici. Oni znaju da smo to već učinili njihovim podzemnim bazama i da temeljito obavimo posao kada odlučimo djelovati. Nadalje, oni više nemaju sredstava da više osujete naše planove jer Svjetlost ima kolosalnu snagu kada se koristi za dobrobit svih.

Kao i vi, i mi želimo vidjeti brz napredak a ne neprestana kašnjenja, a namjera nam je kako bi bili osigurali da stvari počnu i da svi postanu toga svjesni. Mnogo toga je u tijeku i to stvara prolaze za naše saveznike a mi ih potičemo da učine korak i iskoriste ih. Budite uvjereni da će rezultati doći na vidjelo i to će biti vrijeme kada ćete apsolutno znati da je odbrojavanje do Uzašašća počelo. Divno je što imate datum za završetak ovog ciklusa (op.p. 21.12.2012), jer to znači da imate nešto u što možete usmjeriti pogled i odbrojavati preostale dane (još cca 290 dana). Ljudi koji prednjače u pokretu za slobodu koji vrše pritisak za oslobađanje od starih načina diktature, su zapravo pioniri koji su postavili scenu za još veće uspjehe. Sve promjene moraju početi negdje i u neko vrijeme, i od malih početaka svjetlo će preuzeti primat od mraka i izvršiti obećanja koja su vam dana.

Sjedite čvrsto ali ne i napeto jer je sve dobro i vidjeti ćete da će odjednom početi cijeli niz događaja jasno vam pokazujući da će vaša očekivanja biti ispunjena. Mi štitimo Vas i Majku Zemlju i to smo činili tisućljećima te ćemo to nastaviti činiti i dalje. Biti će očiglednije kada se napokon budemo mogli s vama otvoreno sresti i kada to budemo mogli, to bi za vas moga biti najveći užitak promjene smjera. Spoznaja da ste napokon sigurni od pažnje tamnih će donijeti navalu radosti i uzbuđenja, kao i konačno ostvarenje plana za vaše Uzašašće. Već neko vrijeme, bez obzira da li ste to shvatili ili ne, vaša razina svijesti je narasla i taj proces se ubrzava sve dok ne steknete potpunu svijest. To je još jedno područje razvoja u kojem ćemo vam pomoći što je to prije moguće.

Kada mislite o tome što je planirano za vas, nadamo se da to podiže vaša srca, i širi osjećaj sreće. Naravno one duše koje su ostale sa zatvorenim očima i ušima po pitanju Uzašašća, bit će zbunjeni i čak uplašeni od promjena za koje se nisu pripremili. Oni zaslužuju istu pažnju i pomoć kao i bilo tko drugi, tako da i oni mogu napustiti dualnost na Zemlji sa spoznajom gdje je njihova budućnost. To iskustvo će postići mnogo s vremenom, jer će ostati u podsvjesnoj memoriji sve dok ga se opet ne bude moglo iskoristiti. Oni sigurno neće ponovno početi sa dne ljestvice. Kao i sve druge duše i oni će napredovati jer je nemoguće stajati na mjestu, jer čak i ako to nije osjetno, sve je u stanju promjene i to je jedna konstanta u svemiru.

U budućnosti ćete imati puno više znanja i razumijevanja zakona Univerzuma, a uz punu svijest nećete imati problema slijediti ih. To se sve može sažeti kao život iz točke bezuvjetne ljubavi, i premda su veliki izazovi u vašim sadašnjim okolnostima to će postati lakše jer ste uzašli. Dragi, pokušajte živjeti po vašem najvišem razumijevanju o tome što to znači biti uzašlo biće i uskoro ćete saznati koliko ste daleko napredovali. Imajte na umu da je sve jedno i to će vam pomoći u prevladavanju teškoća koje ćete vjerojatno susresti. Kažemo da zbog toga što su mnogi od vas odgojeni da misle o ljudima u malim kutijama koje imaju natpise na njima, a ne vide cijelu ljudsku obitelj. Ne očekujete da ćete sada dostići savršenstvo, doista bi to bilo iznimno teško dok ne dođete na mnogo višu razinu svijesti.

Za one od vas koji žele biti u toku sa različitim izvorima informacija, možda ste primijetili da se odvija sporo približavanje –konvergencija informacija. To je siguran znak da se vremenske linije približavaju, ali još ćete uvijek naći da su neke koje su ekstremnije od drugih. Oni koji podržavaju vjerska uvjerenja imaju tendenciju držati se svog mišljenja jer oni osjećaju vezanost na apokaliptična proročanstva svojih drevnih učenja. Mnoga više nisu primjenjivi jer su ona dana u vrijeme kada je to izgledalo moguće, ali događaji od tada su promijenili ishod. Ova godina će bolno testirati njihova uvjerenja, ali očito kao i bilo tko drugi oni će imaju budućnost kakvu su sami stvorili.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa, i dajem vam moja ljubav da vam pomogne na vašem putu.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko
Share |