Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 24. travnja 2015

SaLuSa - 24. travnja 2015


Put prema naprijed biti će pun ugodnih iznenađenja, iznad onoga što je većina vas predvidjela. Ipak, mnogi će ispuniti svoja sadašnja očekivanja temeljena na onome što ste projicirali u budućnost. To nije stavljeno na kamen, ali će vas ipak odvesti u Novo doba za koje ste se pripremali. Vašu sudbinu su odredile više sile, ali vi ste imali slobodnu volju da odredite način na koji putujete tim putem. Tako možete reći da je najteže napravljeno, i sada negativne sile više neće moći ometati vaš napredak, kao što su to činile u prošlosti. Njihova snaga je već ograničena i oni više nemaju sposobnost da rade ono što žele.

Sada bi vaš cilj trebao biti da usmjerite svoju pažnju mnogo više na sebe, kako bi osigurali da ne skliznete natrag nakon što ste toliko toga postigli. Vaše putovanje kroz dualnost bilo je teško i zahtjevno, a vaša snaga je brušena u vatri života. Vaše mjesto na Zemlji je gotovo kao da ste promatrači dok živite svoj život unutar svog vlastitog energetskog polja, većinom bez utjecaja događaja koji se događaju izvan vas. Ponekad ćete trebati izaći van, ali se možete vratiti nepromijenjeni nižim energijama. Vaša uloga je da budete "svijetli" primjer drugima tako da oni mogu učiti iz njega. Oni će biti privučeni vama, a to vam daje priliku da im pomognete podići njihove vibracije. Kao što znate, "slično privlači slično" i dok se krećete dalje u njima, odvija se prirodno čišćenje svih nižih energija.

Kad je u pitanju karma, vi još uvijek možete biti testirani, ali dok se uzdižete vi ćete pronaći da se lako nositi sa izazovima. Ovo su vremena u nižim vibracijama završnih života za mnoge od vas, kada dok napredujete, početi ćete shvaćati gdje vaša slijedeća iskustva trebaju biti. Panorama izbora leži pred vama, a vama će se pomoći da napravite mudar izbor koji osigurava vaš daljnji napredak. Razlika između prošlosti i sada je da ste vi dovoljno prosvijetljeni da sami napravite svoje izbore. Majka Zemlja dala je mnogo od sebe za razvoj čovječanstva, a ona također evoluira i mnogi od vas će joj se pridružiti.

Kao što znate, sve se događa u "sada" zbog čega možemo gledati u vašu budućnost i vidjeti kojim putem bi vi vjerojatno išli. Ono što mi zasigurno znamo je da ćete vrlo brzo i dalje napredovati u Svjetlo, i još jednom postati galaktička bića. Opet će dobiti pomoć kako bi vam se pomoglo na tom putu, od strane onih koji su ga uspješno prošli. Život će biti potpuno drugačiji od onog što sada doživljavate, a najistaknutija promjena će biti stupanj slobode koji ćete steći da putujete u svemir. Imat ćete naizgled beskrajne mogućnosti da upoznate druge oblike života, i da im budete mentori.

U ovom trenutku teško vam je shvatiti ono što leži pred vama, jer svemir je toliko velik i oblici života postoje svugdje. Također imate mnoge dimenzije pred vama koje možete istražiti, a jedino ograničenje su vam vaše vlastite vibracije. Inteligentni život je u izobilju, a zemaljski čovjek će pronaći da je tamo još mnogo toga za naučiti i iskusiti. Zamislite da ste uvijek u stanju putovati snagom misli, tako da udaljenost kako je sada shvaćate ne predstavlja nikakvu prepreku. Usporedbe radi, vaše vrijeme na Zemlji je vrlo slično kao da ste u karanteni, a u tome je jako puno istine. Zbog nužnosti ste morali biti zaštićeni od vanjskih utjecaja, iako je drugim bićima bilo dopušteno stupiti u kontakt s vama. Uzevši sve to u obzir, sada biste trebali početi shvaćati zašto su vaša iskustva na Zemlji bila pomno praćena i brižljivo planirana. Što god bi ona mogla biti, imajte na umu da ste , kako biste rekli "bili brzo praćeni" kako bi se osigurala vaša brza evolucija, a svatko od vas dobrovoljno sudjeluje u njoj.

Vraćajući se na Zemlju, ona je lijepi planet koji će jednog dana u bliskoj budućnosti biti vraćen u svoje besprijekorno stanje. Slušali ste o vašem Rajskom vrtu, i ti dani će se vratiti još jednom kad Majka Zemlja opet zauzme svoje mjesto u višim vibracijama. Evolucija je u tijeku, a završava kada se postigne savršenstvo, a sav život se vrati Bogu. Međutim, još ima dosta toga za iskusiti prije nego ta razina bude postignuta. Uživajte dok otkrivate čuda koja leže pred vama, i dok srećete najbožanstvenija bića koja žive u višim dimenzijama.

Vraćajući se na vašu sadašnju situaciju, vi ćete uskoro doživjeti neke događaje koje ste željno čekali. Mračnima se ne može vjerovati i često su pogazili svoja obećanja da omoguće napredovanje Svjetla kako je planirano. Međutim, oni su neizbježno pogazili svoju riječ, i izazvali kašnjenja u donošenju vam prednosti Novog doba. One čekaju i spremne su za objavu, a planovi su dobro uzanpredovali da se naprave najave što je prije moguće. Mi se pozivamo na razdoblje koje dolazi prije Nove godine, a to je najranija prilika da se to učini. Druge će brzo uslijediti nakon što se pokrenu, i od tada mračni više neće moći utjecati na ishod.

Dragi moji, divimo se vašoj odlučnosti da dobijete bitku s mračnima, i da ste već postigli svojim zalaganjem da se uspostavi Svjetlo na Zemlji. Njegova uspostava je počela i sada nema povratka, niti načina da se to zaustavi. Bitka je dobivena i sve što ostaje je da sve to pospremite nakon što je preostala karma ispunjena. Naravno da je prerano tvrditi da je to totalna pobjeda, ali taj veličanstveni trenutak će doći u većinu vaših života. Niže energije i dalje se smanjuju vašim neprestanim akcijama da se potpuno uspostavi Svjetlo na Zemlji.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i zahvalan sam da sam jedan od imenovanih da se nastavi ovaj kontakt s vama. Mi znamo da vi dobro reagirate na informacije koje se daju, i vidimo kako Svjetlo raste brže i kako se stvara velika mreža oko Zemlje. Naša ljubav je s vama dok održavate svoj fokus na cilju za potpuni uspjeh.

Hvala ti, SaLuSa


Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light


Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge