Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 24, 2011

SaLuSa, October 24, 2011


Brzina kojom se stvari odvijaju govori da se gotovo na dnevnoj bazi ostvaruje napredak prema promjenama koje su na dobrobit čovječanstva. Bit će potrebno vremena da se manifestiraju, ali postavljeni su čvrsti temelji za to. Svi problemi u vezi Prvog Kontakta se raspršuju i to daje našim saveznicima svaku mogućnost da približe rokove. S očekivanim velikim porastom u razini svjesnosti po 11.11.11., sve će biti na mjestu da se obave posljednje radnje i postigne uspjeh. Više ne može biti odgađano i vi ćete biti svjesni njegovog početka.

Tamni se naočigled povlače, ali to ne čine dostojanstveno i radije bi proveli posljednje pokušaje da izazovu kaos. Ipak, neće imati to zadovoljstvo jer smo mi već svjesni njihovih planova. Više nemaju pravo na razinu slobodne volje koju su prije imali priliku uživati. S radošću osujećujemo njihova djelovanja i oni znaju da će im uskoro biti oduzeta njihova sloboda. Naši saveznici uz našu pomoć postupno premješatju Tamne tamo gdje više ne mogu provoditi svoja gnusna djela. Učinkovito ih se odstranjuje iz vašeg društva tako da možete neometano nastaviti s radom Svjetla.

Primjetili smo da više ljudi nego ikad prije postaje svjesno Uzašašća i da ozbiljno preispituju što će to za njih značiti. Srećom, toliko je vas koji ste dovoljno prosvjetljeni da ne moraju daleko tražiti da bi dobili odgovore. činjenica da postoji više od jednog vremenskog toka dozvoljava im da uzmu u obzir više mogućnosti, a to će povećati njihov uvid i razumijevanje. U datom vremenu cijela slika će postati jasna jer smo i mi tu da osiguramo da svi imaju jasnu predodžbu što je pred vama. Do promjena mora doći, ali u obliku napretka i uspjeha da bi vas se dovelo na put Uzašašća, i dalje. Sve je to dio vaše planirane evolucije i duboko u sebi vi znate da je to istina.

Razdoblje u kojem ste sada nekima djeluje nestvarno jer im je novost pojmiti toliko dalekosežne promjene. Nije važno kakva su vaša uvjerenja, rezultat će biti isti i vi ćete naučiti više o Vrhunskom Stvoritelju i o Bogovima. Oni su bili stvoritelji i svega što vidite u fizičkom postojanju, a mi govorimo o početku putovanja u niže dimenzije. Kako počinjete razumijevati , postojala su i druga Bića u novije vrijeme koja su se, također, predstavljala kao Bogovi. U vašoj povijesti su poznati kao Annunaki s planeta Nibiru i odgovorni su za mnoštvo informacija koja su dio i u službi religija današnjice. To je još jedno područje koje treba rasvijetliti, a čineći tako omogućit će se ljudima da se ujedine u zajedničkom uvjerenju koje će odražavati istinu.

Vi još u potpunosti ne shvaćate koliko duboko ste držani u mraku tisućama godina. Vaša realnost je bila izmišljena od Iluminata koji su vas naveli da vjerujete da ste toliko manje nego što u biti jeste. Ipak, vama na čast, vi ste se probudili u Svjetlost koja se postupno uvećavala da bi vas ponovo dovela k pravoj realnosti. Kao što možete misliti, pred vama je naporna godina no dobrobiti će daleko nadmašiti moguće neugodnosti. Barem ste upozoreni što očekivati ukoliko se nađete na područjima na kojima će se događati fizičke promjene.

Sa svim što će se događati, molim vas, upamtite da postoji uzvišeniji razlog za vašu duhovnu evoluciju i da učite iz svojih iskustava kako na njih budete nailazili. Napokon, vi još uvijek slijedite vaš životni plan i moguće je da morate naučiti još lekcija. Ipak, nakon toliko života u ciklusu Dualnosti, ne bi bilo iznenađenje ukoliko ste ih već naučili. Zapitajte se da li biste mogli živjeti i raditi u Svjetlu svo vrijeme i da li možete gledati drugu dušu i vidjeti samo najbolje u njoj. Postupajući s drugima kao sa sebi jednakima i prihvaćajući Jedinstvo Sveg života. Ukoliko možete, ne bojte se da li ćete podići razinu svijesti jer će biti očito da već jeste.

Pronalaženjem svog pravog jastva je najispunjavajuće iskustvo i omogućava vam da živite na ravnima nižih vibracija s lakoćom te da na vas nemaju utjecaja. Doista, već sama vaša prisutnost ima učinak pretvaranja takvih energija. Vi i tisuće tisuća poput vas predaju sebe u službu na ovakav način. Ljubazna riječ ili samo osmijeh mogu nadahnuti drugu osobu za prilično dugo vremena. To je moć koju nosite često ne uviđajući potencijal koji imate za činjenje dobra.

Financijski čemer Europe nastavlja djelovati iznimno ozbiljno i oni koji su zaduženi za pronalaženje rješenja nisu optimistični da će ga moći naći. U najboljem slučaju, mogu odgoditi neizbježni kolaps koji će se brzo proširiti iz jedne zemlje u drugu, na ostale dijelove svijeta. Odgovor, naravno, uključuje potpuno promjenu u novi sustav koji zaustavlja zlouporabu vašeg novca, a i osigurava mu vrijednost. To sve čeka na objavu kada se pojavi pravi trenutak, ali ne prije. Stoga, sve što možemo učiniti jest da imate rješenje na umu tako da vas ne zbune događaji koji će voditi do njega.

Dragi, zadovoljni smo da nakon sveg ovog vremena mi možemo pričati o tome koliko su blizu događaji koji se imaju dogoditi te koji će s vremenom u potpunosti izmijeniti vaše živote. Oni koji su slijedili razvoj kroz mnoge godine, naravno, lakše će se pripremiti za ono što se ima dogoditi. S Razotkrivanjem bi trebala doći sloboda koju tražimo da bismo počeli otvoreno raditi s vama i da bi pristupili vašim medijima i objavili činjenice zašto smo ovdje. Iako već znaju, malo njih može pojmiti što će se to u potpunosti promijeniti njihove živote. U početku moramo biti svjesni koliko smo dobro primljeni i biti sigurni da imamo većinu vas koji želite da vam pomognemo. Očito je da bismo voljeli s vama više blisko srađivati nego iz daljine. U svakom slučaju, mnogo toga ćemo činti s našeg broda jer nam nije nužno doista biti na Zemlji.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i spreman sam odraditi svoj dio kao član tima Galaktičke Federacije koji je određen za početak radova. Sve što ćemo raditi bit će čin Ljubavi za vas, našu Braću i Sestre.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.