Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 25. kolovoza 2017


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 25. kolovoza 2017

Mike Quinsey

Najvažniji događaji koji čekaju da krenu naprijed ovise o prvom koraku uvođenja revalorizacije valuta. To je ključ za mnoge važne promjene koje su unaprijed pripremljene, koje će brzo dovesti do izbora koji su organizirani da bi se mogla uspostaviti nova Republika i izabrati novi predsjednik. U međuvremenu, Paul Ryan, koji je već dao prisegu, bit će izabran kao predsjednik sve dok se ne održe novi izbori kako bi se pronašao novi lider. Krajnji cilj je osigurati prosperitet za sve. To će potrajati, ali kašnjenja će biti svedena na minimum, jer su svi osnovni radovi već obavljeni. NESARA i GESARA su najvažniji dijelovi promjena koje će potpuno promijeniti budućnost tako da zlatno doba može početi. Jednom kada se sadašnji kaos i nevolje prevladaju, sve promjene će zaživjeti mnogo brže nego što možete zamisliti. Pripreme su već odavno obavljene, a oni koji su imenovani da preuzmu odgovornost svjesni su zadataka koji se nalaze pred njima.

Igra čekanja potrajat će malo duže, ali ne očajavajte, jer će vam se osigurati da imate koristi od svega toga što je obećano. Za mnoge će biti puno ugodnih iznenađenja, daleko iznad svega što ste mogli zamisliti. Mnogi od starih načina morat će se promijeniti kako bi odražavali društvo koje se preselilo na odgovarajuću razinu svijesti. Mir će postati vaša stvarnost dopuštajući ljudima da se okupljaju u zajedničkoj potrazi za rastom, i ljubav koja će doći iz priznanja da, bez obzira na rasu ili boju, svi ste vi Jedan. Vidjet ćete kako sve zemlje započinju raditi zajedno za boljitak svih, te rješavaju svoje nesuglasice na miran način. Revalorizacija valuta uskoro će postati stvarnost i to samo će rezultirati velikim promjenama u korist svih zainteresiranih. Budućnost vam planira pružiti mnoga prijatna iznenađenja i bit će to samo nagrada za nevjerojatna postignuća u napredovanju u svjetlo tako da je uzašašće osigurano.

Ako vam se bude činilo da promjene možete teško razumjeti, prihvatite da će one rezultirati trajnim mirom i velikim okupljanjem ljudi. Očito je da mnogi na visokim položajima nisu od svjetla i morat će se povući kako bi se omogućio napredak, a protivljenje im neće biti od koristi. Postoje mnoge duše svjetla koje čekaju priliku da pomognu da čovječanstvo doživi glatki prelaz u Novo doba, a to uključuje bića iz civilizacija koja su već dugo povezane sa Zemljom. Plejadanci koji su vaši preci ističu su među njima i izaći će na otvoreno kada okolnosti dopuste. S tim će čovječanstvo napredovati još brže nego prije. Nakon godina priprema za promjene, sve što ste zamislili da bi vam došlo je spremno i iskusit ćete divno vrijeme dok vam promjene donose korist.

Velika radost je na Nebu da je čovječanstvo napokon stasalo, i da su iskušenja i nevolje gotovo prešle svoj put. Postupno ste bili pripremani da zauzmete svoje mjesto u kozmosu kao uzašla bića, jer takva postignuća događaju se tek povremeno. To je zahtijevalo veliki napor od onih koji su sudjelovali u prevladavanju negativnosti na koje ste naišli, jer one su imale potencijal da vas povuku dole za eone vremena. Ipak, prošli ste kroz mnoge, mnoge inkarnacije i još uvijek ste bili u mogućnosti povećati svoje vibracije na prihvatljivu razinu koja je osigurala uzašašće. Vi ste oni koji su podigli svoje vibracije i potpuno zaslužili sve aplauze koje ćete dobiti. Što je bio teži izazov, vi ste bili odlučniji da pobijedite, a to ste prevladavanjem prepreka na svom putu. Vaša snaga i odlučnost vas je gurala kroz to i nikada više nećete morati opet preći ovaj put.

Vrijeme kakvo znate je iluzija, ali služi svojoj svrsi kao sredstvo za laganu evoluciju, ali na određeni način koji ne vrši pritisak na bilo koju dušu. Isto tako, budući da je vrijeme tamo beskrajno, nitko vas ne požuruje da postignete uspjeh, a u svim fazama uvijek postoji pomoć ako je zatrebate. Zapravo, vaše potrebe se često shvaćaju prije nego što vi to učinite, a oni koji putuju vašim putem s vama su tu da pomognu. Svaka duša je visoko poštovana i voljena i ima malo spoznaja o tome koliko se smatraju važna njena postignuća. Duše se često osjećaju izolirano i same sa svojim problemima, ali mogu biti sigurne da uvijek imaju bića svjetla na svojoj strani koja im daju pomoć i ohrabrenje.

Ponekad nosite svoje probleme u krevet sa sobom, a kad izlazite iz tijela u viša područja, raspravljate o stvarima s onima koji vam mogu pružiti dobre i korisne savjete. Također se možete susresti s onim dušama koje su vezane uz vas i mogu biti inkarnirane ili ne-inkarnirane. Iz dobrog razloga obično se ne sjećate takvih sastanaka, i nije neobično da vam odgovori na vaše probleme padnu na um ubrzo nakon što se probudite iz sna. Također je moguće da vaši Vodiči dogovore sastanak s nekim tko vam može pomoći u rješavanju vaših problema, a to može izgledati kao da je koincidencija. Budite sigurni da su "slučajni" sastanci pažljivo isplanirani tako da nema grešaka koje bi mogle dovesti do neuspjeha, ali se uvjeti mogu ponovno uspostaviti ako je potrebno. Nakon odlaska u krevet, većina ljudi misli na dnevne događaje i neriješene probleme, a to je korisno kako biste imali jasnu sliku vaših potreba.

Dok se razvijate možda se vaš put promijeni dok se fokusirate na nove pothvate, tako da se vaši vodiči mogu uskladiti s tim. Dakle, bez obzira koji izazov prihvatili, dobit ćete najbolju dostupnu pomoć. Kada se od vas zatraži da idete u određenom smjeru, jednako je vjerojatno da su vaši vodiči odgovorni za to s obzirom da imaju bolji pregled onoga što je pred vama. Ponekad se događaju stvari koje su vam korisne, a vi to nazivate "srećom" kada je to stvarno postavljeno za vas. Toliko vam se pomoći daje da uopće niste toga svjesni, tako da možete biti sigurni da nijedan problem nećete rješavati sami. Jednostavno imajte na umu da, ako dobijete ideje ili ste potaknuti da nešto poduzmete, to će biti za vaše dobro. Nakon svega, glavna funkcija vaših pomoćnika je da vas zadrže na vašem životnom planu i osiguraju ispunjenje vaših karmičkih odgovornosti.

Ovaj mjesec ima sve što ga čini posebnim i može navijestiti neke iznenađujuće događaje. Svakako da stvari dolaze u glavu i politički su vrlo nepostojane i doslovno se sve može dogoditi. Kao što je već bilo spomenuto, trebat će da se samo jedan važan događaj dogodi da se stvari pokrenu. Dakle, držite se čvrsto jer vožnja roller coasterom može uskoro započeti. Sve se to izgrađuje, i postoji vjerojatnost više mogućnosti, no bez obzira na ishod to će dugoročno značiti dobro za vas.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, a svjetlo neka osvjetljava vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi preko mojeg Višeg Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge