Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 27, 2012

SaLuSa, 27. srpnja 2012


Pogledajte oko sebe i držati oči i uši otvorene, jer ćete vidjeti dokaze o uhićenjima koja se počinju širiti diljem svijeta. Često smo požurivali naše saveznike da ubrzaju svoje aktivnosti, ali u isto vrijeme smo dopustili ako je potrebno da se provjeri da li se sve odvija onako kako treba. Težina dokaza protiv onih koji su pokvarili bankarski sustav je ogromna i stoga je ovo pravo vrijeme za udar. Ovo su neka od najvažnijih pitanja kojima se treba baviti, a naši sljedeći potezi ovise o ishodu. Jasno je da se stari sustav mora potpuno promijeniti, ali trenutno su banke previše velike i moćne. Na kraju moraju biti smanjene u veličini i treba ih učiniti odgovornima ljudima kojima služe. Sada je najveći problem dug a davanje pomoći i spašavanje banaka samo komplicira situaciju koja sada postoji i prijeti totalnim kolapsom banaka. To je ipak sreća u nesreći, budući da je pozicija nepopravljiva imamo rješenje koje će oni biti prisiljeni prihvatiti. Ne postoji drugi način nego oprost duga za sve one zemlje koje su morale uzeti opasne kredite. Nakon toga se to može proširiti na mnoge osobne situacije ali ne i tamo gdje se novac duguje za obavljene usluge.

Ne možete očekivati da će se krenuti dalje i početi promjene koje će vas uzdići prije nego se pomete smeće. Dakle Dragi moji, ako mislite da je moguće uživati u smrti smutnje, učinite to znajući da oni uskoro više neće moći diktirati vaš način života. Bijeda, siromaštvo i neimaština će nestati dolaskom izobilja uz istovremenu obnovu vaše slobode. To je ono što ste čekali i to će se desiti nakon promjena vlada. Samo čekajte vaše vrijeme i neka predviđanja o katastrofalnim događajima samo prođu pored vas, jer vi daleko više trebate gledati prema naprijed ka onom što je pozitivno i u vašu korist. Nismo li vam rekli mnogo puta da je sve u redu i da ste vi već na putu Uzašašća koje će značiti konačni kraj dualnosti. Trebali ste već do sada znati da ako ste spremni da uzađete, vi će uspješno živjeti svoju istinu i djelovati iz pozicije razumijevanja Jednosti svih duša i tretirati ih sukladno tome. Savršenstvo se ne očekuje dok još uvijek učite kako podići svoje vibracije ali je nužno potrebna vaša namjera.

Duše koje nikada nisu prošli kroz zemaljsko utjelovljenje nisu doživjele ono što ste vi doživjeli, ali ipak imaju svoj plan za razvoj. Međutim, njihov napredak je puno sporiji od vašeg, ali to je njihov izbor. Vrijeme s tim nema veze i sve duše su slobodne da izaberu put koji im najviše odgovara kao osobi. Vaša iskustva kao i iskustva svih drugih ulaze u bazen znanja da bi ih i drugi koristili, jer ne postoji potreba da sve doživite vi osobno. To je razlog zašto smo vas pohvaliti jer ste preuzeli takav teški izbor, jer dualnost je dimenzija koja najviše testira i teško se je iz nje izdići. Jasno je da nakon što skupite iskustvo, vi ćete se razviti, pa čak iako to izgleda spori napredak, vi ćete se na kraju uzdići. Naravno, uvijek vam je dostupna pomoć, i sve što morate učiniti je samo pomisliti i dobit ćete odgovor.

Čak smo i mi iz Galaktičke Federacije Svjetla sada uz vas, a također i mnoga druga bića koja su preuzela obvezu da služe drugima. Oni sa viših razina su uvijek na raspolaganju kako bi pomogli drugima i to je potpuno normalno. Nakon mnogo života u nižim vibracijama vi ste na kraju shvatili da nikada niste bili sami, iako je tako izgledalo. Borba između tame i svjetla za vašu dušu je sada gotova ali ne ispuštajte iz vida svoj cilj i ne predajte se trgovcima strahom koji djeluju iz neznanja. Oni su ispranog mozga i vjeruju da je život jedino na Zemlji i ne vide dalje od muke i kmetstva. Za one od vas koji su se probili iz toga sada mogu uživati u svjetlu istine. Vi sada dovoljno razumijete da se ne zadržite samo na tome već da nastavite putovati prema novom dobu

Prije Uzašašća mi ćemo u potpunosti ući u vaše živote kroz razotkrivanje i istina će se postaviti pred vas. Ovisiti će o vama kako ćete to prihvatiti jer neće biti vršen pritisak na vas da to učinite. Vi poduzmite sve što se uklapa u vaše osobno razumijevanje, i na taj način vi ćete rasti vlastitom brzinom. Vjerujemo da postoje bolji načini za razvijanje od religijskih izmišljotina i ne dozvolite nikome da se postavi iznad vas. Jednostavno rečeno Istina je sve što postoji, i kojim god putem putujete, on će vas na kraju dovesti do Istine. Imate sposobnosti koje su vam potrebna da se razvijete, i kako se razina vaše svijesti bude širila a što i hoće, biti će mnogo lakše identificirati vjerovanja koja podržavaju istinu.

Primjećujemo da su mnogi ljudi postali toliko uključeni u ono što je planirano za naredne godine da previđaju činjenicu da je ostalo još jako malo vremena do kraja ovog ciklusa. Toliko od onoga o čemu sada brinete, nikada se neće ostvariti, tako da ne ulažite svoju energiju u to, jer se to neće stići ostvariti (op.p. npr. NWO, EU, kodeks alimentarius, GMO …..). Držite svoj pogled na neposrednim zbivanjima, a kako su se tamni razotkrili, imajte dovoljno suosjećanja da oprostite i šaljete im svjetlo. Ne zaboravite da ste svi iskusili uspone i padove u dualnosti, i sve dok nemate puno sjećanje o prošlim životima vi u stvari ni ne znate kako nisko ste možda i vi nekada pali. Ipak, danas stojite ovdje u Svjetlu i možete pomoći drugima koji nisu dostigli taj stupanj.

Dragi moji, nikada nije kasno promijeniti svoje načine ili poglede na život. Međutim, nakon što počinjete shvaćati, uzdignite se i živite onako kako vi vjerujete da živi duša Svjetlosti. Shvatiti ćete da što to više možete doseći to će više mira i smirenosti ući u vaš život. Preuzeti ćete kontrolu nad svojim životom i služenje drugima postaje jednostavno kao isijavanje svoje svjetlosti. Ne trebate učiniti više ako se ne osjećate pozvani da to učinite. Ako imate posebnu ulogu u ovim posljednjim trenucima vremena, budite sigurni da će vam biti pružena prilika.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa, i kako mi imamo tehnologiju i više nego dovoljno kadrova da riješimo vaše potrebe, nemamo želju stavljati previše odgovornosti na vas. U isto vrijeme vi ste tražili mogućnost kako bi pomogli i drago nam je to prihvatiti, a nakon svega vi imate i karmu koja vas povezuje s promjenama koje se trebaju odigrati. Zahvaljujemo vam na buđenje prema vašim izazovima i svima Vama šaljemo našu ljubav da vam pomogne.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko - Svjetloradnici