Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, December 27, 2013

SaLuSa 27. prosinac 2013.

Ovdje ste na kraju još jedne godine koja je bila značajna na mnogo načina. Vrijeme se nastavilo ubrzavati, i može se vidjeti jasna podjela između starog i novog. Mračni ne napreduju kao što bi željeli, nakon što su osjetili da su bili na rubu preuzimanja kontrole nad svijetom. Oni su računali na manju količinu svjetla koje se uzemljilo na Zemlji. I to toliko, da je gotovo nezapaženo postalo najmoćnija sila na dobro. Njegovo napredovanje više se ne može odgoditi, i suđeno je da bude sredstvo uklanjanja mračnih.

Ovaj ciklus je završio svoj tok i svjetlo je sada dominantna sila na Zemlji. Vidljiva previranja su samo znak toga što ograničava sposobnost mračnih, da nastave svoj daljnji pohod za kontrolom svijeta. To je uvijek bilo planirano na ovaj način, tako da bez obzira koliko proširili svoju moć nad ljudima, oni nikad ne bi postigli punu kontrolu. Ciklus je krenuo svojim tokom i započeo je novi koji će donijeti potpuni mir i sreću svim dušama. Mračni više ne mogu zadržati svoju moć nad ljudskom rasom.

Dok čvrsto stojite i niste pogođeni vanjskim zbivanjima, na taj način osnažujete svjetlo koje postaje sve jače. Živjeti u svjetlu, i vi možete živjeti svoj život na način koji pomaže uzdići druge zajedno s vama. Dolazeća Nova godina će oglasiti mnoge promjene koje će poslati jaki signal da da svjetlo uvodi Novo doba u život. 2014 će biti raskrižje koje omogućuje da se napravi brzi napredak, i signal pravog početka Doba svjetla. Svatko od vas je bio izabran da bude ovdje za takvu prigodu i mnogima od vas život će iznenada pružiti priliku koju ste tražili. Svaki od vas svjetloradnika ima za ponuditi nešto što će biti iskorišteno u pravo vrijeme. Zato se ne brinite ili ne mislite da je vaš doprinos mali u usporedbi s drugima, jer svi su važni za cjelinu.

Svi ste vi prošli dug put sa svojim iskustvima i veća su nego kad ste prvi put počeli svoje putovanje. Nijedno iskustvo nije bez vrijednosti i nema potrebe da se uspoređuje s drugima, jer svi imaju jedinstveni životni plan. Nitko nije ni veći ni manji od druge duše. Vi ste dio velike obitelji koja gleda gore prema Ocu/Majci Bogu odakle ste došli. Kad se ujedinite kao jedan, ni jedna duša neće se smatrati bolja od druge, jer svi gaze istim putem i jednostavno su na raznim etapama na njemu.

Kad budete mogli vidjeti sebe u drugima, znati ćete da ste neizrecivo povezani i u stvarnosti ste Jedan. Ipak, čak i dok napredujete do tog shvaćanja, vi ćete još uvijek ostati individualno svjetlo među svima ostalima. Kad ste nam se obraćali kao "Bogovima", to je stanje jedinstva koje doživljavate kad se vraćate Božanstvu. Zbog želje za boljim izrazom što je vaš dom odakle dolazite, i kad Bog poželi doživjeti nešto više, sve duše će biti opet poslane iz tog razloga.

U ovom trenutku imate poteškoća u zamišljanju ili sjećanju vašeg višeg stanja postojanja, ali uskoro ćete biti na putu do punog priznanja. To će se dogoditi po fazama, i prvo ćete dobiti punu svijest. Iz nužde ste živjeli mnogo života u nižim vibracijama s ograničenom svijesti. Vaš izazov je bio da pronađete svoj put natrag do Boga kroz svoje vlastito iskustvo, zbog čega svaka duša putuje svojom vlastitom brzinom i raznim stazama. Također se sjetite da ste za određene inkarnacije povezani na određene energije koje će povećati vaše mogućnosti za uspjeh.

Kako postajete jedno sa svjetlom, znam da ćete postati kupine probuđene za istinu o svom istinskom Ja. Vi niste vaše tijelo i ono služi samo vašim potrebama dok ste na Zemlji. Da, vi imate eterično tijelo koje je oplemenjeno kako bi omogućilo postojanje u višim vibracijama, ali još trebate ići mnogo dalje. S vremenom ćete postati bića od svjetla, ali vi još uvijek možete stvoriti "tijelo" za sebe kad se pojavi potreba. To ne vrijedi kada to činite kako bi se omogućilo kretanje kroz niže dimenzije, to će se ograničiti na druge načine.

Dragi moji, odbacite bilo kakve osjećaje umora ili sumnje, jer vibracije su u porastu i vi se podmlađujete. Izdignite se izvan svake sumnje i nevjerice i gledajte ravno naprijed i idite u svjetlo. Ostavite za sobom svoje brige i budite uvjereni da je sve u savršenom redu. To može biti teško napraviti, ali morate početi iskrcavati svoju "prtljagu", jer ju ne možete ponijeti sa sobom u viša područja. Razmišljajte na veliko i pozitivno, jer ste napravili težak posao kako bi došli do ove točke svog razvoja. Također imajte na umu da na svom putu imate mnoge duše, koje čine sve što mogu kako bi vas dovele na siguran i nagrađujući put.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i ponovno vas želim uvjeriti da je sve u redu i da smo mi sa svima vama na putu. Neka vas prate ljubav i blagoslovi.

Hvala ti SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge