Home > > Mike Quinsey - 28. srpnja 2017

Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 28. srpnja 2017

Mike Quinsey

Sve ide dobro što se tiče evolucije. Vaši vodiči nastavljaju činiti sve kako bi vas zadržali na putu do uzašašća koji je bio dogovoren prije nego što ste se inkarnirali, ali poštuju vašu slobodnu volju da krenete bilo kojim putem koji odaberete. Vi koji ste na Zemlji u takvom predivnom vremenu osjećate se privilegiranim kao i mnoge druge duše će vam se željeti pridružiti. Svjesni su da evolucija dolazi mnogo brže kao rezultat prevladavanja nižih vibracija. Međutim, oni odabrani su izabrani zbog onoga što su imali ponuditi onima koji trebaju pomoć da se prestanu držati nižih energija. Bez takve pomoći oni bi se mogli spotaknuti i izgubiti priliku da se podignu u svjetlo.

Vrijeme u kojem se nalazite toliko je blizu uzašašća, i mnoge potrebne promjene su blizu u očekivanju vremena koje će uskoro doći kada će mračni biti uklonjeni. Oni su već vidjeli događaje koji su se okrenuli protiv njih i više nemaju snage da diktiraju kako će se oni odvijati. Oni su planirali totalnu svjetsku kontrolu s koje pozicije bi ozbiljno smanjili svjetsku populaciju. Taj cilj više nije moguć i u ovom trenutku oni se uhićuju i zatvaraju. Ima puno posla da bi se očistile podzemne baze sve dok više ne budu predstavljale prijetnju ljudskoj populaciji.

Mnogo je već pripremljeno u očekivanju vremena kada se sve stvari mogu otvoreno nastaviti bez straha od ometanja. To vrijeme nije daleko i najviše samo nekoliko godina, ali vjerojatno će biti manje. Već neke promjene manje prirode su pri ruci, a veće su planirane u nastavku. Jednom kad se ukloni prijetnja uplitanja mračnih, sve se može otvoreno nastaviti i to nezamislivom brzinom. Dugo ste to čekali, ali vrijeme nije sasvim izgubljeno, nego je utrošeno u pripreme. Mračni će se tada prebačeni na mjesta gdje više nemaju utjecaja ili sposobnost da mijenjaju ishod.

Kad gledate oko sebe, čini se da postoji mnogo toga na što treba obratiti pažnju ili treba obnovu, da bi to izgledalo kao nepremostiv zadatak. Međutim, uz pomoć vaših svemirskih prijatelja ugodno ćete se iznenaditi koliko brzo se stvari mogu promijeniti. Oni će imati prednost od mnogo više iskustva od vas i korištenja naprednih metoda. Tada se kopno i more mogu obnoviti i očistiti od svega onoga od čega nema nikakve koristi u vrlo kratkom vremenu. Iz očitih razloga vaše su metode primitivne u odnosu na naše, a ne ostavljaju tragove koji se nakon toga moraju očistiti.

U relativno kratkom vremenu sve velike promjene će se dogoditi, omogućujući vam da sretno živite u miru s puno slobodnog vremena u kojem ćete slijediti svoje vlastite težnje. Upoznat ćete bića s obližnjih planeta i oni će vas odvesti u svemir i kroz Sunčev sustav kako bi posjetili druge planete. Više nećete biti ograničeni na Zemlju i bit ćete jedno s drugim galaktičkim bićima. Ona su trpljivo čekala da postanete odrasliji i da vam se dopusti da putujete izvan planeta. Znači, vidjet ćete da će se na kraju vaš život potpuno promijeniti. S vremenom će vaša sadašnja iskustva izgledati poput ružnog sna.

Vaši će snovi biti ispunjeni, ali u međuvremenu vaše misli moraju biti usmjerene na ono što trebate učiniti da biste se u potpunosti pripremili za uzašašće. Fokusirajte se na sve što je pozitivno i zadržite kontrolu nad svojim mislima i energijom, i davajte ih samo kada je to potrebno. Možete, na primjer, pomoći onima koji su bolesni ili ozlijeđeni, a vaše misli pune ljubavi i želje u tom smislu dostizale bi one kojih se to tiče. Čak i bolja i učinkovitija bi bila grupna iscjeljivanja jer nose više snage. Ako ste novi u ideji, smatrajte da meditacija prije slanja toga vani dovela bi sve u sklad i spremnost za to.

Čak i dobra misao poslana drugoj duši nosi iscjeliteljsku energiju i podiže ljude. Dakle, kada svjesno poželite da netko prima vaš blagoslov, on će ići k njemu. Možda je prvo i najvažnije samoizlječenje i da se pripremite za meditiranje pozitivnih osjećaja ili boja ako ih znate upotrijebiti. Glavni je cilj osigurati da je aura blizu tijela i da nije otvorena, i ispunite je jasnim bojama koje imaju vibraciju koju trebate. Na primjer, u gužvi i žurbi svakodnevnog života morate naučiti kako se opustiti i za tu svrhu se preporučuje zelena boja.

Kada napredujete kao što i hoćete nakon uzašašća, naći ćete da postoje ljekovite komore koje će u potpunosti očistiti vaše tijelo i povećati vašu razinu energije. Zapravo, s visokim vibracijama zapravo nećete biti skloni bolestima i uživat ćete u savršenom zdravlju. U međuvremenu, možda ćete trebati iscjeljivanje, jer na Zemlji ste neprekidno okruženi svim vrstama energije, ali znajte da slično privlači slično. To se odnosi na mnoge aspekte i zato privlači slične duše k vama i očito se osjećate ugodno i opušteno s njima. Naravno, to također djeluje suprotno kada se možete osjećati neugodno kada se sretnete s potpuno suprotnim energijama.

Vaš Sunčani sustav i dalje ulazi u više vibracije i pažljivo ih nadgledaju Blue Aviansi koji su prisutni kako bi osigurali da vaš napredak ne bude ometan i da vas ne preplave. U takvom slučaju ljudi bi se osjećali uznemireno i neugodno, a s obzirom na postupno uvođenje u njih oni će se prilagoditi u skladu s tim. Blue Aviansi su u vašem Sunčevom sustavu u velikim brojevima koji im omogućuju da zaustave bilo kojeg uljeza koji sondira Zemlju. Oni također osiguravaju da mračni ne izbjegnu pravdi za sve svoje zločine protiv čovječanstva.

Imate izvrstan web koji ima toliko mnogo linkova koje možete pratiti o gotovo bilo kojem predmetu koji vas zanima. Postoje i mnoge duše koje pišu o pitanjima koja se tiču ​​budućih događaja koji će utjecati na vas. Ako čitate ovo i nemate pristup webu, knjige su dostupne o većini predmeta, a naravno, imate i govore koji se daju u većini lokaliteta. Nadamo se da ćete naći neku vezu koju možete upotrijebiti kako biste unaprijedili svoje interese.

Držite glavu gore i nemojte se osjećati ljutito jer znamo da ste imali mnogo razočaranja zbog kašnjenja, ali znajte da se iza kulisa toliko toga pozitivnog događa. Tisak je ograničen na ono što vam može otkriti zbog čega ste malo čitali o čudesnim i zapanjujućim nalazima na Antarktiku. Oni bi trebali biti na vrhu popisa novosti, ali budite uvjereni da ćete na kraju saznati o njihovim otkrićima.

Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja i nosi energije Svjetla i Ljubavi.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |