Home > > Mike Quinsey - 28. listopada 2016

Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 28. listopada 2016

Mike Quinsey

Promjene dobro napreduju i dok se one odvijaju, tako moc mracnih opada, i to toliko da postaju zbunjeni i nisu u stanju da kontroliraju dogadaje kao prije. U svakom dogadaju njima je samo dozvoljen odredeni stupanj slobode da nastave sa svojim planom za svjetsku kontrolu. To im nece poci za rukom jer kraj puta je vec napisan i pobjeda svjetla je neizbježna i osigurana. Razdoblje u kojem ste sada puno je potencijalnih promjena, koje sve vode do uzdizanja covjecanstva do njegovog mjesta u Novom dobu. Scena je postavljena i samo je pitanje vremena prije nego što oni koji su dogovorni za objavljivanje vijesti vam pocnu davati istinita izvješca. Istina se ne može dugo zadržavati i nakon što oni koji stoje na putu budu uklonjeni, dani istinitog izvješcivanja ce se uvelike raširiti.

Možda postoje neki od vas koji žive svoj život svjetla na Zemlji, koji još uvijek nisu culi za Davida Wilcocka. On je majstor koji uspješno vodi one od svjetla prema završetku, tako da s dolaskom Novog doba i na kraju starog doba mogu biti sigurni u uzašašce. Njihov rad je tako važan za covjecanstvo da je on u potpunosti zašticen dok vas opskrbljuje s uglavnom neispricanim informacijama u vezi šire istine. Njegove najvece objave su o istini života izvan Zemlje i dalje od nje. David vodi svjetloradnike tako da su svjesni mnogih oblika života u vašem svemiru. S druge strane oni ce biti u stanju prenijeti informacije niz liniju, tako da kad se oni od svjetla pojave na Zemlji, vi cete vec imati neko znanje o njihovim namjerama.

Uzašašce ni u kom slucaju nije jednostavno, ali kao što mnogi pod vas vec znaju, za one koji ce to uciniti, to je vrlo posebno oplemenjivanje s ljudima koji uzlaze sa svojim fizickim tijelima. Vec dolazne energije imaju utjecaj i svaka duša u vecoj ili manjoj mjeri je pod utjecajem. Oni koji su vec svjesni onoga što se dogada mogu s tim uhvatiti korak, ali oni kojima je to teško, to može biti zbunjujuce. Ali ne brinite se, jer uzdizanje je namjerno spor proces, tako da vas to ne preoptereti. Kao što ste vec trebali biti svjesni, u odredenoj tocki oni koji se ne mogu više uzdizati, premjestit ce se na novi put koji više odgovara njihovim potrebama. Uzbudljiva vremena koja uskoro dolaze ce vas oduševiti osim ako vam ih je teško razumjeti. Gotovo sve s cime ste upoznati ce se promijeniti na bolje, i brzo ce vas odvesti u buducnost koja se razlikuje od svega što ste do sada iskusili. Mnoge duše koje su otišle prije vas pomoci ce vam da zauzmete svoje mjesto medu onima koji su vam prethodili. Oni su vaša braca i sestre i željno ocekuju vaš povratak, jer vi cete biti slavljeni i priznati za veliki rad koji ste obavili za ostatak covjecanstva. Imajte na umu da ste dobrovoljno pali u niže vibracije, znali ste što vas ceka zbog toga i da ce vaše iskustvo pomoci mnogim drugima koji ce uslijediti.

Za sve one koji su svjesni svoje sudbine i napreduju prema završetku, znajte da su sadašnja vremena vaš put izlaska iz dualiteta. Svaki napor koji uložite dobro ce se isplatiti i cvrsto vas postaviti na put do punog galaktickog rasta. Vec pocinjete shvacati da trebate razumjeti puno više toga, i samo niže vibracije su te koje vas zadržavaju. To cini vaš napredak velicanstvenim postignucem, ali vaša razina svijesti još uvijek raste, i vi idete prema punoj svijesti. Necete još dugo biti držani u lažnoj i nerealnoj stvarnosti, a otkrica koja ce doci pomoci ce vam da se brzo prebacite u mnogo realisticniju situaciju.

Zbog raznolikosti od kojih se Zemlja sastoji su razlog da je ona jedan od najljepših planeta u svemiru. Ali da nije ljudskog djelovanja, ona bi doista bila Rajski vrt, ali covjek je bio bezobziran prema njenoj ljepoti i namjerno je uništio. Samo trebate pogledati na masu cvijeca koje postoji na Zemlji da bi cijenili cuda kreacije. Zatim promatrajte razne vrste životinja koje se po njoj šecu da bi shvatili da je Božja ruka u svemu onome što je živo. Covjek takoder ima dar stvaranja, ali ima pomanjkanje ideala i dalekovidnosti koji su potrebni za stvaranje trajne ljepote. To ce se sve promijeniti u bliskoj buducnosti kad se podignete u više dimenzije.

Negdje u unutrašnjosti svake duše ljepota se cijeni, ali mnogi su si dopustili da padnu u vibracijama i fokusiraju se na ono što je nepoželjno. Vidjet cete viša izražavanja kad se prvi put grad svjetla uskoro manifestira u Sedoni, SAD. To je tamo skriveno od pogleda, osim onima koji su viših vibracija i jednostavno ceka pravo vrijeme da se potpuno manifestira na Zemlji. To je zlatni grad centara iscjeljenja i biti ce otvoren za one koji trebaju pomoc i lijecenje. Neki od vas ce tada vec biti svjesni svog postojanja, a citali su uknjizi Genii Townsend o njima. Gradovi su samo jedan od prekrasnih prizora koje cete vidjeti nakon što Novo doba može u potpunosti zaživjeti.

Vibracije na Zemlji sada rastu i mnoge duše su zapazile promjene u sebi. One osjecaju prekrasni mir cak i kad su oni oko njih u metežu, a njihova prisutnost sama po sebi je smirujuca energija za sve one oko njih. Vama se vec odavna savjetovalo da se stavite u središte i oko svog fizickog tijela postavite zaštitnu energiju kao što je Ljubicasti plamen. To se može uciniti i bit cete ugodno iznenadeni svojim uspjehom, a s obzirom na vaš utjecaj vi pomažete drugima da ostanu mirni. Teško je promijeniti ljudske životne navike, ali sada je najpogodnije vrijeme za uzdizanje koje vam daju više vibracije.

Sve dok istina vašeg postojanja ne bude otkrivena zajedno s vijestima o skorim promjenama, morat cete se osloniti na vaš internet, ali cak ima ljudi koji izvješcuju i koji su jednostavno pijuni Iluminata i šire lažne informacije. Medutim, ako ste u toku s vijestima s web stranica koje ste prepoznali kao pouzdane, trebali biste biti dobro informirani. Sve ne možete znati, pa se koncentrirajte na zadnje vijesti od izvora koji ce dati tocan i istinit prikaz onoga što se odvija. Postoje mnoga, mnoga bica svjetla koja su uz vas i to je jamstvo sigurnog putovanja do završetka.

Budite strpljivi i dopustite da vrijeme ucini da se dogadaji manifestiraju, jer se ne trebate brinuti, jer ishod ce vas sve uciniti sretnim i veselim jer cete napokon biti oslobodeni obuzdavanja koja su vas zadržavala od napredovanja.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo uljepša vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi
Share |