Home > > Mike Quinsey - 30. rujna 2016

Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 30. rujna 2016

Mike Quinsey

Svakog dana dogadaji se približavaju pozornici da budu najavljeni, a kad situacija bude pozitivna i viša bica budu zadovoljna da je to sigurno uciniti, krenut ce se naprijed bez odlaganja. Uzbudenej raste u višim dimenzijama kako se približavate znacajnom vremenu koje se odvano cekalo, i sasvim je sigurno da ce se uskoro napraviti veliki korak naprijed koji ima potencijal da se dogodi samo u nekoliko dana. Medutim, nemojte biti razocarani ako se ne dogodi ništa od onoga što je najavljeno, jer svako odgadanje ima vrlo dobar razlog. Što se tice kašnjenja, ostaje cinjenica da se ništa nece promijeniti i te promjene koje ocekujete ipak ce se manifestirati. Postoji vrijeme i mjesto za svaku stvar, i u vašem je interesu da najvažnije odluke donose oni koji imaju sveukupni pogled i razumijevanje onoga što se dogada na Zemlji.

Magnituda onoga što se dogada je izvan vašeg potpunog shvacanja, ali znajte da ste privilegirani da budete oni koji izravno doživljavaju takvo prekrasno vrijeme. Vi ste doista oni koji su odabrani da uzadu u svojim fizickim tijelima, i to ce biti jedinstveni dogadaj. Shvatite da na odredenoj razini tijelo "stare" Zemlje ce se promijeniti u ono s mnogo višom vibracijom. Ugodno iznenadenje ce biti da u stvari ne možete prenijeti ništa manje nego savršenu verziju svog tijela, oslobodenog od svih nedostataka i defekata povezanih sa starim zemaljskim vibracijama. Medutim, ne ocekujte to prerano, jer sve ce doci u svoje vrijeme do vašeg uzašašca. Uživajte u viziji nove Zemlje oslobodeni svih obuzdavanja i protivljenja onih koji samo služe sebi. Ostanite usredotoceni i pozitivni i ne dopustite da nasjednete na ono što se dogada oko vas. Možete ostati usred svih nevolja kao sjajno svjetlo koje ce uzdici sve ostale.

Iluminati stvaraju svoju vlastitu propast, ali nikad nece prestati s pokušajima da ostvare svoje ambicije da vladaju svijetom. Ništa ih nece zaustaviti da to cine i poput ranjene životinje najopasniji su kad je njihova pozicija ugrožena. Budite uvjereni da što god ucinili biti ce bezuspješno, jer njihovi dani su odbrojani, a poraz im zuri u lice. Nije ni cudo da se toliko toga dogada odjednom, ali iz kaosa ce se pojaviti ohrabrujuci znakovi koji ce jasno signalizirati manifestaciju novog doba. Vi od svjetla ste na putu naviše i uskoro cete dostici tocku promjene u kojoj ostavljate stare energije za sobom za bolje, i uživati cete plodove svog napretka.

Kad uzadete nece vam trebati nijedna od vaših "stvari", jer sve što ce vam vjerojatno trebati vec postoji u višim dimenzijama. Takoder cete imati moc stvaranja u skladu s vašim potrebama, jer moc misli ce vam omoguciti da imate upravo ono što želite. Stanje uma ce se promijeniti i od tada možete "zamisliti" svoje potrebe materijalizirane i nece biti potrebe da akumulirate bogatstvo. Novac ce vec biti odbacen jer više nece biti potreban. Mnoge druge dobrodošle promjene ce se uvesti kad Novo doba bude u potpunosti provedeno.

Svatko od vas je izabrao da bude prisutan u tako važnom trenutku, jer svi imaju nešto za ponuditi što ce pomoci u manifestiranju novih energija. Vi ste stare duše koje su imale mnogo inkarnacija i napredovali ste tako dobro da ste potencijalno spremni da uzadete. Naucili ste sve što su niže vibracije imale za ponuditi tako da ste dobro testirani u vatri dualiteta, i sposobni prevladati mnoge izazove koje s kojima ste se sreli. Vi za nagradu ostavljate niže vibracije i ulazite u blaženstvo i radost viših vibracija.

Samo zamislite koliko ce biti uzbudljivo upoznati druge rase koje su cekale takvu priliku da se sretnu s vama, nakon što su prethodno režirale da se ne miješaju u vašu evoluciju. Postoje i drugi koji su zainteresirani za stvaranje prijateljstva i da dijele svoje napredno znanje s vama. Tu su i oni koji su pratili vaš razvoj i shvatili da cete se uskoro uspeti s Majkom Zemljom. Oni iz nižih vibracija takoder ce ici dalje i nastaviti svoju evoluciju kao i prije. Buducnost ce biti puna iznenadenja, a susret sa starim bliskim prijateljima koji mogu jeva cekati da vas opet vide. Život vam može biti težak upravo sada, ali nemojte se demoralizirati, jer za one koji citaju ove poruke gotovo je sigurno da su na dobrom putu do uzašašca.

Istina o svim pitanjima vas ocekuje i bit ce vam dana u odgovarajuce vrijeme. Veci dio vaše povijesti kako ste razumjeli, daleko je od istine i namjerno je promijenjena od strane onih koji vas žele kontrolirati. Medutim, kako se vibracije podižu, njima postaje teže da sakriju svoje motive, a istina iza njihovih akcija postaje sve vidljivija. Vi ste velika bica koja su sputavana u mnogim aspektima, a to znaci da su vaši životi bili lišeni napretka koji bi uvelike podigao kvalitetu života. Medutim, ne ocajavajte, jer sve stvari ce doci do vas u vrlo bliskoj buducnosti. Iza mnogih iskustava imali ste bica koja usmjeravaju dogadaje na Zemlji. Iako negativni, oni takoder provode svoj životni plan, a rezultat je da svi oni na putu kojim putujete vam predstavljaju izazove koji pomažu vašoj evoluciji. Ponekad je to žestoko i brzo, ali ako možete vidjeti sebe u tome, evoluirat cete mnogo brže. Što god da se dogodi, sve to je dio božanskog plana da bi vas se dovelo natrag k Bogu.

Toliko novca ceka da bude distribuiran i doci ce vrijeme kada nitko nece morati živjeti u siromaštvu. Novac ce imati podlogu od plemenitih metala i održavati ce svoju vrijednost. Medutim, kako nastavljate rasti on ce na kraju postati nepotreban i nece ni na koji nacin negativno utjecati na kvalitetu vašeg života. Živite ljubav i volite život, i to ce biti sjajno iskustvo koje se razlikuje od bilo kojeg koje ste ranije imali. Prvi prioritet je da se pokriju potrebe onih koji žive u nehumanim uvjetima zbog dugotrajnih ratova i sukoba, i prirodno je da ce izvori njihovih nevolja prvi biti riješeni.

Ako pogledate unatrag i oko sebe, jasno ce vam biti da se promjene ubrzavaju, i da iz njih proizlazi prihvatljiviji nacin života. To ce dovesti di podjela izmedu onih koji podržavaju promjene, i onih koji su ogrezli u prošlosti i ne mogu to ostaviti. Ali promjene se ne mogu zadržavati jer Novo doba je u tijeku, i uskoro cete vidjeti dokaze toga. Ono što cekate je na vidiku i najave u tom smislu bit ce uskoro. Velike promjene su uznapredovale i vi cete vidjeti da se cekanje dobro isplatilo.

Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi
Share |