Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, January 31, 2014

SaLuSa 31. siječnja. 2014

Zbog onoga što se događa oko vas, sklad i mir čine se da su jako daleko, ali postupno previranja će biti manje i za relativno kratko vrijeme mir će se nastaniti na Zemlji. To je zbog dolaska novog doba, i zbog mnogo bržeg podizanja vibracija. Te promjene su uvijek pratile ovo razdoblje, s konačnim razdvajanjem onih koji su spremni da uzađu, od onih koji to neće. To je neizbježno, jer se vibracije povećavaju do točke gdje samo one duše koje su dostigle istu razinu mogu ostati unutar njih. To je kulminacija mnogo tisućljeća godina iskustava kroz mnogo života u različitim dobima. Kraj ciklusa je značajno vrijeme, kada sve duše odlučuju koliko je njihov životni plan unaprijedio njihovu evoluciju, i da li trebaju ponoviti neko posebno iskustvo.

Mnogi od vas su na dobrom putu i biti će spremni za prelazak u slijedeću fazu vaše evolucije, uz pomoć i savjete naprednijih duša. Mnogi će ostati s ljudskom evolucijom, ali mnogi će izabrati da se pridruže drugim vrstama, koje ih mogu odvesti na drugi planet. Vi ćete se , naravno, inkarnirati u oblik prikladan za ta iskustva. Oni koji nastavljaju svoja iskustva na Zemlji u 4-toj dimenziji uvidjet će da život poprima sasvim novi izgled, i da je u skladnom i sretnom trenutku. Mračni će otići da slijede svoju vlastitu predodređenu budućnost, i dobiti će još jednu priliku da se vrate u svjetlo.

Vi nemate pojma o sreći i ispunjenju koja vas očekuju, a to će daleko premašiti vaša očekivanja. To će vam biti nagrada što ste se probili kroz najmračnije razdoblje vašeg života, a nakon što ste uspješno opet pronašli svjetlo. Neki od vas će naći da neki od vaših prijatelja ili rođaka nisu uspjeli doći do viših dimenzija. Ne bojte se za njihovu budućnost, jer oni će biti točno tamo gdje mogu nastaviti i napredovati prema svjetlu. U vašem položaju moći ćete saznati o njihovom napretku, i posjetiti ih kada su izvan tijela u vrijeme njihovog sna. Iako ćete vi biti u stanju zadržati sjećanja na te sastanke, oni će se vratiti u svoju dimenziju bez sjećanja na njih u budnom stanju.

Trenutno se budite na vaš istinski potencijal kako se vaša razina svijesti proširuje, sve dok u bliskoj budućnosti ne steknete punu svijest. Budite uvjereni da su mnogi pomagači u stanju pripravnosti kako bi vam pomogli da zauzmete svoje mjesto u višim dimenzijama. Život je neprestana prilika da evoluirate, i na svakom stupnju imate mnogo pomagača. Uvijek je odgovornost onih koji su evoluirali da pomažu onima koji slijede poslije njih. Dok se slične duše sjedinjuju, tako da njihova svijest postaje kao jedna, budite sigurni da istovremeno zadržavate svoju individualnost.

Znamo da su mnogi od vas umorni od svojih iskustava, i nije iznenađujuće s obzirom na guste vibracije unutar kojih živite. To je razlog zašto imate tako malo posjeta Bića iz viših dimenzija, koji se osjećaju jako neugodno u teškim vibracijama. Isto tako će biti tako uzdižuće kad uđete u više dimenzije, i budete uživali u svim prednostima u svezi s njima. Da ne bude zabune, da kada budete izabrani da pomažete dušama koje su zarobljene u nižim vibracijama, vi znate koliko će to težak zadatak biti. Međutim, bili ste uvjereni da bez obzira koliko budete pali, mi ćemo uvijek biti tamo da vam pomognemo da se vratite na vaše pravo mjesto.

Dragi moji, vaš boravak u nižoj dimenziji je više nego završen, i vi ćete izaći daleko veći nego kad ste prvi put ušli u nju. Vaše iskustvo će pomoći dušama koje mogu imati koristi od vašeg iskustva, a vi ćete biti pohvaljeni za vaše veliko žrtvovanje za korist drugih duša koje će od toga imati koristi na putu svjetlosti.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i pun divljenja i zahvalnosti za vaša nesebična djela da pomognete svojim suputnicima. Svi ste vi Jedan, i povezani na načine koji su vječni, i vi ćete nastaviti pomagati jedan drugome na vašem velikom putovanju kroz kozmos. Vaša žrtva ima svoju nagradu dok gledate kako se duše kreću u svjetlo i bude se na njihovo pravo Ja.

Hvala ti SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge