Home > > Montague Keen - 4. rujna 2016

Montague Keen - 4. rujna 2016

Nedavni pokušaj započinjanja Trećeg svjetskog rata osujećen je od strane Angele Merkel koja je pronašla hrabrosti stati uz njemački narod i odbiti da budu žrtve lažne invazije. Ona zaslužuje zaštitu i poštovanje za njenu hrabrost da se usudila reći NE kabali. Svi vi ste njeni dužnici. Kabala uvijek slijedi uzorak: Prvi svjetski rat i Drugi svjetski rat započeli su u Njemačkoj, a vjerni formi, željeli su da Treći svjetski rat također započne tamo, a onda da za to okrive Rusiju. Oni ne vole da im se suprotstavlja i htjeti će se osvetiti. Pažljivo gledajte što se dalje događa. Njihovi planovi da zbrišu Europu morat će se promijeniti.

Ja sam vam ranije skrenuo pažnju na činjenicu da postoje zajednički napori da se uništi bijela rasa. Bijeli čovjek je bio taj koji je ustao protiv kabale i vidio ih je onakve kakvi jesu. Bijeli čovjek je trn u oku kabale koji ih sprječava da preuzmu punu kontrolu nad Europom.

Lijekovi kao i chemtrailsi, GMO hrana, i fluoridi u vodi, samo su neki od onoga što koriste za postizanje toga. To je razlog zašto kabala želi započeti rat u Europi. Kao najstarija rasa, Europljani čuvaju sjećanje na ono kako je bilo prije nego što je pokvarena kabala došla na Zemlju i promijenila DNK čovječanstva kako bi mogla preuzeti kontrolu. Iako je to funkcioniralo mnogo godina, čovjek se sada budi, pa se oni u kabali plaše da se čovječanstvo ne ujedini i ustane protiv nje. Uostalom, oni predstavljaju 1% dok je vas 99%. Kabala više nema vremena da ostvari svoj plan preuzimanja. Njima se žuri, i stoga su najopasniji. Ja vas preklinjem, NE VODITE NJIHOVE RATOVE ZA NJIH. Ubijajući svoje bližnje potpisujete svoju smrtnu presudu. Da li zaista želite postati njihova ljudska žrtva.

Gledajte preko propagande i tražite istinu. To će vas začuditi. Ovo je vaša velika prilika da se oslobodite okova kabale, njenih obala, i njenih pokvarenih vlada. Ja vam kažem da će mjesec rujan biti pun događaja i za pamćenje iz mnogo razloga. Sve što se skrivalo od vas biti će otkriveno. Vi shvaćate da sve što su vas učili je iskrivljavanje istine. Bili ste prevareni od strane onih koji su ukrali vaše drevno znanje i koristili ga protiv vas. Oni su živjeli od vaše patnje sve do danas. Oni ne pripadaju na Zemlji, tako da im više neće biti dopušteno da je uzmu za sebe.

Mogu li vas još jednom podsjetiti: IRSKA JE KLJUČ KOJI ĆE OTKLJUČATI SVE. Nažalost, irska vlada je potpuno pod kontrolom kabale. Sve što Irci trebaju učiniti je da otvore svoje oči svojoj pravoj povijesti, i sve će biti otkriveno. Tada će se čovječanstvo osloboditi. To je razlog zašto je Vatikan preuzeo potpunu kontrolu nad Irskom i njenim narodom. Oni se boje Iraca koji sve više saznaju istinu o Irskoj. Ono što je Vatikan učinio u Irskoj bio je zločin protiv cijelog čovječanstva. Irci se moraju povezati sa svojom drevnom poviješću. To će otvoriti budućnost koja se danas može samo sanjati. Dakle, budite hrabri i krenite naprijed u budućnost, bez tereta stvorene religije i kontrole kabale. Religija se koristila i još uvijek se koristi da prekine vašu vezu s Bogom ljubavi, vašim Stvoriteljem. Oni su osigurali da postanete ovisni o posredniku koji se pretvara da pristupa Bogu u vaše ime. Ali kojem Bogu oni pristupaju? Vatikan odgovara samo Luciferu. Je li to ono što želite?

Koraknite dalje od laži koje su vam utrapljene kako bi vas kontrolirali. Vi nemate luksuz vremena, jer kabala žuri da ugrabi sve što može prije nego što se probudite. Njihove banke propadaju, jer one nemaju zlato da podupru izdani novac. Oni su bili toliko sigurni da su na pravom putu, tako da nisu nikad uzeli u obzir da bi mogli propasti. Savjeti koje vam daju neke vlade da se opskrbite hranom i vodom za 21 dan, samo su za slučaj da se dogodi neočekivano. Potrebna je ogromna prilagodba za život bez banaka, tako budite spremni. Oni od vas koji ste na Zemlji u ovom trenutku da bi olakšali tranziciju znate što se od vas traži. Mi smo potpuno svjesni, s ove strane života, da su oni od vas koji trebaju odigrati važne uloge u tranziciji zarobljeni od strane kabale, strpani u zatvor na temelju lažnih optužbi, kako bi vas se spriječilo da obavite svoju misiju. Mi vas nećemo iznevjeriti. Ti ljudi trebaju vašu ljubav i molitve tako da se otkrije istina i oni će završiti svoj rad na oslobađanju čovječanstva.

Iskoristite svaku priliku da čujete govor DAVIDA IKEA. On objašnjava sve ono što je protiv vas, i kaže vam što je potrebno za uklanjanje okova. On je izvanredan čovjek koji će vam otvoriti oči za mnogo toga čega niste bili svjesni. Vrijeme je da se probudite i uzmete natrag sve ono što vam je bilo ukradeno.

Imate radnu snagu i inteligenciju da uklonite svoje tlačitelje sa svih pozicija vlasti u vašem svijetu. Bez vašeg doprinosa, oni su bezvrijedni, beskorisni i uplašeni. Njih nema dovoljno da bi mogli postići svoje ciljeve; pa vas ja pitam, tko drži kartu asa? Strah će se široko koristiti u pokušaju da zadrže kontrolu nad vama. Ne dopustite strahu da uđe u vaš život. Strah je oružje koje kabala uvijek koristi da vas drži pod kontrolom.

Znajte tko ste, i odbite povinuti se. Postanite biće svjetla koje jeste, i onda vas oni ne mogu dotaknuti. Kabala će se bojati vas kad vas više ne bude mogla kontrolirati. Tada ćete je vidjeti kao manjinu koja ona zapravo i je. Onda će vas oni moliti za milost. Vi ćete im omogućiti da napuste Zemlju ili da prihvate vaše zakone. Nemojte se spustiti na njihov nivo da tražite osvetu, jer to je ono što bi oni učinili. Nemojte se spustiti na njihov nivo. Vi ste bića svjetla i vi ćete se pozabaviti s njima kao takvima.

Ovo su zanimljiva vremena, pa budite spremni na promjene. Bez ratova, straha, siromaštva, nepravde; sve takve stvari su oružje kabale. Otvorite oči za istinu i istražite svoju pravu povijest i baštinu. Saznajte tko ste i zašto ste na Zemlji u ovom trenutku. Sve će biti otkriveno.

Moja draga, vjeruj u budućnost koju stvaraš. To će se dogoditi, baš kao što vjerujemo da hoće. Moli se da oni koji su zarobljeni uskoro budu oslobođeni. Kabalina moć brzo nestaje. Bez nje, oni su ništa. Budi na oprezu, jer oni su očajni, i pokušat će spriječiti tranziciju iako znaju da se ona ne može zaustaviti.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.


Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi

< previous message | next message >


Share |