Home > > Montague Keen - 5. ožujka 2017

Montague Keen - 5. ožujka 2017

Sve što je bilo tajno sada se izlaže. 2017-ta će ući u povijest kao godina kada će istina u vezi čovječanstva i njegovog opstanka postati glavna tema razgovora. Mnogi će biti šokirani i uzrujani da su mogli prihvatiti takve laži kao istinu. S činjenicama se trebate suočiti. Nemate izbora. Razmislite na trenutak o kabali. Kad su preuzeli Zemlju osudili su ljudsku rasu na siromaštvo; na borbu za vaš opstanak. Kontrola uma koju su koristili bila je vrlo efikasna kako ne bi postavljali pitanja zašto su oni sve to imali; zašto su živjeli toliko drukčije živote od vas; zašto su mase prisiljavali da plaćaju porez kabali. Zašto su osigurali da mase nikad zapravo ne posjeduju ništa. Oni su čak uzeli vlasništvo nad vama. Oni su osigurali da je svatko od vas potpisao za njih kad je registrirano vaše rođenje. To vas je učinilo robom države; ONI VAS POSJEDUJU.

Dok vi legalno ne izjavite da ste SUVERENO LJUDSKO BIĆE, oni će vas i dalje posjedovati. Oni vas gledaju s visine. Oni vas vide kao nešto što treba zgaziti. Do sada, vi ste prihvaćali ovo stanje stvari.

Konačno, vi se budite. Mnogi od vas gledaju na ovu situaciju po prvi put. To dolazi kao šok kad to po prvi put shvatite kako su vas iskorištavali i zlostavljali. Vi ste ubijali jedni druge u NJIHOVIM RATNIM IGRAMA, jer to je sve što su oni bili. Ludi među vama, vjerovali su njihovoj propagandi, i ODGOVORILI NA POZIV NA ORUŽJE. Dali ste svoje živote da igrate njihove ratne igre, i to još uvijek radite. Kabala je napisala vašu povijest. Oni su kontrolirali sve što ste ikad naučili. To nije bilo obrazovanje, to je kontrola uma. Kad napravite svoja vlastita istraživanja, nalazite pravu istinu. Morate se vratiti u drevnu povijest da saznate tko ste. Onda ćete saznati što vam je sve kabala oduzela.

Zapitajte se zašto toliki žure na ANTARKTIK: papa, poglavar ruske crkve, Obama, Putin, John Kerry, i mnogi drugi poznati. Čega su se oni uplašili? Hitler je preuzeo dio Antarktika. Mnogi žive tamo. Zaprepastit ćete se kad to istražite. Pitajte zašto se to tajilo od vas sve te godine. Što oni tamo skrivaju? Moraju se postaviti pitanja i tražiti odgovore. Vlade nisu vaši prijatelji. Vlade postoje samo da vas drže pod kontrolom i u neznanju o tome što one stvarno rade.

Predložio bih da pogledate sljedeće videe kako bi vam pomogli da otvorite svoje umove na ono s čim ćete se uskoro morati nositi:

((NEW)) Q-CAST- !!WATCH IT HERE!! Empire Beneath the Ice 2-3-17

Steve Quayle-There Is Advanced Alien Technology Buried in Antarctica

Upozoren je naoružan. Kabala će igrati igre s vašim umovima. Oni mogu čak koristiti Project Bluebeam (Projekt plava zraka) da vas uspaniče kako bi vas ponovno pokorili. Vi imate posla sa stručnjacima kontrole uma koji žele vas kao svoje bezumne robove. Sada kada su izloženi, oni nisu sretni. Oni bičuju sve one koji se usude pitati što su učinili čovječanstvu. Kabala je zatvorila stotine nevinih ljudi, u cijelom svijetu, koji mogu samo ići njihovim putem ili izložiti ono što jesu.

Sretan sam da vas mogu obavijestiti da je Herald Kautz-Vella sada slobodan. Imao je dobrog odvjetnika. On je izvanredan mladić koji zaslužuje vašu pomoć i podršku, a iznad svega, zaštitu.

Sve se kreće brzo. Morate biti spremni da se pozabavite sa svime što kabala baci na vas. Oni posjeduju zalihe hrane, energiju, lijekove itd. Oni su osigurali da imaju u vlasništvu sve što čovječanstvu treba da preživi na Zemlji. Oni su to planirali kako bi osigurali da ovisite o njima. Oni su grabežljivci i mora ih se vidjeti kao takve. Oni su pedofili, a stupanj njihove pedofilije tek sada je izložen. Gosp. Trump se bavi ovim problemom. On pronalazi djecu i spašava ih iz ruku ubojica i zlostavljača. To je razlog zašto ga napadaju i ocrnjuju oni koji se boje da budu izloženi. Molim vas, molite se za njega.

Uspostavljene su kontrole da se pokuša osigurati da se čovječanstvo drži u neznanju o kabalinim planovima za Zemlju. Ne dopustite im da vas isključe. Oni donose nove zakone svakog dana kako bi pokušali spriječiti vaše buđenje i pokretanje akcije.

Molite se za sve one koji su bili zatvoreni u zatvorima jer oni su na Zemlji da pomognu čovječanstvu. Vi ih trebate da ispune svoje misije da nas oslobode. To je način na koji kabala postupa kako bi zaštitila sebe. To je razlog zašto su preživjeli toliko dugo. Oni su stalno na oprezu kako bi osigurali da čovječanstvo ostane uspavano za njihove planove preuzimanja. Vas 99% mora se udružiti da porazi njih 1%.

Poruka od Veronike:

Bio je to još jedan teški tjedan. Problemi s telefonima, računalom itd, uzrokuju mi stres, ali može se nositi s njima. Napadi na mene su iscrpljujući. Oni se mogu dogoditi bilo da spavam ili radim. Smrzavajući zrak se nabija u moj anus i ledeni blok se nabija u moje tijelo. To je nevjerojatno bolno. To se nastavlja već duže vremena i to me iscrpljuje. To se dogodilo kada su ljudi ovdje, ali uglavnom kada sam sama. To se događa kad to najmanje očekujem. Tako sam umorna. Može li me netko posavjetovati u vezi s tim?

Moja draga, čovječanstvo se mora pripremiti. Čovječanstvo ima vještine koje kabala nikad nije naučila. Oni nisu predvidjeli vrijeme kada čovječanstvo neće biti tu da im služi. Zanimljiva vremena.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |