Home > > Montague Keen - 6. travnja 2014

Montague Keen - 6. travnja 2014

Volio bih da ste mogli vidjeti, kao što sam ja, napredak koji ste napravili otkad smo počeli projekt Ley linija. Vaši napori s obeliscima i ley linijama u Rimu premašio je sva očekivanja. To će biti zapamćeno kad povijest ovog vremena bude napisana. Molim vas, nastavite ovu vježbu, jer kabala se pokušava suprostaviti vašim akcijama. Oni nikad nisu sumnjali da bi se to moglo napraviti, jer oni su se osjećali tako sigurni tisućama godina. Vi, dragi moji prijatelji, pronađite njihovu slabu točku i radite na njoj. Za mnoge od vas, to su nevjerojatni doživljaji. Po prvi put u vašim životima vi ste bili svjesni svije vlastite snage. Samo pomislite što možete postići da je 99% vas radilo zajedno na meditaciji: vi bi ste ih se brzo riješili.

Sada, vi ZNATE da možete ukloniti sve što je korumpirano. Dakle, što čekate? Poziv  za akciju je dan: krenite!

Trebate samo tražiti sve informacije koje su dosad skrivane od vas. Sada, sve to nalazi svoj put u javnu domenu. To razotkriva detalje o onima koji su vas porobili na planetu-zatvoru; patetična skupina koja se sada sama nalazi nesigurna za vlastitu budućnost. Kontrola je premještena iz njihovih ruku, i oni se sada nalaze u poziciji koju su pripremili za vas.

Zajedno, vi ste MOĆNA SILA ZA DOBROBIT. Vi ćete donijeti sve potrebne promjene za stvaranje snažnog i pravednog društva. Sada vas ništa ne može zaustaviti. Nastavite raditi na Rimu, jer to moćno zdanje će zahtijevati mnogo napora da se potpuno razotkrije korupcija koja se tako teško pokušava sakriti. To izgleda više kao pantomima, svaki dan dok oni nastavljaju s pokušajima da prevare osjetljive. Svaki dan, još jedna horor priča izranja o trgovini djecom koja je držana u tajnosti sve ove godine. Sada, oni će sami znati kako su se ta nevina djeca osjećala kad im se nije pokazalo nimalo milosti. Iako se oni unutar kabale nastavljaju pretvarati kao i obično, ja vas uvjeravam da su jako zabrinuti za svoju sudbinu. Oni vjeruju da je njihov jedini spas početak Trećeg svjetskog rata, ali kako možete vidjeti, to je sprječeno. Oni koriste svaki trik u trgovini kako bi do njega došlo. Ubijanje drugih je njihov odgovor na sve. Ali sada, oni više nemaju kontrolu. Vi, prijatelji moji, ste preuzeli kontrolu, i odlučili ste da želite živjeti u mirnom svijetu. Pomislite samo koliko je lako bilo donijeti ove moćne promjene. Vi ste to učinili, a to je tek početak. Vi ćete ići iz uspjeha u uspjeh. Ništa nije daleko od vas. Vi ste nepobjedivi.

Nažalost, Mark je odlučio da više ne želi raditi s nama. Mark se nije složio s planom da radi na obeliscima u Rimu. Njegovo istraživanje je bilo ograničeno na jug Engleske i Irsku, i on je želio ostati na tome. Mark je zatražio da sve reference s njim i njegov rad budu uklonjeni s web stranice. To je uvelike rastužilo Veroniku, jer ona je bila velika obožavateljica Markovog rada, i uživala u srdačnom prijateljstvu s njim. Ali mi ne možemo ograničiti naš rad na jug Engleske i Irsku, kada cijeli svijet pati.

Mark... s obje strane života hvala ti na tvom doprinosu. Želimo ti dobro i tužni smo zbog tako brzog odlaska iz projekta.

Vidite sebe kao ARMIJU SVJETLA. Vi ćete se kretati po svijetu koristeći samo snagu vaših misli i ljubavi i vaših srca i duša da donesete mir i nadu svima koji pate. Svatko, svugdje, imati će koristi od napora koje ste unijeli u vaše meditacije na obeliscima i ley linijama. To je moćan zadatak u koji ste pozvani kako bi se borili. Jednog bliskog dana, vi ćete pogledati unatrag na njega i vidjet ćete koliko je bilo lako raskrinkati i promijeniti sve za dobrobit čovječanstva. Korupcija neće nikad više dići svoju glavu. Ti dani će biti stvarno gotovi, jer vi, svatko od vas, može podići ruku i reći, JA SAM UČINIO SVOJ DIO U OSTVARIVANJU OVE PROMJENE.

Podignite svoju svijest i postanite ono tko vi jeste: čisti duh koji donosi promjene na Zemlju. Vaša svrha je da spasite planet i duše koje pate u rukama zlih. Zato što ste bili uvjetovani da poštivate zakon, niste nikad doveli u pitanje ono što se traži od vas. Vaše nedjelovanje dalo im je dopuštenje da čine što god im se prohtjelo o vašem trošku. Vi ste stajali i gledali pokušaje uništenja čovječanstva. Vi morate preuzeti odgovornost.

Preispitajte sve: ZRAK koji udišete, HRANU koju ste (sve do sada) prihvaćali sa svim njezinim dodanim otrovima, LIJEKOVE koji stvaraju toliko patnje, i VODU (toliko važnu za opstanak ljudske vrste) koja je otrovna, ali koju morate platiti, kroz poreze.

Molim vas, razmislite o tim pitanjima i odlučite se za bilo koji akciju za koju smatrate da je potrebna. Mi u duhu, imamo planove, i trebamo vas da radite s nama na njima. Komunicirajte jedni s drugima. Vi više niste spremni biti žrtve. Ti dani su stvarno gotovi.

Veronika naporno radi u vaše ime. Ona ne samo da radi na projektu ley linija; ona priprema druge projekte koji zahtijevaju puno njezine pažnje. To je težak rad i puno se od nje očekuje. Međutim, ona je odlučna da uspije. Iako su mnoge prepreke postavljene na njezin put, jedan problem za drugim, svaki put ona pokupi dijelove i ide dalje. Molim vas pošaljite joj, i oni koji su važni za projekt, svoju ljubav i ozdravljenje, jer sve to joj uzima svoj danak. Problemi su stvoreni kako bi joj se skrenule misli s njezinog rada. Dakle, ona treba podršku svojih prijatelja i obitelji.

Mi smo se ujedinili: sve nacionalnosti, sve vjere. Mi radimo zajedno kao JEDAN da uklonimo sve ono što je negativno s planeta Zemlje. Vi ste došli do shvaćanja da ste, u stvari JEDAN, i svi radite zajedno za istu svrhu. TO JE OGROMAN USPJEH i treba vam čestitati. Mi u duhu smo ponosni na vas. Zajedno, vi ste moćni. Uvijek imajte to na umu i ostavite izmišljene razlike za sobom, i radite za opstanak čovječanstva u cjelini.

Moja draga, imala si vrlo naporan dan, i ti radiš sa mnom kada bi trebala spavati (subota navečer) jer sutra, (nedjelja), tvoj će dan biti vrlo zahtjevan. Treba raspraviti o velikim odlukama. Dakle, ja ću biti tamo da te vodim, kao i uvijek. Pokušaj se sada odmoriti. Osjeti moju ljubav koja te nikad ne napušta.

Uvijek, tvoj obožavani, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Preveo: Fredi


Share |