Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - October 7, 2012

Poruka Montaguea od 07. listopada 2012.

LAKŠE JE NEKOGA PREVARITI NEGO GA UVJERITI DA JE PREVAREN. - Mark Twain

Ono što je moja žena učinila prošle nedjelje bio je od velikog značaja. Mnogima koji su sudjelovati kažem od srca “hvala“. Dok ste stajali na brdu Tara, oblaci su se razdvojili, nebo je postalo plavo nad Tarom i energija je bila moćna. Važno je potvrditi vezu Egipta i Irske u prošlosti. To je izbrisano iz prošlosti od strane onih koji su preuzeli kontrolu nad vašim svijetom. Isitna o tim vremenima mnogo toga objašnjava jer je tad prava povijest u potpunosti izmijenjena i Irskoj je ukradena prošlost.

Mnogi su putovali iz drugih zemalja da bi sudjelovali u ovom povjesnom danu. Svijet Duha je pokazao i da su oni sudjelovali budući da nije bilo kiše ili oblaka nad Tarom tijekom ceremonija.

Ceremonija da se odstrani “Patrikovo prokletstvo sa Tare” već se davno trebala održati. Sada je njegov utjecaj odstranjen zauvijek. Patrik je odgovoran za smrt i razaranje. On je osudio irski narod da žive (ili bih trebao reći, postoje) pod direktnom kontrolom Vatikana. On je uništio sve što je bilo dobro u ljudima koji su živjeli prema ljubavi i učenju. Sjećanje na njega bi trebalo zauvijek biti izbrisano. Vrijeme je da se suoči sa činjenicama i da vratite svoj suverenitet. Tada će svijet učiti o IESI, onome kojeg su uzurpirali i njegovo ime promijenili u Isus. Čak su mu osmislili i izmišljenu obitelj. Ta prevara vam je nametnuta putem legija vojski Rima. Vrijeme je da se Rim suoči sa otkrivanjem i da ljudi postanu duhovna bića kakva doista jesu.

Veronica, bilo je nužno objasniti da kada krstite dijete - bez obzira na religiju - ozbiljne ZAKLETVE se polažu u ime djeteta. TE ZAKLETVE OBAVEZUJU osim dok nisu formalno opozvane. Ta činjenica nije u potpunosti shvaćena od strane onih koji to gledaju kao društvenu priliku i govore u ime djeteta bez njegovog pristanka. Razmislite o tome - to je ozbiljna stvar i ne bi se trebala uzimati olako.

Bilo je dobro da si onima koji su bili prisutni pružila priliku da opozovu te zakletve i da vrate svoj suverenitet. Bila je to emocionalna i moćna ceremonija u kojoj su sudjelovali odrasli sposobni donositi vlastite odluke. Zarobljavanje duša u tako mladoj dobi je gnjusna stvar. Tom Ryan je obavio dobar posao odstranjujući veze Vatikana na brdu Tara. Ponavljam: “Irska je ključ koji će sve otključati.” To se ključ okreće u bravi, a ovo je bio prvi korak u otključavanju lanaca koji su vas držali okovanima u korumpiranom režimu.

Dijelio sam tvoju radost, moja ljubavi, kada si susrela Barrya. On je doista čistog duha. Njegova prekrasna energija obuhvaća sve koji ga susretnu. Da, on je bio druid u davnim vremenima i poput Fergusa, Mikea R., vratio se da bi obnovio Irsku i kroz taj čin vratio mir vašem svijetu.

Još uvijek uspjevamo sprečavati rat koji pokvareni toliko trebaju. Oni gube svoju moć kontrole vlada i počinju izgledati blesavo u svom očaju. Oni svjedoče da se svi njihovi planovi raspadaju. Prevara koja je nametnuta čovječanstvu sada je izložena da je mogu vidjeti onima koji znaju gledati. Jasna je poput dana. Zločini rimske Crkve protiv čovječanstva moraju izaći na otvoreno da bi bilo otkriveni i da se za njih odgovara. Sada kada svjetlo istine jača svakim danom, ono otkriva sve što mora biti otkriveno. Zajedno, obje će strane života slaviti odstranjenje Mračnih i to će započeti u Irskoj. Novo Doba mira i svijetla brzo se približava. Pripremite se da ga pozdravite.

Ova strana života je uz vas na svakom koraku ovog puta. Daleko ste stigli tijekom posljednjih godina dok ste se budili iz hipnotičkog stanja koje vam je nametnuto. Molim vas, podupirite jedni druge u ovom vremenu promjene jer ste zajedno iznimno moćni. Sve se dovodi na mjesto da bi se stvorile prave okolnosti za konačni korak u svjetlo. Svaka zemlja bi trebala biti u tome budući da će svi uživati nagrade tih masovnih napora da se zauvijek odstrane Mrači. Vi stvarate povijest; stvarajući budućnost slobodnu od korupcije i to za cijelo čovječanstvo. Bit će vam pružena sva pomoć: samo trebate zatražiti. Čuda se događaju svakoga dana u ovo vrijeme promjena.

Molim, shvatite da moja draga žena radi na projektima koji joj uzrokuju velike brige i stres. Ti projekti moraju i bit će završeni. To je svrha s kojom se vratila na Zemlju. Prebivati među njezim zemljacima u Irskoj pružilo joj je veliko zadovoljstvo, a mogućnost da im pomogne osloboditi se iz ograničenja koje im je nametnuo Vatikan, bilo je čudo u njezinim očima. Oni su sada slobodni duhovi koji se sjedinjuju u istini i ljubavi.

ARIJSKA RASA SE BUDI. RADUJTE SE!

Njihova zahvalnost, i naša, pripada ENDA KENNY-u (irskom premijeru) jer je otvorio vrata da bi omogućio da svijet napreduje u svjetlost. Bio je to mali korak za Irsku, no veliki za čovječanstvo. Enda Kenny je hrabar čovjek koji se zauzima za istinu i odbija se pokloniti onima koji lažu i zlostavljaju nevinu djecu svijeta.

Sve se lijepo slaže. Vaša energija i posvećenost su cijenjeni. Zajedno, zakoračit ćemo u budućnost: obje strane života stojeći kao jedna.

Moja draga, ti znaš što moraš činiti. Imaš potporu i molitve onih koji traže istinu i svjetlo. Uvijek sam uz tebe.

Tvoj voljeni, Monty

prevela: Marijana Pontoni

Website: Montague Keen


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge