Home > > Montague Keen - January 12, 2014

Montague Keen - 12. siječnja 2014

Želim početi zahvalivši se najiskrenije svima koji su se odazvali našem pozivu za pomoć za vraćanje svete energije planetu Zemlji. Kad ta energija bude u potpunosti obnovljena, to će ukloniti mnoge bolesti koje pogađaju mnoge od vas. Vaša tijela imaju potrebu za ovom energijom kako bi u potpunosti živjeli zdrav život. To će također omogućiti usjevima da rastu, i da se proizvodi dobra, zdrava hrana. S čistom energijom u sebi. To vam je bilo negirano, i morali ste se boriti za opstanak.

Vaš odgovor je bio veličanstven. Hvala vam.

Ovo je zajednički napor. Obje strane života su uključene. Svako živo biće na licu Zemlje će imati koristi. Vi ćete doživjeti potpunu transformaciju iz svega što je sada mračno i negativno, u svjetlo i harmoniju sa svim stvarima. Veronica se zapitala zašto to nije prije poduzeto. Mogu vam reći da tajming treba biti pravi. Trebali ste biti dovoljno budni da to uspješno učinite. Kabala će postaviti mnoge prepreke na vaš put: vidite ih kao takve, ignorirajte ih ili ih zaobiđite. Nemojte dopustiti da bilo što uspori ili spriječi ovaj rad. Budućnost ljudske rase ovisi o vama i vašem doprinosu u ovom trenutku. Veronica će se pobrinuti za informacije o ley linijama da se lako mogu naći na našoj web stranici. Svačiji doprinos je uvelike cijenjen. Molim da svi nađete vremena za čitanje i probavite ono što je Mark napisao na temu ley linija.

Najnovije ažuriranje od Marka vidi na kraju ove poruke.

Moja draga supruga radi na toliko različitih projekata, svaki važan za sve nas. Zato molim da pomognete kad god je moguće. Njezino zdravlje nije dobro i ona nije proljetno pile, ali naporno radi u vaše ime. Naučit ćete, s vremenom, kako djelovati u vezi ley linija. Mi ćemo izabrati datum kada ćete udružiti svoje napore za vraćanje svete energije vašem planetu. To vam daje priliku da se sami upoznate s onim što se od vas traži. To će vam također omogućiti da uspostavite kontakt jedni s drugima, tako da svaka zemlja ima tim koji je spreman i voljan raditi zajedno na ovom projektu. Uzmite si vremena za proučavanje, istraživanje, i da postanete upoznati s predmetom.

Zajedno, napravit ćemo da se to dogodi što brže i što je bolje moguće. Mi smo proširili otvoren poziv svim zemljama da budu dio ove jedinstvene vježbe za obnavljanje vašeg planeta. Učinite to s ljubavlju u vašim srcima: ljubav za čovječanstvo i vaš prekrasni planet.

Ovo su zemlje koje su se pridružile. Ako vaša vlastita zemlja nije zastupljena u nastavku, onda vas molim da razmislite da nam se pridružite.

Albanija, Argentina, Aruba, Australija, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Brazil, Bugarska, Cambođa, Kanada, Kina, KorZika, Kosta Rika, Hrvatska, Čehoslovačka Republika, Danska, Dominikanska Republika, Ekvador, Egipat, El Salvador, Engleska, Francuska, Njemačka, Grčka, Indija, Irska, Italija, Japan, Koreja, Luksemburg, Makedonija, Meksiko, Mikronezija, Novi Zeland, Norveška, Pakistan, Filipini, Poljska, Portugal, Rusija, Škotska, Sedona, Srbija, Slovenija, Južna Afrika, Španjolska, Švajcland, Švedska, Švicarska, Tajland, Nizozemska, Turska, Ukraina, Sjedinjene Američke Države, Vels.

To nije samo jedan događaj. Mi namjeravamo provoditi naše održavanje na ley linijama na regularnoj osnovi. Ne možemo dopustiti da vam ta energija bude isključena, nikad više. Ja ću vas sada napustiti, kako bi vam dao vremena da pročitate Markove riječi.

Moja draga, moraš naći vremena za odmor. Znam kako si puna entuzijazma u svezi ovoga, ali mi te trebamo tamo da to provodiš. Mi u duhu šaljemo ljubav i svjetlo svima. Vaš doprinos, koliko god mali, je važan.

Uvijek, tvoj obožavani, Monty.

Web stranica: The Montague Keen Foundation

___________________________________________________________________


PROJEKT LEY LINES
AŽURIRANJE ZA 12. SIJEČNJA 2014


POSEBNA ZAHVALA

Prošao je tjedan dana od početnog poziva izašlog u Montyjevoj poruci u nedjelju, 5. siječnja 2014 za promicanje i rad s ley linijama Zemlje.

Odgovor na inicijativu je bio doista fantastičan! Preko 1100 poruka podrške do sada je primljeno i mnogo ih i dalje dolazi iz cijelog svijeta. Dobili smo odgovore iz više od 60 zemalja. To je bilo uistinu neodoljivo ali i vrlo ohrabrujuće.

Nije bilo moguće osobno odgovoriti na sve primljene poruke u kratkom vremenskom razdoblju, bez obzira na želju da to učinim. Umjesto toga, iskorišteno je vrijeme da se pročita svačija poruka, razmotri i uzme u obzir reakcija, kako se čini, da će biti sve veća međunarodna "ley-line" zajednica čiji ste dio svi vi jako željeli biti. Za one koji su postavili pitanja, mi ćemo nastojati da odgovorimo.

Imajte na umu da i dalje vrata ostaju otvorena za one koji još uvijek žele sudjelovati u onome što će biti uzajamni proces učenja. Molim vas da držite budno oko na web stranici Fondacije za daljnje informacije i ažuriranja.

Kad se svaka poruka pročita, postaje jasno o širokom rasponu ekspertize koja je već vani. Na jednom kraju su oni koji znaju malo o energetskim ley linijama, ali osjećaju oduševljen poriv da sudjeluju zbog svoje nerazdvojne veze sa Zemljom. Na drugom su oni sa značajnom podlogom znanja i praktičnog iskustva u području i koji su već radili na grupnom radu poznatom kao ley linije. Ova mješavina stručnog "znati kako" i novački entuzijazam izgleda upravo pravi spoj da se stvari pokrenu naprijed.

Da pojasnim, za sve one koji već trenutno sudjeluju na ley radu svih vrsta, ta inicijativa ne namjerava zamijeniti, ometati ili zasjeniti bilo koju od tih naprednih aktivnosti. U stvari, to ih samo nadopunjuje i proširuje opseg u ovom važnom trenutku.

Jedan od najvećih odgovora po glavi stanovnika je iz Nizozemske. Bilo je zanimljivo saznati da jedna organizacija već aktivno kartira ley linije! Druge zabilježene zemlje su Njemačka, Australija i Kanada. Nije iznenađujuće da su Sjedinjene Američke Države bile s daleko najvećom zastupljenošću. Također su istraživači iz Australije i Francuske razmijenili svoje detaljne karte o istraživanjima u Irskoj i Engleskoj.

Primljene poruke također traže odgovore na razna opća pitanja kao što su "kako mogu pomoći?", "što se može učiniti?", "imam odgovarajuće kvalifikacije" i "recite mi više o ley linijama". Na takve upite sada će biti odgovoreno u nastavku ovog ažuriranja počevši s novijim.

Bukvar o Ley linijama

Ley linije su postale poznate po različitim imenima u različitim dijelovima svijeta; slane linije, zmajeve linije, ceste snova, vilinski prolazi, staze duhova, heilige linien ili svete linije, prehistorijski (megalitski) putevi, pa čak i putevi do Bogova. Bez obzira na termin koji želite koristiti, mi se, u stvari, pozivamo na isti najstariji zapis - koji daleko nadmašuje biblijska vremena. Ako je analogija nastojala opisati što su ley linije, onda bi ih netko mogao smatrati da su nevidljivi "energetski kablovi" koji međusobno povezuju "skladište" psihičkih i duhovnih energija koje postoje na svetim mjestima.

Postoji dovoljno samostalnih i nepobitnih dokaza koji pokazuju postojanje ovih "nevidljivih" i navodno "ravnih" linija koje prolaze preko krajolika i povezuju drevna posvećena mjesta. Gdje se dvije ili više linija sijeku , centar moći ili nexus zemnih energija je formiran. Što je više linija koje se presijecaju u tim takozvanim čvornim točkama, ta sveta mjesta se smatraju moćnijim.

Na takvim mjestima možemo očekivati da ćemo naći mjesta za molitvu i vjerske obrede kao što su hramovi, kameni krugovi, henge i crkve. Također možemo otkriti groblja i grobnice i humke neolitnih grobova. Takva mjesta također mogu biti utvrđena zemljanim nasipima ili zapravo, s dvorcem ili jarkom što ukazuje na nešto što je svakako vrijedno zaštite. Prisutnost izvora vode jako upućuje na ley linije, pogotovo vodena ušća. Gdje postoji prirodno obilje vode, tu je i obilje zemaljskih energija. Ley linije također obilježavaju križanja traka, prekretnice, uspravno kamenje, glavice kamenih humki i priobalne rtove.

Dok se ley linije smatraju tipično "ravnim", ley energije inherentno prenose meandre i "zmijolike" valove kroz krajolik. Ley linije su na taj način u osnovi dinamične i vođene Suncem. Niska elevacija Sunca, kao što se vidi u zoru i sumrak, ima tendenciju povečanja veličine i kapaciteta prenošenja energije ley linija u odnosu na njegov vrhunac sredinom dana. Dakle, zašto je izlazeće sunce tako snažan simbol i hor u zoru je probuđen mnogo prije nego što se naša lokalna zvijezda penje na horizontu. Zasjenjuje ulaznu sunčevu svjetlost i mijenja suštinu i kvalitetu ley energije koja teče. Jer sama ley linija jednostavno je "snimka", markirana prizemna traka koja proizlazi iz protoka energetskog toka u određenom trenutku vremena. Drugi razlozi koji utječu na ley energiju su geološke naslage, podzemne vode pa čak i seizmičke aktivnosti. Dugotrajne padaline imaju efekt mijenjanja provodljivosti tla, što može spriječiti otkrivanje ley linije.

Ley energija može biti poremećena i preusmjerena namjerom, strukturom i zemljištem, jer je uglavnom elektroenergetska u osnovi. Jedan od najboljih primjera za to je razjašnjen na Avebury Henge kompleksu u Wiltshire-u, Engleska - polazna točka mjesta je srčana čakra Zemlje. Ovdje Michael i Mary glavni prometni put izvodi "nalik na ples" međusobno manevriranje zahvaljujući prisustnosti humki poznatih kao Silbury i Windmill Hills.

Ley linije su značajne za svoju generaciju paranormalnih aktivnosti svih vrsta. Ja se pitam, koliko čitatelja Montague Keena prepoznaje da je Scole, u Norfolku, Engleska, mjesto petogodišnjeg provođenja "Scole eksperimenta" ili "Istraživenje života poslije smrti" u kojem je Monty bio glavni istražitelj, smješteno je unutar struja Michael-Mary ley linija?

Ipak, za više od zadnja dva tisućljeća, prirodni potencijal mreže ley linija Zemlje bio je ometan. U prošlom stoljeću, sustav je bezdušno obložen i prošaran rešetkom štetnom za rasprostiranje energija koje ometaju urođenu kozmičku ravnotežu. Od kasnijeg stadija 20-tog stoljeća, kaotično stanje u eteru je dovelo do fizičkih poremećaja kod ljudi koji su bili uzrokovani geopatičnim stresnim uvjetima prirodne podloge. S praksom, počet ćete raspoznavati suvremene značajke unutar drevnog krajolika koje narušavaju sklad prirode. Veliki broj svetih mjesta također je bio energetski promijenjen, potisnut, zasjenjen, i, u nekim slučajevima, bilo je pokušaja da ih se sve zajedno obriše. Bit njihovih prijenosnih linija bio je zagušen i degradiran. Nije li vrijeme da se opet očiste i poštuju ovi sveti putevi?

Predložene strategije

Mnogi od vas su pitali o predviđenoj strategiji za ostvarenje našeg cilja. Nakon što smo sada napravili uzorak konsenzusa odgovora i stručnih mjera i spremnosti u našoj sredini, predloženo je da se usvoje dva paralelna pristupa - jedan koji može biti ubrzan u kratkom roku i biti će u obliku meditacijskog opuštanja u jednom danu, datum i vrijeme će biti dani od vodstva. Drugi će sadržati dugoročnija dubinska istraživanja u sklopu većeg razumijevanja i ponovnog povezivanja sa Zemljinom mrežom.

Ovaj dvostruki pristup će na taj način omogućiti mnogim sudionicima da sudjeluju u čemu god se oni osjećaju ugodnije i za to sposobni. Oni također imaju priliku da istraže obje staze, ako tako žele. Svatko se smatra odgovarajuće kvalificiran!

Ucrtavanje u zemljopisne karte je bitan dio naše posljednje strategije. Ono slijedi načelo postavljeno od strane naših mentora poput Watkinsa, Guicharda, Michella, Millera i drugih, bez čijih utjecajnih radova, mi bismo bili slabije informirani o toj temi. Prikazivanje povezivanja ostvaruje tri važna cilja. Prvo, ono prikazuje čvrsti vjerodostojni pisani dokaz da će, s vremenom, izgraditi rastuće spremište informacija koje očito još ne postoji na Zemlji.

Stvaranjem takve knjižnice nezavisnih činjeničnih dokaza, možemo pomoći u poticanju onih koji se opiru postojanju ley linija da preispitaju svoj stav po tom pitanju. To će, nadamo se, uvjeriti čak i najgore skeptike! A učinivši ovu knjižnicu "vidljivom" i dostupnom svima, mi na taj način "razotkrivamo" koncept ley linija i zemaljskih energija. Još jedan dokaz koji možemo prikupiti, koordinirati i uspostaviti zajedništvo u tome, tim više će se globalna zajednica ley linija razviti. Dakle, više "svjetla svijesti" prožima same ley linije.

Drugo, naša knjižnica karata koja se razvija, omogućit će drugima da se vrate ovim stranicama iz raznih razloga, uključujući redovna i vitalna "održavanja". Treće i najočiglednije, nepostojanje detaljnih ley linija na lokanoj razini potencijalno priječi, čak onemogućava, njihovo čišćenje od toksičnosti. Karta ruta ley linija omogućuje vidljivost povezanosti ley linija, kapaciteta prijenosa njihovih energija i kutni pravci kroz krajolik, ne manje važni od onoga čemu centri moći služe; svi ovi čimbenici mogu biti važni za koliko je proces čišćenja napredovao. Zadatak se može usporediti s odčepljivanjem složenog sustava cijevi odvodnje za koji plan pozicija je često neophodan.

Tako, izrada planova, dakle, vjeruje se, da je preduvjet dugoročne strategije. U stvari, mnoge od poruka tražile su kartu ley linija za njihovo lociranje. Nažalost, to nije uvijek lako naći i mnogo češće da ne, one su generirane iz prvih principa koristeći standardne karte okoliša i druge metode otkrivanja.

Mnogi su pitali, "kako mogu pomoći?" i "što se može učiniti?" i, stoga, moj bi savjet bio da se počne ucrtavati u karte i upozna s krajolikom i njihovim ley linijama. Trebati će vremena da se izvuku te informacije, tako da je poželjno da se izvrše pripreme u najkraćem mogućem roku.

Priličan broj poruka je također zatražio dodatnu literaturu koja se odnosi na to. U skladu s tim, kratak popis literature je na kraju ove knjige.

Za one koji žive u Europi i traže detaljne karte da idu s njima, ja bih savjetovao dobivanje pristupa djelima Xavier Guicharda - Eleusis Alesia. Ova knjiga, koja sadrži veliki broj detaljnih karata, često ju je teško dobiti. Ali to je u potpunosti dostupno na internetu.

I na kraju...

Veronica me je zamolila da spomenem ovu informaciju koju mi je dala u jesen prošle godine.

Dana 14. siječnja 2012 Veronica Keen je imala seansu s vidovnjakinjom zvanom Louise. U to vrijeme, nikad nisam ni znao za Veronicu, jer se nismo sreli do 28.kolovoza 2012.

Međutim, bilo je tijekom ove seanse da je Louisa rekla ove riječi...

"Tko je Mark? On je jedan sa Zemlje. Vi ćete čuti o njemu. Inovativan draga moja. Nemate pojma. Ići će po cijelom svijetu."

Tako, do slijedećeg ažuriranja.

_______________________________________________________________

Od Mark-a preporučena literatura

Pripremio sam listu ono što sam smatrao da su plodonosni Europski radovi koje mogu preporučiti:


Ley Lines : Early British Trackways, Moats, Mounds, Camps and Sites – Alfred Watkins (1855-1935) : (First Published, 1922)

The Old Straight Track : Its Mounds, Beacons, Moats, Sites and Mark Stones – Alfred Watkins (1855-1935) : (First Published, 1925)

Eleusis Alesia : Enquête Sur les Origines de la Civilisation Européenne – Xavier Guichard (1870-1947) : (Abbeville Imprimerie F. Paillart, Published 1936)

The New View Over Atlantis – John Michell (1933-2009) : (Thames & Hudson, 1983);

Ancient Energies of the Earth : A Groundbreaking Exploration of the Earth’s Natural Energy and How It Affects Our Health – David Cowan with Anne Silk (Thorsons, First Published, 1999)

I would especially like to point out the extended body of field work undertaken by the late Hamish Miller (1927-2010) and Paul Broadhurst; for it was Hamish who hand-forged my own iron dowsing rods from his sacred site in Cornwall. His detailed mapping of the Michael-Mary lines in England is contained in ...

The Sun and the Serpent : An Investigation into Earth Energies – Hamish Miller and Paul Broadhurst (Pendragon Press, 1989)

For those interested in the Apollo-Athena/Michael-Mary axis traversing from Ireland, Cornwall, France, Italy, Greece to Israel, then the following publication could be of interest ...

The Dance of the Dragon : An Odyssey into Earth Energies – Hamish Miller and Paul Broadhurst (Mythos, 2007)

For our friends in New Zealand, Hamish and his co-researcher Barry Brailsford also prepared ...

In Search of the Southern Serpent : A Journey into the Power of Place – Hamish Miller & Barry Brailsford (2006)

I also commend these smaller pocket introductory guides ...

Leys : Secret Spirit Paths in Ancient Britain – Danny Sullivan (Wooden Books, 2000)

Earth Grids : The Secret Patterns of Gaia’s Sacred Sites – Hugh Newman (Wooden Books, 2008)

Preveo: Fredi

Website: The Montague Keen Foundation
Preveo s engleskog: FrediShare |