Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 15. veljače 2015

Montague Keen - 15. veljače 2015

Moji prijatelji, ako čitate moje riječi, onda ste dovoljno budni da razumijete ono što tražim od vas. Da bi kabala dobila Treći svjetski rat, morate shvatiti da oni to ne mogu učiniti bez vašeg dopuštenja. Vaša ŠUTNJA je učinkovita i daje im dozvolu da nastave. Vi znate da postoji sila koja kontrolira vaš planet, a oni na vlasti odgovaraju na to. Oni nikada ne bi došli na tu poziciju osim ako su se dogovorili da pristaju služiti samo svojim kontrolorima.

Mnogi od vas ste živjeli život bez da ste iskusili rat i razaranja prouzročena njime. Nedavno ste vidjeli dokaze totalnog uništenja Drezdena i pokolj njegovih ljudi. To je samo jedan primjer koji je svjež u vašim umovima. Mnogi gradovi, diljem Europe, bili su uništeni. Želite li doista živjeti u takvom uništenju, ili to želite drugima?

JA NE PRISTAJEM, trebala bi biti vaša mantra, svaki budni trenutak vašeg života. Kabala ne može pokrenuti rat bez vašeg pristanka. Razgovarajte sa svima s kojima dolazite u kontakt, o davanju pristanka. Možda ćete se zaprepastiti kad vidite koliko ste snažni, kad vidite kako pokušaji za početak rata NE USPIJEVAJU. Kad uspijete u sprječavanju svjetskog rata, onda pređite na slijedeće.

NE PRISTAJEM NA CHEMTRAILS. Slijedite ovo s JA NE PRISTAJEM NA FLUORIDE; CIJEPLJENJA; MEDICINU UTEMELJENU NA TABLETAMA; GM USJEVE. Koristeći svoje umove, možete promijeniti svoje živote i vaš svijet. Vi imate moć.

Obrazovanje i lijekovi se koriste protiv vas. Pogledajte oko sebe; neki od najvećih protivnika kabale nisu bili obrazovani. Tako njihovi mozgovi nisu bili kontrolirani. David Icke napustio je školu u dobi od 15 godina, tako da on još uvijek može jasno vidjeti što se događa. On nije mogao shvatiti zašto drugi ne mogu vidjeti ono što on vidi. Davidov um nije bio ograničen. Obrazovni sustav zatvara umove. Zato je potrebno više napora mnogim ljudima da se probude. 1% populacije drži vaš svijet za otkupninu. To nema smisla. Vi znate tko su oni. Zašto im dajete okay da unište čovječanstvo i planet Zemlju? Je li to ono što stvarno želite?

Vidio sam Veroniku kako gleda video koji se zove HOLOGRAPHIC-DISCLOSURE (na Youtube kao i na Jean Haineovoj stranici, What's the ‘real’ Truth?) Odvojite malo vremena da to pogledate, i shvatite što je bilo učinjeno za preuzimanje kontrole nad ljudskom rasom. Čovječanstvo NIJE PRISTALO NA OVO. To je postignuto dok ste vi spavali. Sada kada ste budni i svjesni, možete reći, "NE, JA NE PRISTAJEM NA VAŠE PLANOVE ZA ČOVJEČANSTVO!" 99% vas morate biti zajedno.

Ovdje je primjer onoga što je učinjeno ljudima kada se probude i poduzmu akciju. IRSKA VLADA uvažava diktate kabale. Ona ne podržava irski narod. To je potvrdni primjer da političari nisu u službi da služe vama. Pročitajte riječi Charlesa Stewarta Parnella. On je vjerovao u Irsku i volio je i poštivao irski narod.

Kažem irskom narodu, SJETITE SE TKO STE. Vatikan je sakrio ove informacije od vas. Papa Adrian je to osigurao. Vi ste moćna rasa. Nemojte dopustiti da vas banke varaju.

To vrijedi i za Grčku i sve druge zemlje koje pate u rukama banaka. Amerika treba odgovoriti na mnogo toga, jer ona je dopustila Federalnim Rezervama da preuzmu tiskanje novca u 1913, i cijeli svijet je trpio kao rezultat toga. Nije bilo takvih stvari kao porez na dohodak prije 1913. To je zato što morate platiti Federalne Rezerve. Prihod ide njima. To je također držano skriveno od vas.

Došlo je vrijeme za napuštanje političkih stranaka. Glasujte samo za one koji imaju vaše najbolje interese u srcu. Nemojte pasti, još jednom, na lažna obećanja koja čujete tijekom svakih izbora. Ova obećanja nisu nikad održana. Prestanite biti naivne ovce.

Vi u svojim dušama znate što morate učiniti. Vi ste na Zemlji da spasite planet od onih koji tu ne pripadaju. Oni se žele riješiti čovječanstva Zemlje, tako da je mogu preuzeti i živjeti u njihovom izvornom stanju, bez potrebe da usvajaju ljudska tijela kao što su vaša.

Opet vas molim da se udružite i kažete NE. Razmislite o tome, jeste li dali dozvolu za chemtrails, fluoride, GM usjeve, cijepljenje, i medicinu koja se temelji na tabletama? Što drugo ćete dopustiti prije nego što poduzmete akciju? Znate li da gospodin Putin ne dopušta chemtrailse, fluoride itd u Rusiji? Što vam to govori?

Rak je bolest koju je stvorio čovjek. Vaša patnja i vaš strah su ENERGIJA za njih. Spriječite rak uzimajući SODU BIKARBONU (natrij bikarbonat) sa sokom od limuna i toplom vodom, svaki dan, i nećete dobiti rak. Nema jednostavnije od toga. (Ja to radim svaki dan. Moj prijatelj riješio se 5 tumora u 3 tjedna koristeći to s MMS.)

Držite se podalje od bolnica. Oni vjeruju u ono što rade, ali njima se lagalo. Vi morate preuzeti odgovornost za svoj život i braniti sebe. Kad otvorite oči, shvatit ćete koliko toga je naslagano protiv vas. Ali ne očajavajte, mi smo tu da vam pomognemo da vratite natrag ono što je s pravom vaše.

Ponovite slijedeće... JA NE DAJEM PRISTANAK. Učinite to, iznova i iznova, dok idete kroz dan. Budite spremni da se iznenadite.

Pošaljite ljubav i svjetlo svima koji ih trebaju, pogotovo ljudima iz Ukrajine. Ako kabala dobije svoj način, mogli bi biti vi, sutra, jer oni se neće zaustaviti na Ukrajini. Morate biti uz ljude iz Ukrajine. Ujedinite se! Postanite ujedinjeno čovječanstvo. Budući da ste budni, možete aktivno sudjelovati u onom što se događa. Koristite svoj um, svoje misli, i riječi, da KAŽETE NE RATU. Budite ljubazni jedni prema drugima, i pomognite tamo gdje je pomoć potrebna. Zajedno, vi ćete stvoriti svijet koji je ujedinjen u miru i harmoniji.

Moja ljubavi, život nije lak. Neće proći dugo vremena od sada prije nego što počnete vidjeti promjene koje su potrebne za uklanjanje opasnosti od rata.


Website: The Montague Keen Foundation
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge