Home > > Montague Keen - 16. studenoga 2014

Montague Keen - 16. studenoga 2014

Ovo je vrijeme objelodanjenja, draga moja. Nema skrivenog mjesta na Zemlji u ovo vrijeme velike promjene. Samo oni koji žive u strahu ostaju u 3D, jer se boje promjena. Ima i onih koji nikad nisu naučili otvoriti svoje umove za čuda planeta Zemlje; oni koji nisu nikad postavljali pitanja kao na primjer, zašto čovječanstvo ne radi zajedno kao jedan; ili tko je stvorio podjele kao što su religija, da bi podijelili i izazvali sumnju i sukob.

Sada, drugi vam daju detalje o tome što je odlučeno na Nicejskom vijeću. Uništavanje života na Zemlji započelo je tada. Svi dokazi kriju se u Vatikanu. Kad su dokazi pokupljeni iz mora u Iraku, bio je proglašen rat i dane upute američkoj vojsci da uništi sve novo otkrivene drevne spise, kako istina o civilizaciji nikad ne bi izašla vani. Teško je čovječanstvu boriti se s činjenicom da Vatikan propovijeda ljubav, ali praksa je upravo suprotna. Rekao sam, mnogo puta, "NIŠTA NIJE KAO ŠTO SE ČINI". Sve što ste učili, bilo kroz obrazovanje ili od vaših roditelja, apsolutno je pogrešno. Nikad niste dobili priliku da istražite istinu i time zakoračite u svjetlo.

Vrijeme odugovlačenja je završilo. Odluke se moraju donijeti. Podižete li svoje vibracije i pomičete li se iz 3D života (ili bih trebao reći, postojanja) i selite se u svjetlo, uklanjajući okove koji vas drže u zatvoru. Bredley Love vam je to jasno napisao. On je pokrio sve. Ne trebate ni malo sumnjati da iluzija koju su stvorili vaši kontrolori je upravo to - velika iluzija. Treba puno da se probudite, ali to se mora napraviti.

Veronika ima mnogo vrpci naših razgovora nakon što sam napustio Zemlju i prešao u duha. Bio sam šokiran vidjevši razmjere korupcije, ali na Zemlji sam živio nesvjestan većine toga. John Mack također je razgovarao s Veronikom o strašnoj korupciji koju je vidio sa strane duhovnog života čega je bio potpuno nesvjestan na Zemlji. (Vrlo zanimljive vrpce) Tada sam rekao Veroniki, da se vrata Vatikana moraju zatvoriti. Prije deset godina, ona nije mislila da će se ikad to dogoditi. Sada, vi ćete to vidjeti u ne tako dalekoj budućnosti.

Vaš svijet će se oporaviti od svega što mu je učinjeno. Svi poslovi sklopljeni s van-svjetskim entitetima će postati ništavni. Vi ćete početi iznova s čistim škriljevcima i izbjeći ćete sve zamke prošlosti. Sve će biti na otvorenom, Čovječanstvo će živjeti u miru. Oni koji ne pripadaju na Zemlji će morati otići. To će se dogoditi. Buđenje se ne može zaustaviti, bez obzira koliko je prepreka stavljeno na njegov put, to će se dogoditi. Skrivajući glave u pijesku neće vas zaštititi. To je nešto s čim se svatko na Zemlji mora suočiti i nositi se s time. Napadi na glasnike neće vas zaštititi. S činjenicama će se morati suočiti vrlo brzo.

Jeste li dovoljno otvoreni za primanje ISTINE i PROSVJETLJENJA i da radite prema svijetu mira za sve? Oni od svjetlosti moraju se zaštititi kako se napadi povećavaju, a oni dolaze sa svih strana. Ashtar virus je u mnogima. On pronalazi vašu slabu točku i koristi vas. On se bori da vas zadrži pod kontrolom i neće lako prihvatiti poraz.

Oni su planirali ovo preuzimanje čitavih 2000 godina. Oni nisu sretni da prihvate poraz i napuste vaš planet. 2000 godina su imali čovječanstvo pod kontrolom i življenja u strahu, jer su banke stvarale sve više i više problema onima koji su pokušavali preživjeti na Zemlji. Njihovi laboratoriji proizveli su viruse da napadnu čovječanstvo, a također su proizveli cjepivo da pobiju stanovništvo. Gdje je vaša sloboda izbora u svemu tome? Vi plaćate porez koji se koristi za trovanje vaše vode, vaše hrane, i vašeg zraka. Jeste li ikada ovo ozbiljno razmotrili?

Povucite svoj pristanak, kao što je Bredley savjetovao, i činite to svaki dan. Oni vam ne mogu naškoditi bez vašeg pristanka. Izuzetno je važno da to razumijete. Neka to bude vaš prvi korak preuzimanja kontrole nad vašim životima. Sloboda vam neće biti servirana na tanjuru, morate je zaraditi. Budućnost može biti onakva kakva želite da bude. Zato napravite planove za nju, radite prema njoj, i pripremite se za nju.

Irska je KLJUČ koji će sve otključati. Velika promjena će početi tamo, a sve druge zemlje će je slijediti. Prava povijest Irske koja će se otkriti ukloniti će sve kontrole kabale. Enormnost LAŽI koje su vas učili će vas šokirati i zgadit će vam se. Zamolili smo vas za pomoć stvaranja centara, gdje će se učiti nove metode proizvodnje hrane i energije. Ljudi će morati zaboraviti sve što su učili. Oni će početi život iznova, bez majstora obmane koji su kontrolirali svaki aspekt njihovih života. Vaša budućnost je u vašim rukama, pa rukujte s njom pažljivo.

Prirodna energija vašeg planeta će biti obnovljena. Bili smo u mogućnosti da vam pomognemo u oslobađanju zarobljene energije iz ley linija. To bi bio prvi korak za ponovno preuzimanje kontrole. Pogledajte što je postignuto otkad ste počeli oslobađati tu energiju na 2. veljače. Vaš rad na oslobađanju ove energije će zauzeti svoje mjesto u povijesti Novog doba prosvjetiteljstva. Molimo vas da nastavite ovaj posao, jer on je cijenjen na obje strane života. Kad preuzmete odgovornost u svoje ruke, možete postići mnogo.

Svaki dan saznajete više o tome kako ste držani pod kontrolom, i kako je svaki aspekt vašeg života kontroliran. Da ste čitali o takvoj kontroli u horor priči, ne biste vjerovali da je to moguće. Sada, vidite li kako je pametno to učinjeno. Govorilo vam se da se to radi za vašu korist, kada je jasno DA NIJE. Kad čovječanstvo kaže NE svim tim upadima u život na Zemlji, onda ćete vidjeti kako se kontrola podiže.

Imate li sve što treba za to? Možete završiti noćnu moru života na Zemlji, kakav se danas živi. Dugujete to svojoj djeci da bi se osiguralo da sva korupcija bude uklonjena i svi ratovi budu odmah zaustavljeni. Samo prestanite vjerovati LAŽIMA. Postanite ono što jeste. Zahvaljujemo svima koji dijele istinu s drugima, kako bi pomogli čovječanstvu da se probudi. Vi ste gotovo tamo.

Moja draga, bilo je teško. To samo pokazuje koliko su očajni. Pomoć dolazi sa svih strana. Vi nikada niste sami.

Uvijek uz tebe. Tvoj obožavatelj, Monty.


Web stranica: The Montague Keen Foundation
Preveo: Fredi
Možete koristiti Paypal za donaciju Zakladi
za pomoć u kupnji novog Centra u Irskoj.
Svaki financijski doprinos koliko god mali, biti će uvelike cijenjen.
Veronica Keen


PS. Ja živim u Londonu, engleska. Potrebno je istaknuti da SAD poštanski nalozi mogu se unovčiti samo u SAD-u. Oni se NE MOGU koristiti ovdje u engleskoj.

Paypal

Alternativno, možete koristiti šifru banke danu u nastavku:

NATWEST BANK

RAČUN: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION

IBAN: GB56NWBK60233682587809

BIC: NWBKGB2L
Share |