Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 17. rujna 2017


Montague Keen - 17. rujna 2017

Čovječanstvo je poduzelo pozitivne akcije kroz meditaciju i spriječilo veliku štetu Americi koju je kabala planirala. To je pozitivni dokaz da zajedno imate moć da spriječite uništavanje Zemlje. Mogu vam reći da je ovo bio teški udarac za kabalu. Mnogi od njih sada shvaćaju da više ne mogu raditi što žele s ljudskom rasom. Nikad se prije nisu morali baviti probuđenim čovječanstvom. Oni shvaćaju da će njihovi planovi za preuzimanje Zemlje bit spriječeni. Mnogi od njih planiraju napustiti Zemlju kroz zvjezdane portale koji još uvijek funkcioniraju. Drugi se nadaju pronaći načine kako nagovoriti čovječanstvo da im dopusti da ostanu na Zemlji. Ali leopard ne može promijeniti svoje mrlje. Stoga ga se uvijek mora smatrati takvim. Vi možete izabrati, s vremenom, da im oprostite za ono što su učinili, ali nikad to ne smijete zaboraviti. Uvijek morate paziti da ponovno ne bi pokušali preuzeti kontrolu. Sve vaše vlade su dio ove kabale. Svi oni na vlasti ne rade za dobrobit ljudske rase. Moraju se napraviti velike promjene za potpuno novi način života, gdje otvorenost i poštenje prevladavaju s pravdom za sve.

Sve što je kabala zacrtala da uništi ljudski život na Zemlji, mora se eliminirati. Bez chemtrailsa, bez vode zatrovane vode. Bez cjepiva ili medicine bazirane na lijekovima. Zemlja se mora očistiti od svih kemikalija tako da može pružiti hranu koja je pogodna za čovječanstvo. Hidroponija je hitan odgovor za brzu proizvodnju dobre hrane. Čišćenje tla je ključno kako bi se osiguralo da je prikladno za uzgoj usjeva. Ponovno mora biti sigurno.

Budite spremni, jer će se to dogoditi prije nego što mislite. Kabala zna da nema puno vremena. Oni više ne mogu dobro podnijeti neuspjeh. Ne gubite svoju energiju generirajući ljutnju prema njima jer bi vam to samo moglo naštetiti. Oni su paraziti koji žive od energije vaših patnji, pa ih jednostavno pošaljite njihovim putem.

Vaš zadatak je da planirate budućnost. Prvo, pokušajte vratiti i zamijeniti sve što je uništeno. Ovo je ogroman zadatak, ali sa svim vašim rukama, radeći zajedno, biti će to radosni napor. Budućnost je vaša, pa živite u sadašnjosti. Učinite sve što je neophodno kako bi budućnost bila onakva kakvu ste sanjali. Nije važno u kojem dijelu svijeta živite, jer cijelo čovječanstvo, bez razlike, će preživjeti i napredovati. Paraziti će otići jer ne mogu preživjeti na svjetlu. To su paraziti koji su stvorili religiju kako bi vas kontrolirali. Živjeli su od vaše patnje i to će biti izloženo. Vidjet ćete ih tko su i što su. To će šokirati mnoge od vas koji su bili prevareni njihovim dobrim riječima i obećanjima. Po njihovim djelima ćete ih vidjeti.

U davnim vremenima čovjek je bio povezan sa svime što postoji. Nije mu trebala religija za povezivanje s Bogom. Nije mu trebao posrednik. Bio je jedno s Bogom, ili Izvorom, jer mnogi od vas se pozivaju na Boga. Bilo je normalno da čovjek komunicira s Bogom. Zatim su došli paraziti, koji su željeli kontrolirati ljude. Oni su izumili priču o ljudima koji nikada nisu postojali i mjestima koja su izmislili. Uvjerili su ljude da je priča istinita. Prvo su stvorili priču na Vijeću u Niceji (danas Iznik, pokrajini Bursa, Turska – op. prev.) godine 325AD. Na njihovo iznenađenje, ljudi su je prihvatili kao istinitu, a paraziti su je održavali na životu sve od tada. Ove priče još uvijek kontroliraju živote mnogih ljudi, čak i do današnjih dana. Na tom je vijeću odlučeno uništiti i Irsku i Egipat. Bila su to velika središta učenja i znanja, a njihov DNK je od velike važnosti. Jedina stvar koja zastrašuje kabalu je DNK IRACA. To je razlog zašto je Irska trpjela u rukama kabale generacijama. Oni su stvorili sjever-jug podijelu u Irskoj kako bi prouzročili polarizirano stanje u ljudima. To je uzrokovalo stalnu napetost u tom malom dijelu raja koji se zove Irska. Ovo je, moji prijatelji, razlog zašto kažem "Irska je ključ koji će sve otključati". To također objašnjava zašto Vatikan i Kruna imaju takav smrtni stisak nad Irskom i njezinim narodom. U 1152AD, PAPA ADRIAN DAO JE IRSKU I NJEZIN NAROD KAO ROBOVE BRITANSKOJ KRUNI, POD UVJETOM DA IRCI NIKADA NE SAZNAJU TKO SU.

U trenutku kada Irci budu imali hrabrosti da istraže tko su, onda je kabala završila.

Duboko vam zahvaljujemo što ste istupili s financijskom pomoći Daveu McCannu, kako bi u Kaliforniji dobio odgovarajuće pravno zastupanje. S vremenom ćete shvatiti važnost ovog zahtjeva. Za sada, molim vas, imate moju riječ za to.

Justice for Dave McCann. Irish man framed in California.
Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

(Pravda za Dave McCanna. Irca optuženog u Kaliforniji. Prikupljanja sredstava za troškove odvjetnika s GoGetFunding)

Dave me je zamolio da vam zahvalim što ste doprli do njega. On doista cijeni vašu pomoć.

Njemu je važno da zna da nije napušten. On će završiti svoju misiju.

Draga moja, zahvaljujemo tvom prijatelju što je došao da vas spasi. Brzo ste tonuli i trebali ste pomoć. Da ste ti i Dave u stanju preživjeti ono što doživljavate pravo je čudo. Odlučnost Iraca da prežive držalo ih je u dobroj poziciji tijekom povijesti.

Zauvijek uz tebe, tvoj obožavatelj, Monty.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge