Home > > Montague Keen - 27. prosinca 2015

Montague Keen - 27. prosinca 2015

Iako možda jasno ne vidite, vi ste napravili veliki napredak u 2015 godini. Unatoč naporima religije i države da vas drže pod njihovom kontrolom, mnogi od vas su hrabro zakoračili u svjetlo, odbijajući im poslušnost. Sada jasno vidite kako sve ono što ste u prošlosti prihvaćali i vjerovali, dio je velikog plana da se ukloni čovječanstvo sa Zemlje. Bili ste poticani da služite kao oružje svog vlastitog uništenja. Koliko je to ZLOBNO? Vi ste dobrovoljno oblačili uniforme, ubijajući za njih. Uništili ste sveta mjesta i objekte koji su s razlogom preživjeli, tako da bi čovjek saznao tko je on i svoju pravu povijest. Kabala želi sve dokaze čovječanstva ukloniti sa Zemlje. Ljudi kontroliranog uma rado to činje za njih. Oni ponosno pokazuju svoje medalje, svoje nagrade za uništavanje čovječanstva. Koliko je to bolesno? U trenutku kad oblačite njihove unuforme, bilo vojske ili policije, gubite svoju ljudskost. Postajete roboti koji su poslušni onima kojima služe.

Kroz meditaciju, možete se povezati sa svojim višim ja, da pronađete snagu. Mnogi od vremena Atlantide i Lemurije vratili su se na Zemlju kako bi osigurali da ne radite iste greške koje ste nekad radili. Povežite se s njihovim meditacijama ili jednostavno radite ono što djeluje za vas. Kabala je osigurala da budete bombardirani s kontrolom uma u svakom trenutku vašeg života, korištenjem jezika, simbola, "muzike", obrazovanja. Osim ako živite u dalekom, neotkrivenom mjestu gdje ne postoje sve zamke suvremenog života, vi vodite bitku sa sustavom kontrole. Sve dok to ne budete jasno mogli vidjeti, nemate šanse. Nakon što se probudite na to, TO GUBI SVOJU MOĆ NAD VAMA I VI STE SLOBODNI. Onda vidite one koji vam nameću svoju volju, prisiljavajući vas da živite kao životinje u kavezu, previše uplašene da izađu preko linije. Pitate se kako je ljudska rasa mogla doći u ovakvo žalosno stanje. Vi, da, svatko od vas koji ovo čita, zna u svom srcu da ste na Zemlji da napravite potrebne promjene da bi čovječanstvo opet preuzelo kontrolu, kako bi se osiguralo da čovječanstvo i dalje živi život na Zemlji. Oni koji ne pripadaju na Zemlji, mogu je nesmetano napustiti. Oni koji žele tražiti oprost, koji se obvežu služiti i pomoći čovječanstvu da ponovno vrati kvalitetu života svima, mogu to učiniti. Kad sve bolesti koje je kabala proizvela u svojim laboratorijima i nametnula čovječanstvu više ne budu postojale, život će postati lakši. Kabala je uništila kvalitetu života svim ljudima. Sve to će prestati. Oni uviđaju da je teško nametnuti njihove bijedne lijekove i cjepiva probuđenom čovječanstvu. Snaga leži u 99%, i oni to znaju. Udružite se i napravite da 2016 bude godina u kojoj će korupcija u svim svojim mnogim oblicima biti uklonjena sa Zemlje. SLOBODA je vaš cilj.

Veronika, moraš čuvati snagu. Mnogo se od tebe očekuje. 2016 je godina Irske u kojoj treba završiti ono što je počela 1916 godine. POTPUNA SLOBODA, NIŠTA MANJE. Sloboda od države i religije koje su imale tako zao stisak nad Irskom. Kad Irska bude slobodna, tada će cijelo čovječanstvo biti slobodno, da nikad više ne bude pljačkano od strane banaka ili religije. Budite hrabri, moji irski prijatelji, vi ste gotovo tamo. Vaša budućnost je u vašim rukama.

Mi te okružujemo s našom ljubavlju, moja draga, da suzbijemo zle napade. Ti znaš bez sumnje da smo na pravom putu.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.


The Silver Legion

Transcripts


Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen
Hrvatski prijevod: Fredi
Share |