Home > > Alpha Ship, May 8, 2011

Alpha Ship, May 8, 2011

Artist's impression of the Alpha Ship

Pozdravi s Alfa Svemirskog broda!
Na temelju namjera vaših govornika znati ćete da li oni stvarno dolaze kako bi vam pomogli ili imaju druge stvari na umu. Ovaj savjet možete primijeniti ne samo u zemaljskoj sferi nego u svim sferama (ne samo kada su u pitanju zemaljski vođe i govornici nego i kod kanaliziranih poruka).

Do prije samo nekoliko godina morali ste biti vrlo oprezni kada su u pitanju komunikacije koje primate ( neki kontakteri ovo dobro znaju poput Soxto Paza i Eugenio Siracuse, između ostalih) budući da su na površini vašeg planeta bile neke posjetiteljske civilizacije čiji interes je bio više znanstvene prirode (i to za njihovu znanost očito) nego duhovne. Oni nisu došli kako bi vam pomogli razviti duhovnost nego kako bi proučavali vaše ponašanje i vašu genetiku te kako bi razumjeli način na koji funkcioniraju vaši unutrašnji organi.
Zbog boje njihove kože imenovali ste ih “Sivi”. Postoje neki poznati i žalosni slučajevi otmica gdje su članovi vaše ljudske rase bili odvedeni u njihove male svemirske brodove – laboratorije gdje su ih ova mala bića promatrali i proučavali.

Oni su svima nama dali istu reputaciju, da izvanzemaljci dolaze kako bi vas otimali i terorizirali, i na taj način sve su nas strpali u isti “koš” – bez obzira tko smo i bez obzira kakve namjere imamo.

Također je želja nekih filmskih producenata da naprave senzacionalističke i zastrašujuće filmove pridonijela širenju ove laži – da svi dolazimo sa tim istim sebičnim i egoističnim namjerama.
Ali otprije nekoliko godina, kako se približavao prijelaz tisućljeća, Galaktička Federacija je odlučila intervenirati kako bi zaštitila zemaljsku populaciju i kako bi razriješila sporazume i zavjere koje su Sivi postigli zajedno s nekim članovima vlade SAD-a.
Iako su i neke druge države bile svjesne ovih zbivanja, vojna vlada SAD-a je bila ta koja je napravila sporazum sa Sivima, posebice vojno zapovjedništvo sjevernih država.
Galaktička Federacija je intervenirala kako bi zaštitila nevinu populaciju, posebice u SAD-u, budući da su mnogi od njih bili korišteni kao pokusni kunići, što je odobravala vojska i određene sjevernoameričke tajne špijunske agencije.

Galaktička Federacija je upotrebila složeni logistički plan, počevši od onesposobljavanja tehnologije ovih posjetitelja i završavajući sa njihovim zatočeništvom unutar njihovih svemirskih brodova te ih je protjerala s ovog planeta i poslala ih natrag u njihov Solarni Sustav koji je vrlo blizu Vašeg.
Kada je prvi dio plana (evakuacija Sivih) ostvaren, formirana je rešetka kroz jedan tip energije, nepoznat vama na ovom planetu, koja ima vlastitu inteligenciju – no ona nema vlastiti život budući da je izrađena našom tehnologijom – i sposobna je prepoznati tip posjetitelja koji pokušavaju pristupiti vašoj atmosferi i vašem tlu.
Tako da, ukoliko posjetitelj ili posjetitelji nemaju čiste i nesebične namjere pomoći populaciji, a ova pomoć može imati cijeli niz karakteristika, energetska rešetka će spriječiti njihov pristup ovom planetu.

Na taj način Galaktička Federacija osigurava da se nijedna vanjska civilizacija koja ima slične namjere kao što su imali Sivi ne može uplitati u proces Uzašašća na koji imate pravo, prema izričitoj odluci Onoga Koji Je Sav Ljubav I Sav Milost.
Nećemo vam poricati da je bilo situacija kada smo morali poduzeti drastične mjere kod nekih civilizacija koje su došle sa neprijateljskim namjerama, ili vam barem nisu imali namjeru pomoći, ali ove slučajeve možete nabrojati na prste jedne ruke budući da su većina posjetitelja koje ste imali od početka milenija bili oni koji su vaša braća I koji su vam došli pomoći, a ne eksperimentirati s vama ili vaditi minerale iz Zemljine kore.

Ovo sam vam objasnio kako biste bili smireni, znajući da je vaš proces uzdizanja na petu dimenziju zaštićen od strane svih nas kao i preciznom tehnologijom energetske rešetke koja okružuje Zemlju već par godina po vašem zemaljskom vremenu.
Interni događaji koji se zbivaju na vašem planetu u kojima vi sami imate glavnu ulogu, a o kojima imate znanje gledajući ih u vašim dnevnim vijestima, su druga stvar, o tome ćemo govoriti drugi put.
Neka vas Svjetlost Beskonačnog i Vječni Kreator svih svjetova okružuju i ispune vas s Mirom i Ljubavi.

Commander Sohin

Prevela s engleskog : Maja


Would you like to ask a question to our brothers in Alpha Ship? Please send it to us and if we find it appropriate, we'll add it to our Question Corner! We can't guarantee that they will answer your question, but we know that they monitor us, so there's a good chance that they will at least read it.

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Alpha Ship,
please let us know and we'll add you to our mailing list.