Home > > Alpha Ship, June 16, 2011

Alpha Ship, June 16, 2011

BUDA

Blagoslivljam vas, i potičem vas da zatražite Gospodina Svijetova i Svih Sfera da vam dozvoli da postanete svjesni Istine Tko Vi uistinu jeste, zašto ste ovdje i koja je vaša uloga u ovom transcedentalnom trenutku planetarne evolucije, a također i kozmičke evolucije.

U ovim trenutcima pozdravlja vas Budina svijest. U mojoj posljednjoj inkarnaciji na Zemlji i u fizičkoj ravni znali ste me kao Siddhartha Gautama Buddha. Ovo je bila moja posljednja inkarnacija kao odvojena individua od Cjeline. Sada silazim iz svog Nebeskog Doma kako bi vam dao poruku za cijelu populaciju na Zemlji, planetarnu populaciju, iz Mjesta gdje Smo Svi Jedno na svjestan način i koje u potpunosti mogu iskusiti oni koji postoje na ovoj Visokoj Razini svijesti.

Jedina razlika između vas i Mene, ukoliko želite vidjeti razliku, je ta što Ja Znam Tko Ja Jesam, dok vi još uvijek tragate za vašom istinskom prirodom.

Draga djeco, skroz dok vi vjerujete da ste tijelo ili um, ili bilo što u nižem „vozilu“, svijet će vam se činiti poput mjesta tuge, nepravde i zlobe.

Ali jednog lijepog dana, u datom trenutku čuđenja i strahopoštovanja, sva Istina svijetova, razina i dimenzija bit će vam otkrivena i vi ćete razumjeti tko vi uistinu jeste, a lažna i prividna 3D „stvarnost“, za koju ste mislili da je jedina stvarnost, će iščeznuti poput guste magle koja nestaje s pojavom sunca.

Ostanite čvrsti u svojim uvjerenjima; ne dopustite da itko poljulja vašu vjeru, sada kada je ona još uvijek krhka, nejasna i podložna rušenju. Budite strpljivi, jer će se ovaj čudesan trenutak o kojem govorim dogoditi kada se najmanje budete nadali, i tada ćete postati ono što sam Ja postao, Prosvijetljena Bića i istinski nosioci Svjetlosti za svu braću i sestre (ljudske) rase.

Blagoslivljam vas, i potičem vas da zatražite Gospodina Svijetova i Svih Sfera da vam dozvoli da postanete svjesni Istine Tko Vi uistinu jeste, zašto ste ovdje i koja je vaša uloga u ovom transcedentalnom trenutku planetarne evolucije, a također i kozmičke evolucije.

Ali to morate zatražiti svim svojim srcem i svim umom svojim, znajući kako nećete samo vi imati koristi od toga, već svi koji će doći u bilo kakav kontakt s vama.

Drugim riječima, to ne može doći od sebične želje da se razvijete i uzdignete osobno, nego morate svjesno tražiti vaše potpuno buđenje za dobrobit cijele ljudske rase, a ne samo za vaše vlastito dobro. Učinite ovo kako biste pokrenuli evolucijski skok koji će uzdići cijelu ljudsku rasu kroz postupno buđenje svake ćelije koja je dio grupe svih živih stvari koje nastanjuju planet.

Učinite to na ovaj način, i uvjeravam vas da će vas Kreator, Izvor i Početak Svega Što Jest saslušati i pristati na vašu želju.

Dajem vam obećanje, obećanje Nekoga tko zna što govori, jer je On Sam prošao kroz ovaj korak koji ćete vi uskoro napraviti.

Okružujem vas sa Svojom Svjetlošću, koja će vam osvijetliti put prema samo-realizaciji, i izdišem Svoj Dah na vas, koji će vam pomoći da ostanete snažni i ujedinjeni sve do kulminacije događaja koji će dovesti do vašeg Oslobođenja, koje će ovom prilikom biti vječno i podići vas do razine svijesti iz koje nema povratka u gustu materiju.

Volim svakoga od vas čisto, Bezuvjetnom Ljubavlju koja teče izravno iz Mog Srca u vaša.

Izvor: Siddharta Gautama Buddha

Prevela s engleskog : Croatian Team


Would you like to ask a question to our brothers in Alpha Ship? Please send it to us and if we find it appropriate, we'll add it to our Question Corner! We can't guarantee that they will answer your question, but we know that they monitor us, so there's a good chance that they will at least read it.

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Alpha Ship,
please let us know and we'll add you to our mailing list.