Home > >SaLuSa, December 3, 2013

SaLuSa - 3. prosinca 2013
Osjećate li naš poziv, dragi moji, poziv koji šaljemo unutar naše energije kako bismo vam pomogli da završite svoju transformaciju i dosegnete višu stvarnost vašeg izbora. Možda ćete se osjećati kao da ste fizički podignuti, pogotovo kada zaspite i kada ste potpuno opušteni i vaš um je potpuno miran, to znači da ste, kao svijest u vašem sadašnjem obliku, spremni za pokret, ali vaša tijela se trebaju promijeniti kako bi bila potpuno dovršena, jer vi ćete se vratiti u njih u mnogo višim frekvencijama. Osjetite kako se energija vaše više stvarnosti intenzivira unutar vas, i vaše je tijelo u stanju primiti sve više i više kad promjena bude završena. Intenzitet tog osjećaja je uvelike usklađen s vašim izborom i željom da budete povezani s nama, kao vašom obitelji i svime što doživljavate kao svoju višu stvarnost, i mogli biste biti iznenađeni snagom vaše namjere i želje.

Ti trenuci su ovdje za vas, savršeno usklađeni sa svim višim energijama koje teku unutar i oko vas, a anđeosko područje je sada tako blizu vas kao nikad prije, jer oni pomažu svima vama, u skladu s vašom željom, da dođete do vrata koja su već otvorena za vas kako bi zakoračili u slijedeće iskustvo. Možete vidjeti njihove znakove posvuda i možete osjetiti njihovu energiju kako vas nježno okružuje cijelo vrijeme, ostavljajući uobičajene brige i dajući vam više energije da se fokusirate na sve ono što je sada važno. Važnost nekih stvari jasno vam je vidljiva, i svi vi koji ste odlučili krenuti dalje ne mogu ih ignorirati, jer energija u koju ste svi vi sada uronjeni vrlo je snažna i doslovno vas gura u savršen trenutak odakle možete dovršiti sve ono što je potrebno dovršiti prije konačnog uzdizanja.

Svi ćete biti zaprepašteni snagom koju će vam donijeti konačna faza preobrazbe, a mi znamo da već osjećate da je nešto veliko i nikad prije doživljeno "u zraku". Prihvatite i predajte se tome, znajući i osjećajući kretanje na više, na krilima koja je stvorila vaša vlastita energija, kako biste bili u stanju da ponovno živite u čistoj ljubavi i svjetlu. Čak i vaše fizičko tijelo se počinje osjećati lakše bez dokaza o gubitku težine, a to je zato što više ne morate nositi sva prethodno neriješena pitanja u svom biću. Vi se doista uzdižete, a ponekad možete dobiti osjećaj kao da vaše noge ne dodiruju tlo. Uživajte u svakom pojedinom iskustvu kroz koje sada prolazite, jer vi ćete ih pamtiti jako dugo vremena.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i svi mi uživamo u osjećaju da se ostvaruje ispunjenje vaših želja, a mi smo beskrajno sretni da smo dio njih. Zajedno stvaramo snažan savez ljubavi i svjetla, koji ćemo proširiti na cijeli svemir i pomoći uzdići svaku dušu unutar njega.


Kanal: madad

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/12/english-salusa-3122013

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi