Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, September 13, 2013

SaLuSa - 13. rujna 2013

Još jedno snažno čišćenje desilo se među onima koji su spremni da se pokrenu prema naprijed. Mi vidimo kako vaše svjetlo sja tako jarko i nadahnjuje druge da učine isto. Osjetite kako nova stvarnost klizi u vaše staro i donosi sa sobom sve potrebne promjene, čineći vas da se osjećate vrlo ugodno i u miru, a najviše od svega, daje vam snagu da potpuno vjerujete sebi i bez ikakvih dvojbi. Ovo povjerenje dolazi iz vaše veze s vašim Višim Ja, jer sada, za mnoge od vas, ništa ne stoji između vas, i vi se tako slobodno pričvršćujete na mudrost vašeg Višeg Ja koju dijeli s vama. Pažljivo ga slušajte, jer ono je vaš najbliži vodič na vašem putu. Osjetite kako informacija koju primate rezonira tako duboko u vama i daje vam osjećaj prepoznavanja tako dobro poznat svakome od vas, a kada ne osjećate takvu rezonanciju, to bi moglo biti zbog nekog problema na kome morate raditi, a vaše Više Ja pokazuje vam što ono jeste. Prihvatite ga i očistite ga s ljubavlju izvan vašeg načina, pa čak i ako niste svjesni nekih pitanja unutar sebe, znajte da su ili možda skrivena duboko u dijelu vašeg nesvjesnog uma i da su očišćena kroz stanje sna, ili ste tražili pomoć nekog drugog, jer vaša energija nosi znanje kako to učiniti. S takvim povezivanjem ste u stanju stvoriti vrlo snažno jedinstvo jednog s drugim, što će omogućiti drugima da to učine, kada budu spremni.

Toliko mnogo vas nas posjećuje u svom uspavanom stanju uma povezujući se sa svojom obitelji i dobijajući smjernice koje tražite, primajući ozdravljenje i čisti oblik ljubavi teče bez ikakvih blokada koje su se ponekad osjećale u budnom stanju uma. Zbog tih posjeta te su blokade sklonjene i mnogi od vas osjećaju ovu čistu ljubav kako ulazi u vaše fizičko tijelo, uzdižući vas i držeći vas u višem stanju uma cijelo vrijeme. Podijelite to osjećanje u kojem se nalazite s drugima s kojima jeste ili samo prolaze kraj vas. Biti ćete iznenađeni kolikim ljudima ste pomogli na ovaj način. Osjećamo da vam je vrlo ugodno biti oko nas, i znamo da je ovo pravo vrijeme da se približimo onima koji žele biti s nama. Mi smo jako ushićeni ovom vezom između svih nas i osjećamo sve vaše misli pune ljubavi. Mi smo vas došli obavijestiti da dijelimo vaše uzbuđenje i zadovoljstvo osjećajući da pravi trenutak konačno dolazi u naše živote, i mi doživljavamo najljepše trenutke u Sada.

Ovo vrijeme je također prekretnica za sve koji nisu imali nikakvu prethodnu namjeru promjene, a mi također govorimo o vašim starim liderima, oni zasigurno znaju da je došlo vrijeme da se povuku i da novi lideri povedu sve zemlje i sve svoje narode putem jedinstva i mira, stvarajući jedan moćan narod Majke Zemlje koji će biti prihvaćen i priznat u cijelom svemiru. To je ono na čemu radimo zajedno s vama i jako brzo će se ovaj rad jasno vidjeti i biti vidljiv svima koji žele da vide kako se ove promjene događaju, omogućavajući mnogim drugima da budu otvoreni za saznanje o tome što mogu unijeti u svoje živote i pridružiti se snažnom jedinstvu svih onih koji su već svjesni toga.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam takvo zadovoljstvo naše intenzivne veze. Mi tako rado dijelimo naša osjećanja i znanje s vama, jer smo se pripremali jako dugo vremena za ove trenutke, ali smo zadivljeni brzinom vašeg svakodnevnog rasta. Mi smo spremni podijeliti mnogo više toga sa svima vama.

Channeller: MADAD

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-13092013.html

Preveo: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge