Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, September 20, 2013

SaLuSa - 20. rujna 2013

Oni koji su radili na svom čišćenju osjetit će ogromnu sreću narednih dana, i bit će u stanju još jednom se opustiti u svom miru uma, ali vam možemo reći da će ovaj osjećaj biti drugačiji od prethodnog, jer će doći iz vaše čiste energije duše. S time će doći svijest o tome da ste se u potpunosti promijenili i da ništa nije ostalo od starih navika, moći ćete komunicirati s vašim vodičima i svima onima iz viših područja koji su s vama na vašem putovanju. Vrlo jasno i vrlo brzo razumijevanje njihovih poruka će vas iznenaditi. Više nećete koristiti samo riječi za izražavanje sebe, nego vaše čiste namjere i osjećanja će vam omogućiti da dodate pravu energiju komunikaciji, i vi ćete to osjetiti na isti način kad vam se uzvraća. Neki od vas su već doživjeli ovaj način „razgovaranja“, za njih će on postati prirodan i prijatan način dijeljenja njihovih misli i energije i više neće morati tražiti prave riječi, jer osjećanja koja će razaslati drugima će sve reći.
Na taj način ste u stanju da podijelite puno više vaše energije s drugima i oni će se osjećati ili blaženo u vašem društvu, ili će samo htjeti otići što je prije moguće, jer će osjetiti veliku nelagodu zbog vaše svjetlosti koja sja izravno na njih i pokazuje im svu tu tešku prtljagu koju još uvijek nose sa sobom. Vi ćete im pomoći da konačno odluče žele li se premjestiti s drugima u svjetlo i ljubav ili žele ostati zbog više iskustava. To će biti vrlo snažan trenutak za njih, jer će oni biti povezani na njihovu višu mudrost, a odgovor će biti tako jasan. Zapamtite da ne gurate nikoga, čak i kada je netko iz vaše obitelji ili voljena osoba, jer oni to neće shvatiti kao pomoć, čekajte njihov poziv, a kada budu spremni, sigurno će vam to reći.
Svakog trenutka osjećamo kako vaše razumijevanje raste kao i vaša reakcija. To nam donosi veliku radost, i mi pojačavamo našu vezu s vama, jer znamo da ste spremni da primite više. Mi samo kažemo više i ne dodajući objašnjenje što je to, jer svatko od vas ima drugačiju želju i viziju što bi to trebalo biti, a mi želimo da znate da smo u mogućnosti da ispunimo najveća očekivanja i snove u tren oka, zato se fokusirajte na njih, u učinite vaše namjere jasnima, bez brige da bi one mogle biti predobre za vas. Vi ste radili jako teško i vrijeme novih prekrasnih iskustava je ovdje, trebate ih samo pustiti da dođu do vas i prihvatiti ih kao vašu novu, ili višu stvarnost i znamo da razumijete značenje toga. Osjetite slobodu, pravu slobodu koju vam donosi ovo ostvarenje.
Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, a svjetlo je tako sjajno oko vašeg planeta da svijetli jako daleko, i cijeli svemir osjeća promjene koje se događaju upravo u ovom trenutku u vama, u Majci Zemlji i u vašoj galaksiji. Vi ćete se u potpunosti probuditi u svom pravom potencijalu Bića svjetlosti u svakom smislu i načinu na koji možete razmišljati s mudrošću koju sada nosite.

Kanal: MADAD

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-20092013.html3D

Preveo s engleskog: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge