Home > > SaLuSa - 21. listopada 2016

SaLuSa - 21. listopada 2016

Poruka 2

Mnogi od vas vec su shvatili da se promjena, bez obzira koje vrste, ne dogada brzo. To je zbog cinjenice da postoje neki nužni koraci koji se moraju napraviti prije cina promjene. Znate li koji su to?

Da, dragi prijatelji, prvo moramo željeti odredenu promjenu, zatim morate planirati ishod promjene i morate znati sve detalje da bi uspješno transformirali stvaralacku energiju - to ne mora proci kroz vaš um, jer um još sumnja da se ono što je planirano može postici, ali to se dogada na suptilnoj razini našeg bica i primamo samo "odluku" koja treba biti obradena u umu - a nakon planiranja, radi se priprema svakog cina ili pokreta, a ako to u vama stvara neugodan ili negativan osjecaj, morate napraviti korak natrag i pronaci drugi nacin koji bi bio pogodniji za vaše sadašnje stanje bica. Recimo da morate naci savršeno rješenje za akciju i dobar osjecaj, a onda može uslijediti korak. Dakle, to je razlog zašto bi neki mogli postati nestrpljivi, kad se ide naprijed-nazad, bez da se vidi bilo kakva promjena u životu ili vidljivoj stvarnosti.

Vjerujte mi, dragi prijatelji, mi takoder razmišljamo o svakoj promjeni na isti nacin, a za to nam je cak potrebno više vremena da se pokrenemo. Jedina razlika u onome što radimo je da ne ponavljamo bilo kakva iskustva da bi ucili iz njih i dobili željenu mudrost, a vi ste obicavali, a neki još uvijek obicavaju da se mijenjaju bez da su uistinu spremni, a to vam uzrokuje osjecaj da ste povrijedeni ili se osjecate nezadovoljni s promjenom. Ponekad to može dovesti do nedostatka volje da napravite još jednu promjenu. Ponekad postoje prethodna iskustva koja blokiraju pokretanje i sigurno je da necete sebi dopustiti da krenete dalje bez da se oslobodite svih teških i starih stvari, što je tocka uspinjanja u život ispunjen s više ljubavi i blaženih energija koje uvelike podržavaju vaš rast.

U stvari, vi se pripremate za takvu vrstu procesuiranja mudrosti, jer se vi necete inkarnirati iz razloga proživljavanja istih iskustava i stjecanja mudrosti po drugi ili treci put.

Nema nikakvog razloga, dragi moji, da budete nesretni ako se vaša željena promjena nije još dogodila, ona ce se zasigurno dogoditi, jer ako to želite, tome je dodana energija s vašom željom, a to je pokretacka sila koja svima nama omogucuje da se promijenimo.

SaLuSa

Danica
Web stranica: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/10/message-2.html
Hrvatski prijevod: Fredi
Share |