Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, November 26, 2013

SaLuSa - 26. studenog 2013
Znamo da vam slušanje vašeg srca postaje vrlo ugodno, i unatoč nekih sumnji u početku, osjećaj povjerenja u te informacije raste, jer svaki put kad ste tražili neki dokaz za bilo koju informaciju primljenu na taj način, uvijek ste ju dobili. Nije da bi vi, kao vječno biće, to trebali, ali vaš um traži vidljivi dokaz, jer on je programiran da to čini. Vaš um otpušta sve stare obrasce tako da ne može lako držati korak s brzinom svjetla koje cirkulira u vama i teče cijelim sustavom vašeg tijela. Ponekad bi moglo biti ne baš tako lako gledanje kroz ovu iluziju, ali vaši osjećaji i ljubav s kojom ste ponovno spojeni neće vas ostaviti u bilo kakvoj sumnji u vezi istine. Istina nosi vrlo izmiješani osjećaj energije za mnoge od vas, jer ste toliko puta poslušali nešto što se uspostavilo da je bilo upravo suprotno.

Svatko sprovodi svoju vlastitu verziju istine, jer mi to vidimo kao složeni paket informacija i iskustava i osjećaja koji nas vode do ispunjenja naših želja. Želja je jedna druga riječ koja može stvoriti zbrku unutar vašeg uma, a mi to shvaćamo kao izraz duše koja povezuje svakoga sa željenim iskustvima. Znamo da je vaše društvo, koje je postoji već stoljećima, pokušalo potisnuti i ograničiti želje naroda, ali sada vi ste slobodni da istupite iz tih ograničenja koja još uvijek postoje i pustite da vaše želje u potpunosti rastu i odvedu vas u istinu o vama samima. Znanje istine o sebi stvara više snage unutar vas, dajući vam toliko različitih mogućnosti i pokazuje vam što netko da izabere, što bi učinilo vaše putovanje i učenje kompletnim. I imajte na umu da vam nitko drugi ne može istinu osim vas samih, jer sve informacije moraju rezonirati s vama kako bi postale istinite. S druge strane, ako neke informacije ne rezoniraju savršeno s vama, a neki vam govore da oni osjećaju da je to istina, nema razloga za sumnju, jer oni predstavljaju istinu za sebe i ona ih vodi u slijedeće znanje.

Što se više prilagođavate višim vibracijama, sve više vas može osjetiti rezonanciju svake informacije koju čujete ili pročitate. Ima toliko mnogo informacija o našem dolasku i o svemu što bi se trebalo dogoditi prije i poslije, i ponekad su zbunjujuće, a ponekad su namjerno širene kako bi stvorile zbrku, ali mi vas molimo da ih pustite kroz vaše srce i jasno osjetite da li one nose energiju ljubavi i da li rezoniraju s vama. Svi ste vi u mogućnosti da osjetite tu rezonanciju, ali ponekad um pokušava biti jači i govori vam nešto što nije u stanju u potpunosti prepoznati. Um vam pomaže da ispoljite svoje izbore, a to je svrha postojanja. Vaše srce je tu zbog vas da biste vidjeli svoju vlastitu istinu, a kad oboje rade u harmoniji i svaki izvodi radnju za koju je stvoren, vi vidite prave ljepote života. Pomognite svom umu da se opusti na najbolji način koji je svatko od vas već zasigurno saznao, i um će se posvetiti ulozi za koju je stvoren, a vi ćete zasigurno to osjetiti.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i želja mi je da izrazite svoje želje tako slobodno, jer one vas čine sretnim, jer one nose savršeni energetski uzorak za vaše kretanje u viši svijet postojanja, gdje se pokazivanje vaših pravih želja podržava i razumije, a to je ugrađeno u temelje naših društava u kojima mi živimo.


Kanal: madad

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-26112013.html

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge