Home > >SaLuSa, September 27, 2013

SaLuSa - 27. rujna 2013

Ovo pročišćavanje svega što se događa unutar vas i Majke Zemlje vodi vas ravno u vašu višu stvarnost doživljavanja. Osjetite promjene koje vam se događaju u ovom trenutku, jer to je nešto što otvara vrata, koja vam prethodno nisu bila vidljiva. U ovom trenutku neki od vas bi mogli biti "uhvaćeni" u određenim trenucima mnogih vaših života samo da bi vidjeli razlog vašeg čišćenja jedne ili više stvari za koje ste mislili da su očišćene. To vam omogućuje da ih vidite onakvima kakve jesu, bez prisutnosti nižih vibracija, uključujući osuđivanje sebe, a sada ih možete pustiti da odu i da oslobodite sebe u potpunosti. Prihvatite ova dublja, ili možemo reći najdublja čišćenja, i shvatite da se to događa jer sve nesvjesno postaje svjesno i ništa ne može ostati skriveno, jer u višoj stvarnosti vi ste svjesni svih aspekata sebe, a to vas dovodi da čudesna sloboda izabere savršeno iskustvo za vas. Vaš snovi se mogu promijeniti sada, a to je za vas znak da znate da je vaše osobno čišćenje na kraju. Mi vam ne možemo reći kako se vaši snovi trebaju promijeniti, jer na vama je da to saznate, jer svi vi doživljavate različite stvarnosti snova, ali vi ćete to sigurno znati.

Mi smo uz vas cijelo vrijeme, oni koji žele biti s nama to sigurno osjećaju, a mi smo spremni poželjeti vam dobrodošlicu u vaš pravi dom. Oni od vas koji još nisu sigurni ili ne žele da budu povezani s nama, dobiti će dovoljno vremena za odluku, ali zbog toga što su mnogi od vas probuđeni za neizbježnu istinu, to vrijeme se skraćuje, jer vaš kolektivni glas postaje sve jači i traži da zna istinu o svim stvarima - ponajviše o vašoj povijesti, o životu izvan vašeg vlastitog planeta, o duhovnosti. Obično je njihov opis ismijan i izokrenut, a neki od vas još uvijek osjećaju laganu neugodu kad slušaju te riječi koje opisuju vaša iskustva o takvim prekrasnim promjenama koje se svima događaju. Došli smo vas obavijestiti da mi vidimo vrlo jasne promjene također i u informacijama koje svakodnevno primate. Na primjer, većina vaših lidera otvoreno govori i bez skrivenih planova iza svojih riječi. Oni mogu koristiti uobičajene riječi, ali razlika se može osjetiti kada se fokusirate na energiju u njihovoj pozadini.

Osjećamo da se navikavate na konstantan protok energije iz viših područja i omogućujete vašim tijelima da prihvate sve više, što vam omogućuje da dovršite potrebne promjene. Što više energije prihvatite, više ćete moći podijeliti sa svima, a također olakšati proces čišćenja negativnih energija koje su prisutne na Majci Zemlji. Ponovno se fokusirajte na ta mjesta i pošaljite im svoju iscjeliteljsku energiju ljubavi i svjetlosti, jer to je najvrijednija pomoć. Ovaj prijenos energije također će izazvati manifestaciju fizičke pomoći onih koji su u mogućnosti da to učine, i ne zaboravite da će ljudi koji žive u tim područjima osjetiti tu ogromnu ljubav koja im se šalje, a to će im također pomoći u njihovoj vlastitoj transformaciji. Sve je savršeno planirano i osmišljeno, i mi želimo da to vidite i na vašem svijetu.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i ne mogu izraziti riječima kako se lijepo osjećam upravo sada. Unatoč svih prepreka stavljenih ispred vas, vi ste se u stanju uzdići i očistiti sve što vam više ne služi na vašem putu. Mi smo s vama, i činimo sve što možemo i što nam je dopušteno kako bi vam pomogli ispuniti vaše želje i snove. Oni postaju vaša stvarnost, i vi ste u stanju vidjeti više svakog trenutka koji prolazi kroz vašu trenutnu stvarnost. Znajte da je trenutak vaše završne transformacije vrlo blizu. Doista osjetite i prihvatite to, jer to će vas utješiti i moći ćete se opustiti u novome.

Kanal: MADAD

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-27092013.html3D

Preveo s engleskog: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.