Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, October 29, 2013

SaLuSa - 29. listopada 2013

Vaša transformacija se ubrzava i vi počinjete osjećati više energije unutar vas i svuda oko vas, bez obzira u kakvoj se situaciji nalazite. Unatoč starog sustava koji još uvijek igra svoju igru s nekim intenzitetom, vi uvijek osjećate te više vibracije i ne ostajete zaključani u omči nižih vibracija. To je vaš izbor, a mi tako oduševljeno gledamo sve vas koji se uzdižete tako visoko i dajete sve manje šansi nižim energijama da utječu na vaše biće. Sve više i više se uvlačite u svoj unutarnji svijet, i vođeni ste da osjetite i doživite sve promjene unutar sebe, jer ništa što se događa u vanjskom svijetu ne može zadovoljiti sve veće zahtjeve za višim znanjem. To je unutar svakog od vas, i vaše tijelo se mijenja na način na koji lako možete čitati i prevesti točan dio znanja koje trebate u svakom trenutku kada pitate. Vi postajete spremni za sveznajuće stanje bića, a mi znamo da se počinjete osjećati vrlo ugodno tražeći informacije unutar sebe. Što ste više mudrosti primili na takav način, stvorili ste više povjerenja u sebe. Prakticirajte to, jer to je potrebno u procesu vaše sveukupne promjene, a nitko ne zna bolje od vas što dalje treba učiniti.

Vaše veze i iskustva s višom stvarnosti rastu i vi možete vidjeti da, ako usmjerite svoju pažnju i namjeru na nešto, to će vam biti otkriveno i donijeti će vam vrlo intenzivan i snažan osjećaj radosti i sreće. To se događa na način koji je za vas najudobniji, jer mi razumijemo da vi još uvijek doživljavate osjećaje straha i ljutnje "druge strane" i, ako uopće možemo govoriti o tome da je velika razlika između tih osjećaja, to može stvoriti zbunjenost u vašem umu. Mi pozorno pratimo vaš napredak i intenziviramo naše energije koje vam šaljemo. Mi jačamo naše veze sa svima onima koji to žele doživjeti, i dijelimo s vama više nego što možete očekivati u ovom trenutku. Sve je u energijama koje teku kroz vas, i vaše srce procesuira toliko više informacija nego ikad prije, i doslovno to možete osjetiti u otkucajima vašeg srca. Zapamtite da sve vaše unutarnje promjene mijenjaju također i vaše fitzičko tijelo kako bi bilo u mogućnosti da primi snažnu ljubav i svjetlo bez da bude pretrpano.

Vaše fizičko tijelo također mora biti očišćeno od starog, najčešće doživljavano kao neka vrsta bolesti ili boli. Možda ste zaboravili da ste osjetili bol u nekom dijelu tijela, ali vaše stanice se toga sjećaju, i s vašom fizičkom transformacijom možda se osjećate kao da ste bolesni ili osjećate bol na mjestima na kojima nikada niste ni pomišljali. S višim energijama koje se šire vašim tijelom, proces vaših promjena završava, jer više ništa neće stajati između vas i vaših iskustava u vašoj višoj stvarnosti. Zato slušajte svoje tijelo i posvetite mu pažnju koju zaslužuje, jer vaš fizički oblik je taj instrument koji vam omogućuje da osjećate i osjetite svu tu ljepotu ljubavi koja ponovno tako slobodno teče kroz vas. Izrazite zahvalnost obliku koji vam je omogućio da dobijete takvu mudrost i tako je snažno povezan sa svim životom koji postoji, i zapamtite da je svaki život kreacija, a razlika između fizičkog i nefizičkog izražavanja kreacije se stanjuje, jer sve je stvoreno iz ljubavi i doživljava se kao svjetlo koje se formira u beskrajnim oblicima.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i upravo sada izražavam veliku radost zbog vaše ogromne snage volje da nastavite s potragom koju ste započeli jako davno i koja nas dovodi tako blizu. Za mnoge od vas potraga u nižim vibracijama je već u potpunosti završena, a mi smo tu da vam pomognemo na ulasku u potragu unutar viših vibracija, koje nude puno više.

Kanal: madad

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-29102013.html

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge