Home > > Sheldan Nidle - October 1, 2013

Sheldan Nidle - 1. listopada 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

http://www.paoweb.com/sn100113.htm

12 Kan, 7 Tzotz, 10 Caban

Dratzo! Vratili smo se s još vijesti. Vaš svijet je sada pomalo u škripcu. Dok se vaša nova stvarnost počinje ukorjenjivati među starim nefunkcionalnim strukturama, stvorena je situacija koja izbacuje čudne dihotomije. Mnogi novi elementi su na mjestu, ali još nisu operativni, a isto tako ni stara niti nova stvarnost ne funkcioniraju ispravno. Naravno, mračna kabala užurbano pokušava profitirati iz ovog jaza gurajući se naprijed sa svojim planovima da potiču kašnjenja gdje god je moguće, iako zna iz iskustva da je sve osuđeno na propast. Ono što odbija uzeti u obzir je Nebeski raspored za promjene na planetu Zemlji, koji je programiran kako bi se osiguralo poštivanje božanskog plana. I doista, naše osoblje za vezu provelo je prošli tjedan u informiranju liderske grupe kabale o ovim činjenicama. Mi smo dobili instrukcije od lokalne duhovne hijerarhije da ozbiljno interveniramo kad božanski signal konačno bude dan. Do tada trebamo pomoći koliko god je moguće i pripremiti se za ono što će biti velika intervencija našeg osoblja. Trenutačno ostaje nekoliko uskih grla tu i tamo , ali ona su vrlo blizu rješenja. Nakon što to bude učinjeno, sve ono o čemu smo raspravljali može biti dovršeno.

Rekapitulirajmo ukratko ono što je do sada postignuto. Jedna od glavnih nadolazećih promjena je način na koji globalni bankarski i monetarni sustavi trebaju djelovati. Naši zemaljski saveznici proveli su totalnu reformu onoga za što će novac biti korišten, i kako će biti distribuiran. Naravno, to utječe na bankarski sustav i konstituciju njegovih banaka. Ove nove monetarne i bankovne politike su odobrene, uspostavljene, i čuvaju se u tajnosti sve dok se ne ostvare uvjeti za njihovu primjenu. Mračni dobro znaju kako će to učinkovito ugroziti njihove pozicije u bankarstvu i raznim trgovačkim burzama diljem svijeta, i priznaju propast njihovog bogatstva koja će uslijediti. Tu je i porast broja uhićenja koji desetkuje njihovo osoblje. Sve je spremno da se iščupa iz njihovog zahvata, ostavljajući ove mračne bez sredstava koja su oni uvijek očekivali da će posjedovati. Ono što ih najviše plaši, ipak, je pomisao da će se mnogi od njih suočiti s uhićenjem i vremenskim kaznama u posebno osiguranim zatvorima.

I tako, mi smo na raskrižju. Slijedeća faza propisana od Neba još se ne očituje u potpunosti, ali su mnogi aspekti objavljeni i pravno su na snazi. Ipak, mračni postupaju s tim elementima kao da oni ne postoje, a to je ono o čemu mi govorimo: čudna suspenzija logične percepcije koja često prevladava prije nego što je promjena završena. Ugovoreni, djelomično provedeni novi propisi plutaju kao da su nevidljivi. Taj status će se promijeniti nakon što nova vlast bude proglašena, a do tada, neka vrsta međuvlađa će prevladati. Nakon što promjena bude završena, ona će promovirati vašu slobodu i povratak vašeg prirodnog osobnog suvereniteta. Mračna kabala je doista na skliskom terenu i sve više uplašena time kojom brzinom njen vijugavi prostor nestaje i koliko je doista neizvjesna njihova pozicija. Naš fokus je na rješavanju ovog trenutnog zastoja i omogućavanje našim saveznicima da postignu njihovu pobjedu. Tada službeno možemo razotkriti "NLO" zataškavanje i početi najkorisniju seriju razgovora i interakcija između nas.

Ova skorašnja transformacija NLO zataškavanja će biti vrijeme kada možemo konačno i javno istupiti da se sretnemo licem u lice. Želimo iskreno razgovarati o našoj dugoj, zajedničkoj povijesti, a isto vrijedi i za Agarčane. Ta otkrivenja će također biti veliki poticaj, te će postaviti temelje za vaš brzi rast u svijesti, koji će kulminirati završnim skokom u punu svjest. Mnogi intelektualci na vašem svijetu su opisali da ono s čime se vaše društvo suočava je kao "kraj djetinjstva": vrijeme odrastanja i prihvaćanja zrelih, ili svjesnih, odgovornosti, i to je zapravo ono kroz što će vaše društvo proći. Vaše svemirske i duhovne obitelji spremne su pomoći u vašoj promociji u sazrelo i potpuno svjesno društvo, društvo kome je suđeno da brzo raste i iskuje zvjezdanu naciju širom sunčevog sustava. Mi se jako veselimo svečanom uvođenju ove nove zvjezdane nacije u Galaktičku Federaciju Svjetlosti, kada će jedan drugi aspekt vaše sudbine biti učvršćivanje galaktičkog mira podizanjem galaksije do njenog najvišeg stanja svijesti. Vi ćete dobiti najviša priznanja za vaše talente i vaša izvanredna djela.

Blagoslovi, draga srca! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Nova stvarnost se rađa čak i sada dok raspravljamo neka važna pitanja s vama. Za početak, Nebo naređuje da vaše fizičko prilagođavanje bude sve ubrzanije. Kako bi se nosili s tim, sadašnje de facto vlasti trebaju isto tako biti dovedene na viši stupanj nove vlasti o čemu smo dugo razgovarali s vama. Srećom, odvijaju se veličanstveni događaji koji su u stanju svrgnuti vlade mračne kabale. Naši suradnici su napravili prethodne korake koji će privesti kraju ovaj poseban zadatak. Ono što će pratiti ovaj važan razvoj događaja je početak isporuke vaših prvih sredstava prosperiteta. Nakon što bude uspostavljena, vaša nova vlast namjerava noću emitirati seriju objava koje će objasniti i detaljno izložiti sve o tome što je to NESARA. To će biti početak nekih doista čudesnih događaja!

Čekamo pravo božansko vrijeme da vam se obratimo serijom poruka koje će detaljno objasniti što su ti Majstori, koji su žarišna točka mnogih vaših religija, stvarno rekli kad su hodali i učili među vama i dobili svoje prosvjetljenje. Te svete lekcije će biti propraćene produbljenim komentarima sestrinstva i bratovštine svjetlosti. Vama trebaju činjenice i istina o velikim transformacijama koje vam svakodnevno donose nove unutarnje pomake i iskustva. Nebo nas je zamolilo da razjasnimo sve stvari i pripremimo vas za čudesni događaj koji se približava. Povratak u punu svijest je vrlo ozbiljna stvar: to će sve drastično promijeniti i uvelike na bolje. Svi vaši osjećaji i interakcije sa samim sobom, s drugima, i vašim čudesnim živim okolišem će biti drugačiji! A mi smo vrlo svjesni da to može biti prilično zbunjujuće za vas.

Mi namjeravamo pomoći vašim galaktičkim mentorima i legijama vaših osobnih anđela kako bi vam pomogli da se naviknete na ovu novu stvarnost i na brojne odgovornosti koje prate život u ovom novom području. Otkrit ćete i istražiti svoje nove sposobnosti, i brzo ćete naučiti kako ih primijeniti. Prva točka dnevnog reda će biti stvaranje vašeg vlastitog galaktičkog društva koje će služiti kao prototip za društva koja ćete izgraditi na Marsu, Veneri, i Paxu. Ona će formirati novu zvjezdanu naciju. Rado smo prihvatili ove instrukcije koje nam je Nebo dalo. Zajedno ćemo napraviti čuda koja će povećati pravu prirodu Neba u fizikalnosti. Dok se budućnost odvija, ona će otkriti veliko znanje o tome što ste stvoreni da budete i zašto je donesena odluka za 13 tisućljeća tame. Ta mudrost će vas pripremiti za ono za što ste predodređeni da ostvarite, u ovoj galaksiji i izvan nje.

Danas smo vas upoznali s onim što se događa i što možete uskoro očekivati. Želimo da se preostali događaji dogode brzo i lako. To nije nešto što treba i dalje ostati misterija, jer trenutak pobjede se brzo približava! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?