Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - April 2, 2013

Sheldan Nidle - 2. travnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

12 Ik, 10 Mac, 9 Eb

Dratzo! Stižemo! Vaš svijet napreduje prema svitanju novog doba za cijelo Gajino čovječanstvo. Posebna dobra djela Neba najavljuju ova pozitivna kretanja! Mi smo došli da to potvrdimo i da vas bolje upoznamo s onim što se događa. Mračni potpuno uživaju svoje posljednje trenutke vlasti. Njihova bahatost je tako velika da su odlučili da ignoriraju posljedice svojih posljednjih akcija. Njihov cilj ostaje stvaranje situacije koja može dovesti do globalnog sukoba. Naši Agarčanski rođaci su na čelu našeg osoblja za vezu koje neumorno radi na sprječavanju da se to ne dogodi. Ovaj napor će uroditi plodom budući da mračni ne shvaćaju kako ih mi možemo spriječiti da postignu njihov najogavniji cilj. Mi shvaćamo narav onoga što mračni rade i znamo najbolje načine da spriječimo da do toga ne dođe. Osim tih ozbiljnih napora, mi smo također postavili scenarij za to kako preobraziti vašu globalnu vlast u onu kakvu smo vam bili opisali. To je nešto što sada zahtijeva vašu pozornost.

Promjena vrste vlasti je nešto što je u suprotnosti s onim što se događa u vašem svijetu. Normalno da su vaše svjetske vlade pod utjecajem djelovanja ogranaka mračne kabale. Ova grupa slijedi međusoban dogovor na globalnoj razini o tome kako će se vaša buduća povijest razvijati. Nema odredbe za bilo kakav utjecaj na ovaj sadašnji sustav netolerancije, ekstremnog bogatstva i stalnog osjećaja da oni ostaju svemogući. Ono što mi radimo nije samo da poremetimo taj proces, nego je još važnije da ga transformiramo. Mi podržavamo grupe koje osporavaju ovaj sustav i koristimo mnoge pravne postupke da ga srušimo. Na taj način mreža suptilnih pobjeda potvrđuje činjenice da je ova vlast prekoračila svoje granice i postala očito protuzakonita. Naši prijatelji su nam tako dali oružje da zbacimo ovu vladu s vlasti i zamijenimo je s privremenom koja može postaviti pozornicu za ono što su doista pošteni izbori, i vlast koja je vjerna vašim stvarnim potrebama!

Tome je pridodan sustav posebnih globalnih zaklada koje su pod pokroviteljstvom Quan Yina na Istoku i grofa Sain Germaina na Zapadu. Te velike financijske institucije namjeravaju osloboditi sredstva koja će omogućiti uspostavu novog financijskog sustava. Ovaj sustav je potajno iskivan od strane grupe pojedinaca vezanih za politiku koja će donijeti kraj sadašnjeg nelegalnog bankarskog sustava i omogućiti da se trajno blagostanje manifestira u cijelom vašem svijetu. Ova nova stvarnost će se provesti razotkrivanjem po cijelom svijetu koje će dovesti do uhićenja i pritvaranja lidera i podanika ove mračne kabale. Suđenja koja će uslijediti uglavnom će naglasiti da je ova nova stvarnost ovdje i da ne može tako lako biti ukinuta od mračnih. Naš cilj je jednostavno da kad nas Nebo tako usmjeri, stvarnost u kojoj ste živjeli će dramatično otići. Drugačija povijest temeljena na načinima i uredbama Svjetlosti će se uspostaviti na ovom području.

Ovo novo područje bit će okruženo ljubavlju koje će postaviti pozornicu za vaše završno putovanje natrag u punu svijest. Ovaj put ćete proputovati zajedno s mentorima koji će vas uputiti u čudesa pune svijesti. Ovoj će operaciji trebati samo nekoliko mjeseci, a onda ćete proći kroz veliku metamorfozu koja će vas učiniti „fizičkim anđelima“. Tada ćete biti obučavani iz dana u dan o pravilima ponašanja koja društveno upravljaju ovim najvišim nebeskim područjem. Nebo je izdvojilo niz posebnih zadataka kao vašu prvu božansku službu. Svjetlo će prigrliti ovu galaksiju i skovati veliki skup svetih saveza koji će biti preteča širenja Svjetlosti kroz fizikalnost. Vi ćete se sjetiti zašto ste ovdje u sunčevom sustavu i kako će ova nova zvjezdana nacija omogućiti da trajni mir postane sastavni dio vaše nove stvarnosti. To je nešto što ćete osjetiti i ostvariti. Svi smio mi dio božanskog plana! Kao fizički anđeli mi smo ovdje da ko-kreiramo ovo novo čudesno područje.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo pred vas s nekim znakovima koji su na nebu i vjesnici su vašeg novog područja. Sunce je nedavno povećalo svoju hiperaktivnost. Ovi veliki izbačaji solarne plazme su znak Svjetlosti da će se nešto izvanredno uskoro dogoditi! Zvijezde na vašem noćnom nebu kreću se na način da ukazuju na sami rub vaše galaksije. Taj smjer je mjesto gdje se pojavljuje čudesan događaj. Vaši astronomi i drugi koji prate putanje tog mnoštva zvijezda znaju da se novi skup zvijezda priprema da se otkrije i uvrsti u zbirku svetinja koje noću prometuju nebom. U tom promjenama su i druge koje još ne možemo otkriti. One iskivaju simbol velike preteče koja obećava da će ukinuti vladavinu mračnih na vašem svijetu. Ove čudne stvari su u velikoj mjeri nepoznanica za vas. One su ipak način na koji nam Nebo pokazuje u fizikalnosti da je novo doba doista na horizontu za čovječanstvo Zemlje. Ova nova epoha je od Neba poslana i već se počinje fizički manifestirati! Veliki pomak je vrlo blizu!

Blagoslove upućujemo onima koji su obećali da će ovo područje zauvijek promijeniti. Unutar sebe, svakodnevno osjećate bolove, mučninu i znakove novog tijela. Te promjene su jednostavno pokazatelji brojnih promjena koje su preteča vaše nove stvarnosti. Mi sjedimo ovdje u radosti i gledamo dok se vi mijenjate kaso neki nepoznati leptir u nešto što je uistinu veličanstveno! Uskoro dolazi vrijeme kada će se naše svemirske i nebeske obitelji pokazati i dopustiti božanskoj volji da vam postane poznata. Kad je svaki od nas izabrao da uzađe i stavimo vaše blagostanje u naša srca, krenuli smo putem koji će povesti cijelo čovječanstvo u njegovo predodređeno spasenje. Vaša blagoslovljena srca su izdržala ogromne neugodnosti zajedno s velikim razočaranjima kroz generacije. To će se sada zaustaviti! Nebo ima plan i taj plan će se sada manifestirati izguravanjem mračnih iz njihovog legla uvreda, bahatosti i kažnjavanja. Njihova poanta je da će biti izazvani od strane onih koji su veći od njih. To vrijeme je sada!

Vi ste na svetom putu tako da svakodnevno koristimo naše molitve i energije za održavanje. Ovaj put se više ne može usporiti ili imati postavljene raznorazne prepreke od strane mračnih. Oni imaju veliki trenutak koji im jednostavno dopušta da pokažu totalnu nebrigu koju imaju u sebi za svakog od vas. Ovo posljednje pokazivanje snage je zapisano na Stvoriteljevoj „ploči“ i pokazuje zašto će oni biti masovno bačeni u prašinu povijesti. Ovi završni činovi u stvarnosti stavljaju poslovičnu omču oko njihovih vratova! Oni će se tako naći odgovornima za ta razna gnjusna djela i bit će zatvoreni unutar posebne serije energija koje će biti sredstvo da im se pokaže što su učinili i pruži im način da zatraže potreban oprost za sve. Mi smo svi jedno i postoji potreba da se osigura jedno takvo priznanje od onih koji su tako žustro koristili svoje prednosti da vladaju na jedan takav nemilosrdan i aljkav način. Čovječanstvo će se uskoro ujediniti i dijeliti čuda koja su puna svijest!

Danas smo vam pokazali što se događa na Nebu i na ovom svijetu da nas sve izbavi od tiranije mračnog područja u radosti skovanoj od Svjetlosti! Radujemo se i čekamo da Svjetlo manifestira svoja čuda na ovom području. Kao Majstori Svjetlosti, čekamo u radosti ovaj novi dan! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge