Home > > Sheldan Nidle - 3. lipnja 2014

Sheldan Nidle - 3. lipnja 2014

12 Pax, 10 Muluc, 10 Caban

Dratzo! Opet smo došli da razgovaramo s vama o puno stvari! Naši zemaljski saveznici sada užurbano završavaju brojne zadatke koji se od njih traže.Ti nužni projekti su dio veće slike. Majka Zemlja se postupno pretvara u pravo 5-dimenzionalno područje. Ova procedura je vezana za niz bitnih čimbenika. Najvažniji je, naravno, vaša transformacija u potpuno svjesna bića svjetlosti. Mračna kabala shvaća da njezina trenutna pozicija na vlasti je vrlo krhka. Brojni uvjeti prijete da će preusmjeriti vitalne ekonomske stvarnosti. Ti ekonomski i politički uvjeti držali su mračne na poziciji dominacije posljednjih trinaest tisućljeća. Anunaki znaju da su brojna spremišta starih Atlantidskih zapisa blizu javnog objavljivanja. Ova povijest, zajedno s dolazećim neizbježnim kolapsom gospodarstva tiče se njihove temeljne imovine, ugrožava njihovu moć. To je dovelo do nedavnog niza protumjera koje privremeno održavaju iluziju da se "ništa nije promijenilo". U stvarnosti, naši saveznici su spremni da sruše njihovu nezakonito stečenu imovinu i zbace ih s vlasti. Vrijeme za vašu slobodu i prosperitet ubrzano se približava.

Sadašnje vrijeme je doista završna neriješena igra između mračnih i njihovih podanika, i mnogih snaga svjetla. Svjetlo pobjeđuje u ovoj borbi dok se resursi mračnih brzo smanjuju. To ih prisiljava da primijenjuju lukavstvo u pokušaju da osiguraju da njihova vlast ostane neuništenog sjaja, ali njihove "normalne" metode ne uspijevaju. Ključ za to je jednostavno činjenica da svjetska gospodarstva više ne žele da budu pod dominacijom bezvrijednog papirnatog novca koji potiče uglavnom od novčanih rezervi Banke američkih federalnih rezervi (U.S. Fedral Reserve Bank). Ova rastuća pobuna vodi do bankrota Zapadnog bankarskog sustava i pojavu resetiranja svjetskih valuta s podlogom od plemenitih metala. To također utire put za smrt stare vladavine "posebnog interesa" i pojave novih globalnih realnosti. Ovo resetiranje se ubrzava i vrši pritisak da se silom zbace podanici mračnih s vlasti. Svjetlo također otvara mreže sudova običajnog prava i za uhićenja i osudu brojnih istaknutih mračnih vlada i sudionika u bankarstvu.

Ti razni događaji su samo početak programa da vas se oslobodi od vašeg sadašnjeg stanja dužničkog ropstva. Naši saveznici prepoznaju ono što je svaki od vas prošao od rođenja. Vi ste umotani u dugovima od svog rođenja i služite mračnima samo kao zalog za njihovo golemo bogatstvo. Oni nepromišljeno sprovode i dalje održavaju ovaj sustav pažljivim korištenjem rata, mržnje i podjela proklamiranih od strane njihovih političara i podmićenih glavnih vojnih štabova. Ovaj korumpirani sustav će biti zaustavljen, transformiran i sveden do točke gdje su oni doista vaše sluge. Ovaj "rez" uzima dragocjeno vrijeme. Ipak, mračni, poput drevne Hydre, posjeduju mnoge glave. Nove se pojavljuju kada se misli da više nema niti jedne. Tajna sveta društva i prosvijetljene drevne obitelji stvorile su sredstva da se doista odsijeku te beskrajne "glave" sa svojih odvratnih tijela! Dakle, završne pripreme za očitovanje nove stvarnosti i dalje se kreću naprijed. Naši posrednici izvješćuju da su institucije mračnih zapravo krhke kule od karata.

Ovo je istina, koja objašnjava zašto je kraj ove igre konačno na dohvat ruke. Mračni sada brzo trče da nađu posljednje resurse potrebne da se ove varalice održe na vlasti. Njihove globalne ekspedicije su propale. U međuvremenu smo pribavili niz sporazuma, koji obećavaju okončanje užasnih taktika posljednjih podanika mračnih. Ti procesi su trenutno na snazi. Mi smo kontaktirali naše Agarčanske rođake i uzeli ih kao glavne čuvare raznih ovih procedura. Istovremeno, pripremili smo se za ove situacije zajedno s drevnim obiteljima i vašim Uzašlim Majstorima. Dovršetak programa je u tijeku, predviđenom brzinom, koraci koji će nam omogućiti da objavimo, pod upravom Uzašlih Majstora, stavke namijenjene za postizanje mira, prosperiteta i nove uprave. Mi smo govorili da posebni dijelovi vojske u potpunosti surađuju s nama. To, zajedno s brojnim pravnim elementima, može obnoviti zakon običajnog prava, kao i ustavnu legalnost nove vlasti. Instrument za to u početku se zvao NESARA!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo da vam damo kratki izvještaj. Trenutno, naši suradnici završavaju niz operacija koje su osmišljene da zbace podanike mračnih i pripreme put za pobjedu. Svjetlo je provelo posljednje tisućljeće strpljivo čekajući ovaj blagoslovljeni trenutak. Mračni su došli do točke kada se trebaju predati i moliti za božansku milost. Tijekom stoljeća, gledali smo kako mračni ili smišljaju kako umanjiti ono što radimo, ili inače uskratiti svima ono što smo napravili da vam donesemo naše blagoslove. Sada će se stolovi okrenuti. Mi im ne želimo uskratiti blagoslov, niti želimo ostaviti da se njihova zloba nastavi. Umjesto toga, oni će biti izolirani dok se ne poduzmu mjere kako bi se spriječilo da bilo kakav daljnji trik uspije. Došlo je vrijeme za uvođenje u novu stvarnost, a s time novu slobodu za sve. Hosana! Hosana! Hosana!

Prenosimo vam božanske blagoslove i ukaz da veliko slavlje započne! Davno, kada je Lemurija bila iznad valova, čovječanstvo je bilo svjesno, slobodno i nadzornik svega na ovom svijetu. Veliki nebeski svod je bio na nebesima. Zemlja je bila prosperitetna u svim stvarima. Priče o tome su bile poznate. Doista, takve priče još uvijek prožimaju logorske vatre većinom u Polineziji, Australiji, Africi i Amerikama. Te priče govore o vremenu prije pojave tame u ovom području, i vrijeme je za povratak u tu stvarnost. Vrijeme je da se obnovi Zemlja, njezini ekosustavi pa čak i sebe same. Naša dužnost je da vodimo, da ozdravimo i blagoslovimo čovječanstvo. Također je vrijeme da vas učimo i da vas upoznamo s novostima. Vrijeme je da vas udaljimo od licemjerstva mračnih, tako da možete učiti u dubini istine svjetla! Vrijeme je da se sastanete s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima. Vrijeme je da posjetite Agartu i saznate o unutarnjim radostima života.

Duh svjetla veličanstveno se spušta na Zemlju. Svjetlo vas čisti od utjecaja mračnih i dovodi vas u vezu s divljenjem koje je u svakom od vas. Imamo vojsku ispunjenu svjetlom koja se nalazi u svakom od nas. Imamo sposobnost da povedemo tu vojsku i iskoristimo ju da zbaci mračne. Koristite to, dragi, da dovedete ovo toliko zasluženo područje u stvarnost. Isplanirajte u svom srcu ono što uistinu želite promijeniti. Osnažite to i odvedite to u ljubavi i radosti u raj! Neka ta moćna energija to oblikuje i brzo mu udahne život. Nosite ovu viziju pred sobom svakodnevno. Neka se njezine radosti i energije manifestiraju. Shvatite moć u vama. Tecite unutar te energije i dajte je s punom voljom Nebu. Svaki dan, ova vizija postaje sve snažnija. U tom svjetlu naše kolektivne energije mogu učvrstiti ono što mi radimo. Pobjeda je osigurana. Zajedno ju dovedimo i očitujmo. Haleluja! Haleluja! Haleluja!

Današnji dan smo proveli s našom porukom. Trenutak vašeg trijumfa se približava. To također najavljuje masovna slijetanja i završne pomake prema punoj svijesti. Radujemo se tome što se događa. Spremni smo pomoći svima u izražavanju dobrodošlice floti i istraživanju ljepota koje predstavlja Agarta! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |