Home > > Sheldan Nidle - 3. listopada 2017

Sheldan Nidle - 3. listopada 2017

5 Batz, 9 Tzotz, 1 Ik

Selamat Balik! Trenutno se događa mnogo zbunjujućih događaja. Međutim, događaju se događaji od kojih se očekuje da će završiti s trenutnim ćorsokakom fonda prosperiteta. Krajnja je potreba da trenutne distribucije budu provedene brzo u skladu sa željama Neba. Stavljen je u pokret modificirani sustav da se to završi što je moguće brže. Tu je sada dodatna strategija da se omogući efikasna isporuka vaših paketa prosperiteta. I količine tih paketa financiranja također su se eksponencijalno povećale.

Proces koji je u tijeku uklanjanja velikih opstrukcijskih banaka iz sadašnjeg nefunkcionalnog bankarskog sustava pokazao se mnogo težim nego što smo prvotno očekivali. To je zbog brojnih praznina koje su još preostale. Naša je cjelovita namjera koristiti prijelazni postupak za rješavanje ove uznemirujuće situacije. Osjećamo da dolazeći uspjeh ovog rješenja može dovesti do konačne isporuke vaših paketa prosperiteta.

Još uvijek vjerujemo da ćete konačno početi primati značajne iznose valute što vam je odavno bilo obećano. U ovom svjetlu, uvijek imajte na umu da smo odlučni stvoriti nove NESARA/GESARA vlade. To je nova uprava koja je predodređena da stvori čudesno, suvereno i prosperitetno novo područje, kako bi se konačno okončalo prikrivanje NLO-a i donio mir ovoj trenutno uznemirenoj kugli.

Ovo je predodređeno da bude vrijeme kada će oni koji su dugo upravljali ovim globusom nestati. Tada se možete radovati i u dobroj mjeri završiti vaše brojne infrastrukturne projekte. Ovo sadašnje razdoblje doista je glavni primjer vremena koje uistinu "traži muške duše". Umjesto toga, potražite neposrednu budućnost i znajte u svom srcu ono što je sada spremno da se odvija. Ono što se može uistinu reći jest da su to najbolja vremena, kao i najgora vremena. Zapamtite, najbolje će tek doći.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Mi sve pažljivo promatramo da vidimo da sve strane slijede sadašnje protokole. Također, veliku pažnju posvećujemo svim smicalicama koje su obilježile ovaj program u nedavnoj prošlosti. Sve postojeće zamke brzo će se promijeniti. Sada su u tijeku razni postupci kako bi se spriječilo ono što je tako jasno postalo uobičajena praksa. Nebo nas je uvjerilo da je to doista slučaj.

Blagoslovi neba sigurno su na vama. Oni koji su tako dugo utjecali i kontrolirali vaš svijet uskoro će nestati. Oni su nastavili sprečavati blagostanje i potrebu globalne harmonije, a njihova buntovno iživljavanje sada je predodređeno da bude ušutkano! Vama će se na kraju pokazati božanska milost za koju je Nebo uistinu sposobno.

Mračni uopće ne uzimaju u obzir ono što se odnedavno događa oko njih. Nekako još uvijek vjeruju da se ono što je Nebo obećalo može spretno otopiti. Ovo sigurno nije slučaj. Pripremite se, moja djeco, za veličanstveno čudo! Ono što ste željeli spremno je da se očituje! Čudesna nova stvarnost biti će stvorena i time ćete otkriti kako Nebo božanski mijenja ovo područje na bolje. Aleluja! Aleluja!

Danas smo izvijestili o onome što se sada događa diljem ovog globusa. Mračni će biti uhićeni i zatvoreni. Oni će biti potpuno odvojeni od vas. U isto vrijeme nova vlast će cvjetati, a nova stvarnost ispunjena bogatstvom i suverenitetom zauvijek će promijeniti ovo područje.

Nikad ne zaboravite, draga srca, da je beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!) Ovo je posebno vrijeme da sve bude ostvareno!

Web stranica: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |