Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - March 6, 2013

Sheldan Nidle - 6. ožujka 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

10 Ix, 2 Ceh, 9 Eb

Dratzo! Ponovno smo došli da razgovaramo s vama! Veliki nebeski događaj će se uskoro pojaviti na vašem nebu. Ovaj događaj posljednji je u nizu fenomena koji signaliziraju kraj jako davnog svetog sporazuma s Anunakijima. To je dio božanskog plana za pripremu vaših predaka, kao i za vaš povratak u punu svijest. U skladu s tim, mi smo opskrbili mračne na vašem svijetu s dokumentima u kojima se navodi da je došlo vrijeme kada možemo zvanično intervenirati u vašoj stvarnosti u ime vas. To je jednostavno zagovaranje za pomaganje vašim svetim tajnim društvima i njihovim saveznicima da izvrše pravno preuzimanje nekoliko vaših glavnih vlada. Taj će postupak dovesti da isplate općeg obilja koje se trenutno čuva na brojnim lokacijama širom vašeg svijeta. Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci mi smo preselili ta sredstva na mjesta koja su sigurna i dostupna da bi se koristila za osiguranje novog financijskog i monetarnog sustava. Mi također pružamo više opće logističke sigurnosti kako bi omogućili novim vladama da prenesu činjenice o tome što se događa u zemljama diljem vašeg svijeta.

Prve serije najava obuhvatit će razne nove programe koji su povezani s onim što se obično zove NESARA. Svaka od mjera koja bude provedena bit će predmet mnogih nacionalnih rasprava. One će biti emitirane na radiju, televiziji, i na internetu, a to je vrijeme kada će naša osigurana stručnost biti potrebna. Naša odgovornost je da štitimo integritet tih komunikacijskih kanala od svih elektroničkih smetnji ili onesposobljavanja, tako da stanovništvo može biti ispravno informirano o tim revolucionarnim stvarima. Naša briga je ključna za činjenicu da su naše svjetske ovlasti preventivni, pa čak i zlonamjerni, stavovi prema svemu što prijeti njihovom sažetom planu. Na dugoj stazi ti pojedinci će imati priliku da promijene svoje stavove nakon što počnu da rade s njihovim osobnim mentorima. Mi jasno možemo vidjeti kako se ti stavovi mogu razviti i stoga su spremni da poduzmu potrebne tehničke protumjere. Naše uloge u vremenu koje je pred nama su prvo, da osiguramo jasnu vladinu komunikaciju a onda, da vam objasnimo što možete očekivati u prvim danima nakon našeg spuštanja na zemlju.

Scenarij masovnog spuštanja doista nije ništa drugo nego završna faza vašeg povratka u punu svijest. Upoznat ćete vaše osobne mentore, koji vas dobro poznaju kao davno izgubljene prijatelje. Vaše urođene telepatske sposobnosti će biti obnovljene komunicirajući s nama, omogućavajući jednostavan i učinkovit dijalog između nas, neometan nesporazumima i nejasnoćama govora. Telepatija omogućuje duboku otvorenost i razumijevanje koje se može činiti malo čudnim u početku, jer ona će omogućiti da ne bude tajni među nama. To znači da ćete se vrlo brzo naviknuti na nas, a mi ćemo vam reći sve o tome tko smo mi, što radimo, te o našem osobnom rodoslovlju. Odgovorit ćemo na sva pitanja koja možete postaviti i ubrzo ćete uvidjeti da nam možete vjerovati s vašim najdubljim preokupacijama. Ovih par dana može biti najiskrenije i najotvorenije iskustvo vašeg života. Vaše neprijateljsko kulturno okruženje vas je učilo da se zaštitite mnogim slojevima tajnosti, a telepatija vas vrača na stupanj jedinstva u kojem nepovjerenje u velikoj mjeri postaje stvar prošlosti. Mi ćemo za vas biti kao otvorena knjiga, omogućujući vašem plašljivom, obrambenom programiranju da uvene.

Mi smo istraživali vaše veoma različite kulture dugi niz godina, a isprva nam se to činilo zastrašujuće. Ali nakon što smo razmijenili naše brojne zaključke među sobom, došli smo do najboljeg načina da prevladamo bezbroj kulturnih barijera koje leže u samoj srži vaših društava. Svi ste vi razvili sustave preživljavanja koji vam omogućavaju da tolerirate vaše različite kulture i religije, a naš je cilj prvo da vam pomognemo da ih odstranite jer postaju nepotrebni. Znamo da vam to nije lako. Još od djetinjstva vi ste brusili ove vještine preživljavanja sve dok nisu postale uobičajene. Međutim, ove navike se temelje na podjeli, a naš dolazak je da vas ponovno upoznamo s otvaranjem k jedinstvu. Osim toga, vaše zapadne kulture posebno su jako mentalno orijentirane i mnogi od vas su naučili težak način zatvaranja srca. Mi, s druge strane, običavamo koristiti srce-srcu osnovu jedni s drugima i duboko komunicirajući po mnogim pitanjima. Znamo da to vama može biti teško u početku, ali mi smo uvjereni da čim osjetite da Pravi Vi počinjete izranjati iz vaših kulturnih „oklopa“, bit ćete dovedeni do ove slobode „kao patka do vode“!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Oni koji razumiju načine Neba znaju da je došlo vrijeme za veliki odlazak mračnih i njihovih podanika. Oni su upravljali ovim područjem ograničene svijesti gotovo 13.000 godina, a tijekom tog vremena mnoga Zlatna doba i mnogi čudni ukazi mračnih su obilježili ovo vremensko razdoblje. Nadolazeći trenuci signaliziraju kraj tog razdoblja. Vaša frekvencija raste, što znači da učinak kontrole nad vama je završen. Sloboda proizašla iz toga omogućuje vam da primite vaše duhovne i svemirske obitelji s osjećajem radosti, znajući da je duga noć tuge na završetku. Svugdje, male naznake slobode postaju očite. Vaši umovi sada prihvaćaju suštinu slobode, omogućujući time da nova stvarnost bude rođena. U središtu ove nove stvarnosti je da nastaju nove nevjerojatne promjene. Vlade padaju i nastaje novo blagostanje.

Ovo je vrijeme proročanstva u kom vlada Nebo! Svjetlo dolazi, i novi dan se rađa. Božanska milost nas je formirala i darovala božanski put našim dušama. Čudite se onom što uredbe AEON-a donose! Više vam neće biti uskraćeno pravo znanje i nećete više učiti o lažima i manipulacijama koje su dugo koristili mračni. Ta otkrića će vam donijeti istine koje ste dugo tražili. Vi ćete biti milostivo oslobođeni iz kandži onih čija će oholost i glupost biti potpuno otkrivena. U tom svjetlu vi ćete se spojiti s novim saveznicima koji dolaze iz te svete sfere koje Nebo šalje vama. Mi smo oni koji su naučili kroz mnogo života da uzađemo, i čije znanje će vas voditi završnom dionicom puta čiji je sveti cilj da oživi vašu punu svijest. Ovaj proces fizičkog i duhovnog uskrsnuća bio je smišljen sa strahopoštovanjem generacijama. To je doista vrlo složen i težak rad za koji je svatko od nas sposoban. U ovom trenutku vaše povijesti, ono što će se dogoditi je jedinstveno, vrlo posebno, masovno kolektivno uzašašće koje je naloženo od strane Neba. U tu svrhu, vaše svemirske i iz vaše unutrašnje Zemlje obitelji koristit će čudovitu, naprednu tehnologiju u obliku živih bio-mehanizama, dizajniranih za transformiranje svakog od vas natrag u punu svijest. To će trajati tri dana. Nebo će podesiti i pratiti ove posebne čudesne uređaje i obavljati razna podešavanja koja su specifična za svakog pojedinca. Na taj način ljudska populacija može se uzdići u stanje slično anđelima koje bi normalno zahtijevalo mnogo života za postizanje toga. Dobro razmislite o božanskoj milosti koja će omogućiti svima nama da se vratimo u čudesno stanje jedinstva s našim Moćnim Stvoriteljem! Hosanna! Hosanna!

Danas smo pregledali sve detalje koji se tiču vašeg povratka u oslobođeno i prosperitetno stanje. Mi smo također kratko istražili sveti put koji vam je Nebo poslalo, na kom ćete se veličanstveno vratiti u punu svijest. Mnogo toga će se dogoditi. čudesni događaji čekaju na krilima i čudesa postavljena s božanskom milosti Neba i najviših radosti AEON-a dolaze na vaš put! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi Jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge