Home > > Sheldan Nidle - March 8, 2011

March 8, 2011

11 Manik, 5 Ceh, 7 Ik

Selamat Balik! Dolazimo sa mnogo toga za prodiskutirati. Trenutno naši su zemaljski saveznici duboko u pregovorima sa zadnjim tajnim vladama u svezi njihove formalne ostavke. Ovaj pojedinačni čin priprema pozornicu za službenu inauguraciju niza prijelaznih vlada. Prvi poslovi ovih vlada jesu poništavanje postojećih stanja opasnosti nacionalne sigurnosti i poništavanje preostalog nacionalnog duga. Dodatno, osobni dug u obliku kreditnih kartica, hipoteka i bankovnih zajmova će biti oprošten. Porezi na dohodak će biti ukinuti sa povratom sredstava platiteljima poreza. Proglasit će se mir i svi ratovi se prekinuti. Glede toga sve nacije će potpisati niz posebnih uredbi. Nadalje bit će uspostavljen novi monetarni sustav čvrste valute podržan zlatom i srebrom. Ovo će biti zaključeno sa dostavom sredstava svim primateljima. Ovi događaji će izmjeniti Vaš svijet zauvijek! Jednom kada se uspostave vlade koje poštuju preradu vašeg novog bankarskog i financijskog sustava te se preraspodjeli ogromno bogatstvo započet će nova epoha za vašu planetu.

Ovaj novi period za vašu povijest predstavlja završnu fazu prije formalnog masovnog spuštanja (letjelica pripadnika Galaktičke federacije svjetlosti op.p.) Potpuno smo svjesni važnosti ove uvodne faze za uspjeh svega onoga što dolazi nakon toga a posebno za Vaš povratak u punu svjesnost. Vaš svijet zahtijeva kratko vrijeme da se stvari “slegnu” i shvati te se navikne na mnoge nove realnosti. Majka Zemlja također želi vrijeme u kojem ćete Vi moći prikladno razumjeti njene vlastite površinske akcije (potresi, vulkani i sl. ? op.p.) Ovo je trenutak za vaša društva i Gaju da istinski počnu gajiti ljubav jedni drugima. Proces razotkrivanja uključuje ne samo priznavanje naše nazočnosti no također razotkrivanje velike količine tehnologije koja može riješiti mnoge vaše probleme onečišćenja. Također taj prelazni period je vrijeme u kom možemo adresirati mnoge strahove koje imate o tome tko smo i kako ćete točno biti vraćeni u punu svjesnost. Želimo da se odgovori na sva Vaša pitanja i da se sve vaše sumnje rasplinu. Od vitalne je važnosti da se osjećate ugodno i pripremljeno za ono što Vam Božanski plan priprema.

Galaktička federacije je uzela na sebe jedinstveni zadatak oblikovanja vaše veličanstvene budućnosti prema namjerama božanskog plana. Oni koji se sad suočavaju sa krajem svoje 13 milenijske vladavine su imali znatno drugačije planove za Vas: namjeravali su zaobići Nebeske planove i postaviti Vas u paklenu realnost. Ovakav razvoj događaja nije bio po planu Kreatora! I tako smo mi proveli zadnja dva desetljeća onemogućujući mračnim silama ostvarenje ovih ciljeva. Sad se nalazimo u točki u kojoj ponovno ulazite u obećavajuću stvarnost ispunjenom radosti i namjenjenu svima Nebeskom božanskom milošću. Mi i Agarćani smo osigurali završne korake za Vaš povratak. Ako pogledate svoj planet vidjet ćete kako se istina o ovome započinje manifestirati. Plima promjene i slobode preplavljuje sve nacije zajedno sa snažnim uvjerenjem kako niste sami. Naši zemaljski saveznici marljivo stupaju prema vrijedno zasluženom trijumfu. Nastavljajući kolaps snage mračnih sila nam pokazuje kako je doista blizu NLO razotkrivanje!

Ove činjenice nas čine sretnima! Od vitalne je važnost da se blokiranje tajnih sastanaka nastavi u ovoj novoj realnosti (stanje na Bliskom Istoku ? op.p.). U skladu s tim mi smo aktivno uključeni u određenu dozu ometanja uplitanja uređaja kojeg su izradile mračne sile koji je namjenjen da slomi Vaše nedavno stečene osjećaje samopouzdanja zbog manifestiranja nove stvarnosti. Ove nove ideje neizmjerno straše stare mračne sustave! U prošlosti bi oni jednostavno slomili u jednom danu ustanke koje vidite oko sebe. Sada ta nova energija, zaštićena od nas do posebne razine, raste sve jača svaki dan. Sastajemo se svakodnevno sa zemaljskim saveznicima kako bi bili sigurni da oni razumiju ljepotu onoga što svatko od Vas ostvaruje. No mi možemo pomoći samo do određene točke. Važno je da Vi održite momentum i odvedete to na iduću razinu i iduću točku fokusa. Kao što smo već rekli, galaktička opcija je “uštimana” na precizan raspored. Mračne sile se jako trude poremititi ovaj raspored no nalaze da im je to vrlo teško!

Nekoliko pozitivnih čimbenika se sjedinjuje. Ove božanske energije dovršavaju zadnje od novih rešetki (energetske rešetke na finijim razinama egzistencije koje pospješuju priljev novih pozitivnih energija op.p.) potrebnih za manifestaciju nove realnosti. Vrlo smo zadovoljni s načinom na koji ste nam pomogli sa ovim procedurama. Naši zajednički napori su skovali snažnu mrežu za iduće korake i mnoge vlade čine veliki napor da raščiste put za ono što je potrebno. Vidjeli smo koliko postajete doista moćni. Nebo i njegovi anđeli svakodnevno rade da izmjene vaše fizičko, emocionalno, mentalno i duhovno sebstvo a vi brzo i dobro usvajate ove izmjene. Kako se sve više Vas “budi”, kao rezultat ovog velikog projekta, broj potrebnih za pobjedu nije samo dostignut već preteknut. Naši časnici za vezu i diplomati promptno o ovim činjenicama informiraju mračne snage i naglašavaju uzaludnost njihovih nastavljajućih pokušaja da se suprotstave ovom porastu “buđenja” (nove svijesti – kao što je primjer zbivanja na Bliskom Istoku op.p.).

Bez obzira što mračne sile shvaćaju kako ne mogu pobijediti Svjetlo dok god smo mi ovdje vijeća mračnih sila s kojima dnevno komuniciramo odbijaju ovo otvoreno priznati. Mi razumijemo njihovu nevoljnost no isto tako prepoznajemo potrebnim sabotiranje njihove tehnologije. Mnogi uništeni tipovi njihovih vozila i neuspjeli napori na izradi zaštitnog polja za ista nisu ih odvratili od njihovih programa da zadrže status quo. Ove njihove akcije su dodatno potkopane i čak odgođene s vremena na vrijeme usljed prebjega nekoliko glavnih znanstvenika i inžinjera. Tajne vlade su očito u stanju panike i konfuzije o tome što dalje učiniti i mi ih namjeravamo primorati na predaju kad Nebo tako odluči. Njihovo muljanje i nastavljajuća taktika odugovlačenja se povećavaju. Vrijeme je da ove sile odustanu i dozvole da se vaša sudbina manifestira!

Programi koje su izradili naši zemaljski saveznici su većinom spremni za akciju. Nadalje, vaše frustracije zahtjevaju mnogo više direktne akcije nego što je prethodno bilo dozvoljeno. Naši rođaci u Agarti se pripremaju učiniti neke tajne akcije koje nas mogu dovesti u točku gdje će tajne vlade pristati potpisati nekoliko ključnih dogovora skiciranih od zemaljskih saveznika. Odlučujući konačni trenutak dolazi. Vaš svijet se suočava sa izazovom: kako ukloniti mračne sile sa vlasti i dozvoliti globalnu dostavu različitih novčanih fondova. Naša uloga u ovome je korištenje naših dobrih ispostava (na Zemlji op.p.) i naše tehnologije da ponudi rješenje za trenutne prepreke do pobjede. Svjesni smo da možemo napredovati samo onoliko brzo koliko vaši neutemeljeni strahovi o nama to dozvoljavaju. Za to vrijeme mračne sile koriste svoju propagandu da stimuliraju vašu ksenofobiju i vaš urođeni strah od nečeg različitog.

Vaši uzašli majstori (Tko su majstori mudrosti?)su nas savjetovali da očekujemo ovakve reakcije od mračnih sila. Ova situacija će biti riješena usljed okolnosti izazvanih vašom ekonomskom krizom i činjenicom da mračnim silama istječe vrijeme (zbog povratnog udara velikih dugova Zapada – npr. kriza EURO-a, ekon.kriza SAD-a i očekivani pad Dolara, Bliski Istok – cijene nafte op.p.). Nebo priprema objaviti instrukcije koje će nam dati slobodne ruke da uspostavimo prijelazne vlade na položaj i preraspodjelimo ogromno blago vašeg planeta među vama. Namjeravamo se osigurati da ove nove vlade postanu uspješne i potpuno zaštićene od bilo kojih malverzacija od strane ostataka mračne elite. Anunnaki (ET osob(a)e – bivši vođa tajnih vlada koji je prešao na stranu Svjetla 90-ih godina prošlog stoljeća op.p.) nam je dao riječ da će preostali trikovi njegovih bivših poslušnika na Zemlji biti spriječeni i da je vaša pobjeda blizu! Mi ćemo preostalo vrijeme utrošiti na pripreme za prvi kontakt.

Danas smo razgovarali što se zbiva i što će se zbiti na vašem svijetu. Stupat ćemo zajedno naprijed i iskoristiti našu tehnologiju i sposobnosti kako bi Vas pripremili za povratak u punu svjesnost. Ovaj put Vas ponovno ujedinjuje sa vašom obitelji iz Unutarnje zemlje te duhovnom (duhovna hijerarhija ? op.p.) i svemirskom obitelji! Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.