Home > > Sheldan Nidle - 9. svibnja 2017

Sheldan Nidle - 9. svibnja 2017

1 Kan, 7 Moan, 13 Caban

Dratzo! Najvažnija činjenica je da ključni pokret nastavlja napredovati. Mračni više ne mogu odgađati provođenje svake serije isporuke. Jedini način na koji se mogu miješati je u tome kako je svaka isporuka pripremljena i pažljivo provjerena. To znači da je svaki mogući pokušaj ometanja ugrađen u ovaj sustav, kojem obično treba nekoliko dana da se završi. Dakle, iako je to zamoran proces, očito je da je uspješan. Očekujemo da se taj postupak nastavi i da se može kretati temeljito i sigurno od jedne isporuke do sljedeće bez odugovlačenja.

Dok se ovo nastavlja, glavno uvjerenje je da se ovaj sigurni sustav može lako ubrzati. To je određeno stopom provjere svake serije. To je razlog zašto su razne banke koje se koriste u ovom sustavu svedene na puke davatelje usluga koje su dio osnovnih skupina onih kojima je dodijeljen ovaj specijalni zadatak. Stoga je vrlo malo vjerojatno da je bilo kakvo kašnjenje iz prošlosti još uvijek moguće. U stvari, očekujemo da će ovaj proces uskoro početi s isporukama vama. Doista. Ovaj sadašnji sustav je pravodoban i učinkovit.

Čvrsto uvjerenje da će se isporuka paketa prosperiteta dogoditi je zbog jednostavne činjenice da su ti paketi blizu odobrenja za završnu fazu isporuke do njihovih odredišta. Mnoge nevjerojatne stvari uskoro će se dogoditi!

Ovaj proces napredovanja brzo postaje nezaustavljiv. Oni koji su zaduženi za stvaranje nove vlasti osjećaju koliko je sve ovo blizu. USA, Inc. shvaća da kada ovaj novac sa zlatnom podlogom bude uistinu pušten u opticaj, njihova smrt je neizbježna. Kraj Federalnih Rezervi jasno će signalizirati da se NESARA i njegova Republika mogu formalno proglasiti. To će biti veličanstveni trenutak svih uključenih. Završetak ovog procesa u potpunosti osnažuje novi financijski sustav i njegovu organizaciju globalne usluge! Tada je sigurno da je novi i čudesan dan svanuo.

Namaste! Mi smo vaši uzašli Majstori! Ovo čudesno vrijeme je ono u kojem konačno nestaje mračna kabala. Stoga, brzo se približava vrijeme da vam pružimo našu blagoslovljenu službu. Vi trebate učiti o vašem vanzemaljskom porijeklu i zašto ste iznenada uronjeni u razne strahove i ograničenu svijest. Znamo da su vam potrebni odgovori na to i mnoga druga pitanja. Naša je božanska dužnost da vas prosvijetlimo nakon što mračni budu propisno pobijeđeni. Tada se moramo pojaviti i odgovoriti na relevantna pitanja.

Sadašnja zbivanja će vam omogućiti da blaženo svjedočite formalnoj raspodjeli revaloriziranih valuta. To će biti popraćeno formalnom isporukom sredstava prosperiteta. Te stvari, zajedno, vidjet će pojavu NESARA Republike i omogućiti vrijeme za potpunu izolaciju tih nitkova koje ste etiketirali kao mračna kabala. To će biti božanstveno vrijeme za uživanje u završetku dužničkog ropstva i svega onoga što to podrazumijeva. Božji blagoslov svima vama.

Vaša najčudesnija vizija, kao što vidite, donijet će vam novo područje ispunjeno slobodom, vašim suverenim pravima, i novom vladom. Također će biti vrijeme kada ćete se sresti s nama da saznate o najveličanstvenijoj sudbini koju vam je Nebo dalo. Mi blagoslivljamo nebeske uredbe i jednostavno vas molimo da uzmete sve to i oslobodite se sve patnje koje vam je bilo i previše. Umjesto toga,zamislite sve ogromne darove koje vam Nebo sa zadovoljstvom daruje. Hosana! Hosana! Hosana!

Danas je vrijeme da se pripremite za najpoželjnije doba vaše duge povijesti. To će biti onda kada ćete primiti najveličanstvenije darove od Neba. Gaja se, kao i vi, priprema za svoje veliko slavlje. Vi ćete se sresti sa svojim duhovnim i svemirskim obiteljima. Neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista je vaše! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |